9 beste bryllupsreise steder i India i januar med bilder

Alle de indianere som velger å reise utenlands for å nyte sin bryllupsreise, vet ikke hva de mangler! Det er en mengde vakre destinasjoner perfekt for romantiske utflukter i India, perfekt for alle måneder og årstider. Her sender vi de 9 beste bryllupsreise stedene i India i januar sammen med bilder følger.

Bryllupsreise reisemål i januar i India:

1. Agra:

Bryllupsreise Places In India In January

En av verdens syv underverker fortsetter Taj Mahal å være et ukuelig symbol på kjærligheten. Hva kan være bedre enn å ta din ektefelle inne i veggene i denne alderen gamle bygningen, og føl kjærligheten som omgir dette monumentet som et teppe. Agra, stedet som huser denne store bygningen, har også andre slike historiske bygninger som Agras fort, Chini ka Rauza, Ram Bagh, Mariyams grav og så videre. Dette er uten tvil et av de beste stedene å gå på bryllupsreise i India i januar.

2. Daman Og Diu:

Daman and Diu

Daman og Diu er et sted fullt av de vakreste strendene som finnes i India. Her finner du både gylden og hvit sand, som blander seg i det klare blå havet, skinnende med solens stråler. Strendene her er en av de beste stedene å være på bryllupsreise i India, i januar.

3. Jaisalmer:

Jaisalmer

Jaisalmer ligger i den kulturrike staten Rajasthan, og har vakre festninger, gamle Havelis og bemerkelsesverdige villaer, alt godt egnet for en tur med moro og eventyr. The Golden City, som det ofte kalles, har en følelse av mystikk og romantikk i sin luft og det perfekte været i vintermånedene, noe som gjør det til en av de beste bryllupsreise destinasjonene i India i januar. Tazia Tower, Patwon ki Haveli, ørken safari viser, templer og Golden Fortress er bare noen få av stedene for newlywed par å nyte.

Se mer: Beste sted for bryllupsreise i India i mars

4. Lonavala:

Lonavala

I vintermånedene i januar har bergstasjoner på middels høyde det mest romantiske været, med en behagelig temperatur og hyppige bris. Lonavala, som er et slikt sted, er en av de mest pittoreske turiststedene i Maharashtra. Dens nærhet til store byer som Pune og Mumbai, gjør det ideelt for en liten pause fra byens liv og dens miljø, sportslige frodige, grønne åser, kjølende bris og flere turistattraksjoner gjør det til det beste stedet for bryllupsreise i India i januar.

5. Kasauli:

Kasauli

Kasauli er en annen liten bakke stasjon gjengitt vakker av sin utbredte skoger og skog full av Oak og Pine trær. Hele innstillingen, med et naturskjønt landskap, brosteinsbelagte stier og viktorianske herskapshus, gir denne stasjonen en romantisk luft, påminnende turister av den forløste britiske æra. Det er det beste stedet å besøke i januar i India for en bryllupsreise.

6. Bhimtal:

Bhimtal

En annen vakker bakke stasjon ligger i fanget av Kumaon åsene, i Uttarakhand er Bhimtal. Men det som tiltrekker turister til dette stedet er ikke den kule brisen eller åsene, men Bhimtal-sjøen og øya i sentrum. Sjarmerende landskap og vakre bygninger og strukturer gjør det til en av de beste bryllupsreise stedene å besøke i India i januar.

Se mer: Beste stedet å besøke i april i India for bryllupsreise

7. Alleppey:

Alleppey

Ligger i Kerala, kalles Alleppey ofte "Venezia of the East". Dette stedet er romantisk, full av flere turistattraksjoner og aktiviteter for å engasjere enhver besøkende. Det er et fristed for dyrelskere spesielt. Maten her er unik og tankegang, spesielt risvinen.

8. Coorg:

Coorg

En liten bakke stasjon i Karnataka, Coorg er kjent for sin rolige og rolige omgivelser. Det har Kaveri-elven som strømmer gjennom dalen. Dette gjør landskapet enda mer enthralling. Midt i denne rolige og ensomhet er det nåværende feriestedene, Iruppu og Abbey Falls, Nagarhole National Park, Dubare Elephant Camp og andre slike attraksjoner. Det er en av de beste turistmålene i India for en bryllupsreise.

9. Andaman og Nicobar Islands:

Andaman and Nicobar Islands honeymoon january

Dette er en gruppe på rundt 572 små øyer. De har et ekstravagant utvalg av geografiske terreng, alt fra slett og strender til steinete åser og fjell. Naturskjønt landskap som vil få deg til å stave, er dette stedets viktigste attraksjon. Den romantiske naturen til dette stedet gjør det perfekt for en bryllupsreise i India i januar.

Se mer: Bryllupsreise reisemål i India i november

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

13 − 4 =