9 Beste Flower Girl frisyrer for langt og kort hår Stiler på livet

Blomsterjenter er generelt medlemmer av bruden eller brudgommens familie. Det finnes en rekke måter en liten blomst kan styles på. Frisyrer til disse små vinklene skal være veldig delikate og tiltalende samtidig. Hvis du leter etter den ideelle stilen til blomsterpiken din, må du ikke glemme å gå gjennom følgende liste som vil lede deg gjennom alle trendy frisyrene som passer for en blomsterpike.

Ulike blomst frisyrer for jente i 2017:

La oss se de siste frisyrene til blomsterjenta mens vi er på bryllup.

1. Braid And Knotted Bun:

Flette And Knotted Bun Flower Girl Hairstyles

Det er ikke bare en flettet bun frisyre, det er mye mer det. Det er en updo frisyre hvor hestehale er bundet til å danne en knute. Middelslang hår kan styles på denne måten. Hovedtrekk ved denne frisyren til blomsterpiken er knuten som gir den en kul og frisk tekstur. Det imponerende utseendet blir sving på et bryllup.

2. Kort hår med Bangs:

Kort Hair With Bangs Flower Girl Hairstyles

Blomsterjenter kan nyte denne enkle og behagelige frisørutseendet ved å bruke et enkelt hårbånd. Her forblir pannen skjult med hår til øyenbrynene. Resten av håret forblir avslappet og hårstrenger kommer ut fra begge sider. Bruk et pannebånd eller annet tilbehør for å forbedre skjønnheten i dette utseendet.

3. Looped Up Frisyre:

Blomst Girl Hair with Looped Up Hairstyle

Dette er uten tvil den kuleste frisyren til blomsterjenter. Det tar ikke mye tid å style. Det eneste som dette ser ut, er mange pins for å sikre håret. Etter hvert som bryllupsåret kommer, er mange jenter trang til dette utseendet, og det ville ikke være en dårlig ide å gi blomsterjentene dette ekstraordinære utseende.

4. Micro Braid Updo:

Micro Braid Updo Hairstyles for Flower Girl

Micro Braid Updo er en av de mest verdsatt bryllups frisyrene for små jenter. Dette flotte utseendet gir et sofistikert og tilbedende utseende. Man kan også style det som en lav hestehale og slipsflett, i henhold til deres preferanse.

5. Rapunzel Hair:

Blomst Girl Hair Ideas Rapunzel Hair

Langt hår er nødvendig for dette utseendet. Jo lengre håret, jo vakrere utseendet. Her er håret låst i visse seksjoner og sikret med fasjonable klips. Det ser vakkert ut på små jenter, og selv bruden selv kan style håret på denne måten.

Se mer:  Ulike ponytail stiler for skolen

6. Heart Updo:

Hjerte Updo Flower Girl Hairdos

Dette utseendet er ledsaget av en rekke knuter som er sikret for å danne et hjerte som struktur på baksiden. Å være en av de mest trendy frisyrene til blomsterjenter, er dette utseendet også egnet for en natt ute eller en prom natt. Du kan bruke et floral tilbehør for å gjøre dette utseendet enda mer søtt.

7. Flower Band:

Blomst Band Wedding Hairstyle For Flower Girl

Denne søte håret blomster frisyre kan gjøres med små eller mellomstore hår hvor den fremre delen av håret er etablert for å falle over pannen. Resten av håret er delt symmetrisk og bundet med et elastisk bånd. Til slutt legges et blomstert tillegg til håret ved å plassere et blomstring over hodet.

Se mer:  Kule hårklipp for jenter

8. Twisted Flower Girl Frisyre:

Blomst Girl Hairstyles For Wedding

Dette vridne utseendet er den perfekte frisyren til en blomsterpike. Her er håret godt låst og festet med et klips som gir fast grep. Håret bør ikke knyttes for hardt, ellers vil det ødelegge utseendet. Små jenter kan ha på seg disse blomsterma hairstylene til bryllup og ved andre anledninger.

Se mer:  Søte frisyrer for småpikejenter

9. Fransk Braid For Flower Girls:

Bryllup Flower Girl Hairstyles

En fransk flett vil se veldig flatterende ut på en blomsterpike. Det godt flettede håret er låst på hjørnene tett. På baksiden, kan håret knyttes etter dine preferanser. Blondt hår kan styles på denne måten.

Flower Girl Hairstyles er egnet for enhver jente uavhengig av deres hår størrelse og velge frisyre bør matches til din blomst jente dress code for å få perfekt utseende. Velg en over stil mens du er bryllup og være annerledes blant jentene.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

39 − 35 =