9 beste formelle frisyrer for langt hår av kvinner i 2018 | Stiler på livet

Langt hår som er slank og skinnende er noen ganger det vakreste aspektet av utseendet ditt. Men det kan også være litt av et problem. når du er hjemme eller engasjert i en slags fysisk arbeidskraft, blir den lett ute av veien ved å knytte en høy ponni eller rulle den opp i en rotete bolle.

formell hairstyles for long hair

Men hva gjør du på en formell anledning? Mens noen jenter finner prøver nye frisyrer og updos moro, føler andre seg ganske uberørte for å håndtere disse situasjonene. Når du sitter fast i sistnevnte tilfelle, ikke bekymre deg. Du trenger ikke kutte det kort eller få en perm.

Enkle og nyeste formelle frisyrer for langt hår:

Her er en liste over enkle formelle frisyrer for langt hår!

High Bun:

FORMELL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR1

Boller er de enkleste av alle frisyrene, og mens de fleste føler at de er uformelle, når de gjøres riktig, kan de gi deg et veldig formelt utseende. Nå ser en høy bolle eller tett chignon når den er ferdig, sofistikert og tett. Det gir deg ikke det rotete utseendet du vanligvis viser når du er hjemme. Metoden er enkel. Lag en høy ponni, vri håret i en knute og brett deretter kantene innvendig og bruk pinnene til å holde ned noen urettmessige tråder.

Lav Chignon:

FORMELL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR2

En høy bolle ser prim og riktig ut. Men du trenger veldig langt rett hår for å gjøre det. Hvis håret ditt er på kortere side, bør du gå for lavt chignon. Separat toppen og nedre halvparten av håret ditt og pin den øverste halvdelen og trekk den nedre halvdelen i en rotete knute. Ta pinnen av den øvre halvdelen og ta den i den nederste bunken. Tie løse tråder opp med pinner.

Se mer: Åpne hår frisyrer Langt hår

Trenger bare et minutt:

FORMELL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR3

Frisyren som trenger bare et minutt er åpenbart ikke så sofistikert som de to ovenfor, men det vil tjene din hensikt godt. Spesielt hvis du kjører veldig sent, og æret ditt ikke krever at du ser ekstremt formell ut. Alt du trenger å gjøre er å ta tak i håret ditt og vri det som du ville, mens du lagde en ponni. Deretter hoper det opp til tipsene når toppen av hodet og klemmer det i midten.

Rullet opp Chignon:

FORMELL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR4

Denne frisyren tar tid, men det er ganske enkelt å gjøre. Sett et stort, stretchet hodebånd på ditt kammede hår. Deretter tuckes inn i strengene. Fra den ene enden av hodet til den andre enden og voila! Du har dette.

Se mer: Simple Office frisyrer for langt hår

Flettet bun:

FORMELL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR5

En annen stil som du kan prøve er å flette håret ditt før du gjør en bolle. Bare flett halve håret og brett resten i en bolle på toppen.

Slank hestehale:

FORMELL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR6

Hvis du ikke har noe imot å bruke mye hårspray, kan en søvnhestehale også se veldig formell ut. bare kam håret til det blir skinnende og glatt. Fest det opp i en høy hestehale og ordne fronten som passer til ansiktet ditt.

Se mer: Enkel frisyrer til jenter med langt hår

Side Bun med Twist:

FORMELL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR7

Dette er lett å gjøre også! bare vri håret fra den ene siden og ta deretter håret fra den andre siden, legg det til dette og vri dem i en bolle.

Fish Braids:

FORMELL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR8

En sidefiskfletting kan også se formell! bare samle håret på den ene siden som du ville for en side ponni og deretter lage en fiskeflett.

Puffed hestehale:

FORMELL HAIRSTYLES FOR LONG HAIR9

Dette gir deg noe av et vintageutseende. Du skiller frem og tilbake på håret ditt. Deretter knytter du ryggen i en hestehale og klemmer fronten i en oppblåst stil inn i hestehale.

Hva er sent for å få en annen frisyre til å delta på formelle hendelser etter å ha sett denne artikkelen. Gå med en unik stil og få oppmerksomheten til alle i tilfelle.

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

19 − = 10