9 beste bryllupsreise steder i Chhattisgarh med bilder

Chhattisgarh er en betydelig stor stat i det sentrale India og har en befolkning på over 20 millioner. Ifølge den nylige folketellingen er den den 16 fylte befolkningen i landet og har et stort antall bryllupsreise.

Bryllupsreise Places In Chhattisgarh

Det er mange ferier, piknikplasser, og mange plattformer hvorfra du kan observere den vakre skjønnheten til dette stedet. Ifølge mange mennesker som har opplevd Chhattisgarh, har sagt at dette stedet er fylt med flotte steder, og det er mange ting å gjøre her. De 9 beste romantiske bryllupsreise destinasjonene i Chhattisgarh med vakre bybilder er som følger.

9 vakre bryllupsreise steder i Chhattisgarh med bilder:

1. Bilaspur:

Bilaspur

Bilaspur er et flott sted å besøke i Chhattisgarh. Det regnes som en av de beste bryllupsreise destinasjonene i Chhattisgarh. Man kan ikke bare beundre dette stedet nok. Stedet er fylt med templer og en rekke flotte shoppingmuligheter, noe som gjør dette stedet til en av de beste drømme destinasjonene for nygifte par.

2. Durg-Bryllupsreise plass i Chhattisgarh:

Durg

Hvis du planlegger en bryllupsreise til Chhattisgarh, kan dette være det beste stedet å betjene dine behov. Stedet er fylt med fantastisk natur, og det er mange typer utdøde fuglefossiler også. Kort sagt, Durg kan sies å være en av de beste bryllupsreise destinasjonene i Chhattisgarh.

3. Bhilai:

Bhilai

Mange mennesker ser etter shopping destinasjoner, når de skal besøke nye steder. Bhilai er et av de stedene, som vil tilby deg hundrevis av shoppingplattformer sammen med gode hoteller og utmerket romservice. Bhilai er ganske utrolig, siden dette stedet har en rekke ting å tilby til turister. Man kan lett bli forelsket i dette stedet på grunn av sin velorganiserte struktur. Det er en av de beste bryllupsreiseområdene i Chhattisgarh.

Se mer: Beste Bryllupsreise Steder I Haryana

4. Mainpat:

Mainpat

Mainpat er et annet flott utvalg blant de mange bryllupsreiseplassene i Chhattisgarh. Stedet tilbyr de besøkende med gruveanlegg og fossefall. Det er mange buddhistiske klostre sammen med hinduistiske templer. Stedet vil være en drøm bryllupsreise destinasjoner i Chhattisgarh.

5. Kanker:

Kanker

Hvis du ønsker å nyte bryllupsreise dager i Chhattisgarh, er Kanker et av de beste stedene å besøke i Chhattisgarh. Stedet vil tilby deg en rekke iøynefallende ting og vil forbløffe deg nå og da. Du vil ikke kjede deg når du besøker dette stedet. Det er flere enn en foss destinasjoner på dette stedet som tiltrekker seg turist fra utenfor indiske også.

6. Kawardha:

Kawardha

Har du vært i Kawardha, Bihar? Du bør, hvis du vil ha en fantastisk tid i bryllupsreisefasen. Stedet har en musikalsk stemning knyttet til den. Det er mange kunst, kulturelle og historiske steder i Kawardha, og dermed har det blitt hevdet som en av de beste bryllupsreiseplassene i Chhattisgarh.

Se mer: Bryllupsreise i Bihar

7. Janjgir - Historisk bryllupsreise i Chhattisgarh:

Janjgir

Vil du gå til et historisk sted i Chhattisgarh for å tilbringe bryllupsreisen? Janhjgr kan være det rette stedet for deg som dette stedet er historisk rik og det er mange vakre templer en brønn. Du vil finne dette stedet veldig interessant.

8. Kanger Ghati nasjonalpark:

Kanger Ghati National Part

I nærheten av denne parken er det en rekke hoteller og midlertidige bosatt steder. Dette er en av de beste bryllupsreiseområdene i Chhattisgarh. Man vil ønske å besøke dette stedet igjen og igjen. Der var fosser, mystiske grotter på dette stedet. Sammen med det er det en rekke vakre skogkledde daler, noe som gjør dette stedet så attraktivt.

9. Balod:

Balod

Vil du besøke Chhattisgarh? Balod er et flott romantisk sted i Chhattisgarh for bryllupsreise som kan vise seg å være en av de beste bryllupsreiseområdene i Chhattisgarh for deg.

Se mer: Bryllupsreise reisemål i Manipur

Ovenfor var noen av de beste stedene i Chhattisgarh for det vil holde deg opptatt og underholdt. Klart er Chhattisgarh et av de beste stedene å tilbringe bryllupsreisen på, basert på de fantastiske stedene i dette området. Det er et veldig fantastisk sted, og vil tillate deg å ha de beste tider du noen gang har med din kone. Miljøet på dette stedet er veldig behagelig og det kan sies som et av de beste stedene til folk som er interessert i å tilbringe sin bryllupsreise. Selv om det kan være mange andre fantastiske steder i Chhattisgarh, men disse er de beste.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

24 − = 14