9 beste frukt for tørr hud | Stiler på livet

I vårt daglige liv, slik vi er i bhagam bhaag for familien, arbeidet og forholdet, går livet vårt inn i et stress som ikke bare påvirker vårt sinn og fred, men også vår kropp både internt og eksternt. Jo mer stress vi tar desto mer er huden vår kjedelig og også til tider tørr.

frukt for dry skin

Dette skjer også på grunn av eksterne fakta som overdreven tørrhet i været. Dette fører til overdreven tørrhet i huden vår, som ikke engang går bort, er vanlig bruk av lotioner, noe som kan forsvinne om få timer. Det blir derfor svært viktig at det vi legger inn, er sunt for både vår helse og hud. Dette blir også viktig med økende alder.

Beste frukt for tørr hud:

Her leser vi få fordeler med få av fruktene som kan hjelpe oss å forynge huden vår tilbake til livet. Nedenfor er de beste fruktene for tørr hud.

1. Kokosolje:

frukt Good For Dry Skin Coconut Oil

Bruk av kokosnøttolje i mat gjør maten din frisk. Kokosnøtter er rik på fett og kan brukes både internt og eksternt. Det virker som en god aktuell for huden. Det er antiinflammatorisk og har mange fordeler. Bruk av kokosnøttolje daglig på huden, kan redusere tørrhet og irritasjon i huden.

2. Avokadoer:

Beste Avocado Fruits For Dry Skin

Avokado er rik på fett og olje og gir dermed viktige elementer til kroppen som trenger å helbrede huden, holde den myk og smidig. Dermed kan vanlig bruk av avokadoer i kostholdet ditt bidra til å skape smidighet i huden og fukte huden din. Nøkkelen til å helbrede tørr hud er å legge til mye fakta til dietten selvfølgelig sunne fettstoffer !. Dette er en av de beste fruktene for tørr hud

3. Amla:

Amlaki Fruits For Dry Skin

Amla er full av vitamin A og produserer også kollagen som bidrar til å holde huden myk. Hvis du bruker en daglig daglig tom mage i juiceform, kan du øke oljenivået i kroppen og kan forårsake reparasjon av både hud og hår. Så disse fruktene er gode for tørr hud.

4. Apple:

eple Fruits Good For Dry Skin

Apple er en rik kilde til vitamin A. Vitamin A reduserer skade på frie radikaler. Frie radikaler forårsaker ellers skader på huden og fører til for tidlig hud aldring. Apple en dag kan bidra til å være en god kilde til vitamin C, og dermed redusere sjansene for syndig aldring og også redusere hudsløvhet forårsaket av tørrhet og irritasjon. Dette er en av de beste fruktene for tørr hud.

Se mer: Eksfoliering av hud

5. rødbeter

Rødbet Slice Best Fruits For Dry Skin

Rødbeta er en rik kilde til antioksidanter. Anti oksidanter hjelper til med å redusere hudens sløvhet, tørrhet og holde rynker unna. De fukter huden fra innsiden. Bruk av rødbeter daglig i form av juice eller som en del av salat vil la huden se strålende ut og rød og frisk.

6. Spinat:

Spinat Fruits For Dry Skin

Akkurat som rødbeter spinat er også en rik kilde til antioksidanter. Spinat kan brukes i form av suppe eller kan tilberedes med grønnsaker. Men mens du spiser spinat daglig som en del av grønnsaker, bruker du mindre "masalas" som chili, og spenat etterlater også huden frisk og glødende og holder unna rynker.

Se mer: Er grønn te god for hud

7. Jordbær:

Jordbær Fruits Good For Dry Skin

Jordbær er rike på eplesyre. Malinsyre hjelper i hudbleking og er også rik på antioksidanter, og dermed reduserer aldring og også i foryngende hud. Jordbær kan brukes bare rå eller kan legges til din smoothie for både smak og effekter !. Dette er den beste frukten for tørr hud.

8. Papaya:

papaya Best Fruits For Dry Skin

Papaya er rik på vitamin A og enzymer. Det virker derfor som en god exfoliator for å bli rød av død hud og redusere tørrhet og derfor føre huden til å gløde. Papaya kan spises rå eller kan også mashed og brukes som maske på ansiktet daglig.

Se mer: Bruk av honning for hud

9. Fersken:

Fersken Fruits For Dry Skin

Fersken er en av de beste fruktene for tørr hud. Det er også godt for tørt hår. Å spise det regelmessig vil myke hud og hår både og holde dem fuktet.

Tørr hud kan virke som et enkelt problem, men hvis du forsømmer det som kan forårsake et alvorlig helseproblem. Så ved å ta best frukt kan du bli kvitt dem. Hvis dette ikke hjelper, må du straks kontakte en hudspesialist.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

− 6 = 1