9 beste graviditet bras og slitasje tips | Stiler på livet

Det er ett ordsprog på engelsk at "Gud ikke kunne se etter alle, derfor skapte han en mor". Mor viser en evig kjærlighet til sitt barn. Når hun bekrefter at hun ble unnfanget, tar hun stor forsiktighet for å ønske sin baby velkommen til denne verden. Hvilken mat skal tas, klærne skal bli slitt osv. På denne måten, hvilken type brystbør skal brukes til hun leverer en baby inn i denne verden.

Er det nødvendig å bære bh under graviditet hvis ja enn hvorfor: Etter graviditet skjer ulike endringer i kvinnekroppen, og selv hennes bh-kopstørrelse kan øke etter svangerskapet.

Ulike og beste graviditet Bras i India:

1. Belabumbum Bras:

Svangerskap Bras

Det er en sovende bh som forventes av en ammende mamma. Det er øko-vennlig bambus bra som føles silkeaktig myk og holder behagelig og tørr. Det er et antibakterielt stoff som er fuktfritt. Denne merkede bh er laget av 97% rayon laget av bambus og 3% fra spandex for gravide kvinner.

Se mer: V-stjerne Bras

2. Bravado Nursing Bras:

Svangerskap Bra2

Bravado pleiebras kan sies som en av de beste bhene som blir valgt av kvinner mens hun blir gravid. Det er mest støttende, behagelig, men likevel lett slitasje bh hvilken kvinne noen gang vil ha på seg når hun var i ammende eller gravid. Det har spesielle egenskaper, som det er perfekt for å gjemme brystklutter og brystvinkler. Den er produsert av 88% polyester og 12% spandex. Den inneholder til og med forskjellige modeller av pleiebrasjer. Så det er valg å velge tilsvarende.

3. Belly Bra:

Svangerskap Bra3

Magebjelke er et attraktivt støttetøy med høy kvalitet som gir en mild støtte til ryggen, voksende mage og byste. Den er designet for å gi støtte til nedre rygg og underliv. Den er laget av nylon og spandex. Den kan brukes til tre trimestere. Det forblir trøst for en person og en maskinvaskbar.

4. Anita Brand Bra for gravide kvinner:

Svangerskap Bra4

Anita maternity nursing bras er lett å åpne og lukkes med en hånd, og den støtter også brystet når koppen er åpen. Den inneholder nikkelfrie justeringer som forhindrer hudirritasjon. Den har komfortable stropper som er bredere for å avlaste belastningen på skuldrene. Founders of Anita sier at fra design til produkt har de produsert alle typer bras.

Se mer: Bra Demi Cup

5. Melinda G Maternity & Nursing Bras:

Svangerskap Bra5

Melinda bras skal sies som de mest behagelige passformene å ha på seg i løpet av sykepleieperioden. Den har ikke-elastiske komfortbånd og enkel justering, laget av vakre stoffer med flotte stiler med sømløse kopper. Denne bhen inneholder dype spaltningskopper uten pads. Den har enhånds klips med brukervennlighet. Den er laget av nylon og spandex som vil bli laget i USA.

6. Bella Maternal Når som helst Bralet:

Svangerskap Bra6

Bella gir komfort og dekningstøtte under graviditet og pleie. Det er spesialdesignet for å tilpasse endringer etter behov. Den har justerbare stropper med fjerningspute for jevn form uten lekkasje. Dens stoffer er Nylon og Lycra og brukes i henhold til kravet. Den har Ultra-myk stoffvink som fjerner fuktigheten. Den er svært myk og maskinvaskbar. Den kommer fra USA.

7. varm melke lysende sykepleie bh:

Svangerskap Bra7

Den spesielle egenskapen til denne bh er, den har tolags kopper som kan brukes uten flyttbare skum kopper eller pleie pads. Den har et diamant midtpunkt som legger til feminin berøring til perfekt bh. En rammestøtte med beskjeden deksel er tilveiebrakt og designet med strekk for vekst av koppen. Lett å få tilgang til med en hånd for amming. Stoffer inkludert er bomull, nylon og elastan og brukes i henhold til produksjon. Den inkluderer blonder med mikrofiber skall foret med bomull. Den har seks stilling kroker og øyefasthet. Lett å maskinvaskbare og tilgjengelig i alle størrelser.

Se mer: Topp Bra Brands

8. Lamaze Nursing Bra er:

Svangerskap Bra8

Det er en mikrofiber med blonder perfekt bh på tidspunktet for pleie for gravide dame. Det stropper er justerbare med tilbakekoblinger for å bytte kropp under graviditet. Det er ledningsfritt og gir god støtte. Dens stoffer er bomull og spandex. Den er designet med perfekte tiltak når det gjelder bredde og lengde. Det er sagt som en god, behagelig sykepleiebh og til og med for søvntid også. Noen av anmeldelsene sier at Lamaze er det beste både i kvalitet og støtte. Lukkene foran er enkle og slitesterke å bruke.

9. Mor Hood Hygiene:

Svangerskap Bra9

I markedet er mange ammende bras tilgjengelig for å ha på seg graviditetstid. Hvert produkt av deres selskap er unikt. Ulike modeller, design er utformet for å oppfylle kravene til kundene. I slike typer selskaper er morsomsorg bh også en blant dem. Som alle bras består av stoffer som bomull, nylon, spandex dette selskapet også brukt samme stoffer i den. Men det spesielle i denne morsomsorgsbehandlingen er, det gir best støtte under søvnen. Siden det ikke finnes noen klemmer, kan en sliten mor enkelt trekke ned koppene og også gi en sulten baby i søvntid også. Det er veldig lett støttende også og kan vaske med fri hånd. Anmeldelser sier at 80-90% av kundene er fornøyd med ammende søvnbrasj.

Hvordan velge og bruke bH:

Noen tips om hvordan du velger bras under fødselspermisjon og hvordan du bruker den. Noen poeng å bli husket for bras:

  • Prøv å bære løse bras som ble myke ved gjentatt vask.
  • Velg bras som er laget av elastisk materiale.
  • Bedre slitasje når du beveger deg hjemmefra.
  • Plukk bras som har ekstra stropp av kroker som kan forlenges når det trengs.
  • Foretrekker bras laget av bomull eller syntetisk som føles deg myk.
  • Velg brystet som vil være enkelt for å åpne og lukke klips etter føding av babyen.
  • Foretrekker bryst med brystputer fordi det vil hjelpe når melk blir utarmet, osv.

Som disse er det mange tips som skal tas for å bære bras under graviditet og deres mange merker som oppfyller alle ovennevnte krav. Noen av de merkede brasene som bæres av en kvinne da hun ble gravid, er:

Leave A Comment

5 + 5 =