9 beste hårtransplantasjonssentre i Chandigarh | Stiler på LIfe

Problemet med skallethet hos både menn og kvinner er frustrerende og pinlig. I ung alder er det ofte en årsak til mangel på tillit og tvinger en negativ tilnærming til livet. De fleste tilfeller av hårtap og skallethet behandles ikke effektivt med medisiner og hjemmemedisiner. Hårtransplantasjon er bare en løsning som gjenoppretter ny hårvekst. Med teknologiske fremskritt reduseres kostnadene for slike kirurgiske behandlinger, og tilgjengeligheten er høy. Som andre små byer tilbyr Chandigarh også det beste innen hårtransplantasjon. Ta en titt nedenfor.

Hårtransplantasjon i Chandigarh:

Her er en liste over 9 beste hårtransplantasjonsklinikker i Chandigarh med adresser du kan velge.

hår transplant centers in chandigarh

1. NeoGraft Hair Transplant Clinic:

NeoGraft er en av de ledende klinikkene for hårtransplantasjon og behandling. Her tilbyr de de mest innovative behandlinger for å løse alle slags hårproblemer. Deres effektive team av kvalifiserte hårtransplantatkirurger tar sikte på å gi maksimal hårtetthet til lett overkommelige priser.

Adresse: NeoGraft Hair Transplant Clinic, S.C.O 58, Sektor 32 C Chandigarh (bak medisinsk høyskole)

Se mer: Hårtransplantasjon i Pune

2. Darling Buds Hair Transplant Center:

Dårende knopper med hårtransplantasjon, som opererer under sakkyndig veiledning av Dr. Tejinder Bhatti, tilbyr behandling i verdensklasse til svært rimelige priser. Dr. Bhatti er grunnleggeren og nåværende sekretær for Association of Hair Restoration Surgeons. Han bruker sin 15 års erfaring for å gi naturlig flotte resultater.

nettside: www.hairtransplant-india.org

3. DHI India, Chandigarh:

DHI, India er et globalt navn i hårgjenopprettingstjenester. Klinikken tilbyr hår restaurering, hårtransplantasjon, hår re-vekst, skallet behandling og hårbunnsbehandling. De har en kundebase f over 100 000 og deres klinikker ligger over hele verden. Deres Direct Hair Implantation-teknikk gir naturlig resultater uten smerte og arr.

nettside: www.dhiindia.com

4. AK klinikker:

AK Clinics er en super spesialtransplantasjonsklinikk som bruker state-of-the-art utstyr og teknikker. De tilbyr sine kunder en rekke kirurgiske og ikke-kirurgiske hår- og skjønnhetsbehandlinger. Deres team av kvalifiserte kirurger forsøker å gi maksimal tetthet hår som ser naturlig ut.

nettside: www.akclinics.com

5. Tricity Institute of Plastic Surgery:

Tricity Institute of Plastic Surgery kan skryte av sin tilknytning til Royal College of Physicians and Surgeons, Glasgow. De har et team av fremtredende leger som gir maksimal tetthet hårtransplantasjonsprosedyrer. Alle deres hår restaurering behandlinger er smertefri og arr mindre uten bivirkninger i det hele tatt.

nettside: www.newcosmeticsurgery.com

Se mer: Hårtransplantasjon i Kerala

6. Natural Hair Transplant Clinic:

Natural Hair Transplant Clinic bruker den nyeste Follikulære Unit Extraction og Follicular Unit Transplantasjon teknikker for hår restaurering. De har sitt team av ekspertkirurger som bruker sine ferdigheter for å levere maksimal suksessforhold. Startkostnaden for transplantasjonsprosedyren ved Natural Hair Transplant Clinic er INR 50000 og avhenger av alvorlighetsgraden av problemet.

nettside: www.nautralhairtransplant.co.in

7. Walia Hair Transplant Center:

Walia Hair Transplant Center er et banebrytende navn for hår restaurering i Chandigarh. Her er de spesialisert på ulike typer skalp og hårbehandlinger. Dette spesialiserte håret restaurering senteret har et team av kvalifiserte kirurger for å levere gode resultater.

nettside: www.hairtransplantcostchandigarh.pro

hår-transplantasjon-chandigarh

8. Body Sculpt Clinic:

Body Sculpt Clinic er en av sine hyggelige klinikker som tilbyr de beste hårimplantatene og hårtapbehandlinger. Klinikken drives av veteranen Dr. Vikram Jeet Singh Dhingra og hans team med kvalifiserte kirurger. På Body Sculp er de pionerer for FUE-hårtransplantasjon og har også utført vellykkede operasjoner for mange kjendiser.

nettside: www.whatclinic.com

Se mer: Hårtransplantasjon Indore

9. Revive Clinic:

Revive Clinic i Chandigarh opererer under Dr. Pradeep Sohi som har en grad i plastikkirurgi. Han har fått erfaring fra å jobbe for et anerkjent institutt for plastikkirurgi i løpet av fire år. Innen få år med driften har Revive blitt en pioner innen hårtransplantasjonsteknikker. De har kunder både i India og i utlandet.

Adresse: SCO nr. 1-2-3 F.F, Sektor 17D, Opp. Park Plaza Hotel, Backside kanadiske ambassaden, Chandigarh

Dette er de beste hårtransplantasjonssentrene i Chandigarh som sikkert vil avslutte problemet med hårtap. Hvis du er glad, la din kommentar.

Leave A Comment

9 + 1 =