9 beste bryllupsreise steder i Bihar med bilder

Bihar er en av de fineste bryllupsreise stedene her. Man kan ha det bra her. Det vil gi deg tonnevis av aktivitetsalternativer sammen med veldig kule besøkssteder.

Det er alt relatert. Det har blitt sagt at hvis din bryllupsreise går bra, så er det stor sjanse for at resten av ditt giftede liv vil være som en tur i parken. Så ikke rote det opp første gang, og hvis du tenker på å ha den beste bryllupsreisen, så kan Bihar, India være det perfekte stedet for deg. La oss holde ryktet til side og fokusere på relevant statistikk.

Selv om Bihar regnes som en av de mest ødelagte stedene i India på grunn av sin høye kriminalitet og dårlige politikere, er det også et av de mest historisk rike og prestisjetunge stedene i indisk, og det kan vise seg å være et flott sted for å bruke din bryllupsreise. De 9 beste vakre og romantiske bryllupsreiseplassene i Bihar med bilder av steder er oppført nedenfor.

9 beste bryllupsreise destinasjoner i Bihar med bilder:

1. Patna:

Patna

Patna er en av de vakreste og mest besøkte stedene i Bihar. Stedet er kjent for det naturskjønne skjønnheten og vannkroppene og templene. Man kan ikke bare ignorere dette stedet når de besøker Bihar. Stedet huser også noen av de beste fasilitetene for å bo i ville dyr i India. Patna er hovedstaden til staten bihar også.

2. Bodh Gaya - beste bryllupsreise sted i Bihar:

Bodh Gaya

Vil du besøke et sted hvor buddhismen blir forkynt? Så Bodh Gaya er en av de beste bryllupsreise destinasjonene for deg. Bodh Gaya har noen av de beste klostrene og er en av de vakreste stedene i India. Det finnes en rekke parker og steder å besøke i Bodh Gaya som templer, elvebredder, osv.

3. Rajgir:

Rajgir

Vil du besøke Bihar? Ikke glem Rajgir. Det er en av de kuleste stedene i Bihar og er kjent for sine varme kilder og utmerket visning av dyreliv. Det er mange små og store vakre grotter i Rajgir som besøkes av turister ganske ofte.

Se mer: Bryllupsreise reisemål i Haryana

4. Munger:

9 beste bryllupsreise steder i Bihar med bilder

Det regnes som en av de vakreste stedene i Bihar på grunn av de ulike sunne og livsstil-plattformene på dette stedet. Munger anses å være en av de beste bryllupsreiseområdene i Bihar, og har også et dyreliv tilflugtsleirer, som i utgangspunktet tiltrekker seg mye turist hvert år..

5. Buxar:

Buxar

Buxar kan sies å være en av de mest berømte stedene i delstaten Bihar, India, og er hovedkvarteret i Buxar-distriktet. Buxar er et av de mest befolket stedene i indisk, og den raske urbaniseringsefterspørselen av mennesker har ført til den super raske utviklingen av denne byen. Det er mange aktivitetssenter og shopping og spisesteder i Buxar. Du vil elske det som det er vurdert som en av de ideelle bryllupsreise destinasjoner i Bihar.

6. Muchalinda Lake:

Muchalinda Lake

Bihar har en rekke vakre vannlegemer som innsjøer, elver, elvebredder, etc. Muchalinda Lake er en vakker oppretting av moder jord og er veldig populær i hele Bihar og over hele indisk også. Folk fra hele landet kommer til å oppleve den naturskjønne skjønnheten i denne innsjøen.

Se mer: Beste Bryllupsreise Steder I Manipur

7. Purnia:

Purnia

Hvis du liker konseptet med konsert og forestillinger, så ta med Purnia inn i listen over de beste bryllupsreiseområdene i Bihar. Stedet er fylt med templer, shoppingmuligheter og mange konsertsaler.

8. Bihar Sharif - beste bryllupsreise sted:

Bihar Sharif

Dette er enda en vakker bryllupsreise i Bihar. Stedet er fylt med buddhistiske klostre, og man kan skildre den rike historiske betydningen av dette landet ved hjelp av de mange museene som ligger på dette stedet.

9. Bodhi Tree:

Bodhi Tree

Sist men ikke minst, Bodhi-treet er en av de beste bryllupsreise destinasjonene i Bihar. Man kan bli forelsket i dette stedet ved å bare visualisere skjønnheten i dette massive treet som har enorm historisk betydning.

Se mer: Bryllupsreise i Chhattisgarh

Bihar er et av de beste stedene i India, og har en rekke viktige bryllupsreiseområder. Ifølge folk som besøkte disse stedene, er dette noen av de mest velholdte og vakre bryllupsreiseområdene i Bihar, og man vil ikke forlate noen av de bryllupsreise som diskuteres i denne artikkelen etter at de har besøkt dem.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

89 − = 85