9 Beste Bhutan turist steder å besøke med bilder | Stiler på livet

Bhutan er et vakkert land og har blitt anerkjent som turist paradis. Dens grønne daler, snødekte fjell, naturskjønnhet og buddhistiske klostre har enthralled alle reisende som har besøkt dette nydelige stedet. Det er så mange interessante turiststeder i dette landet, og har noen av de største attraksjonene i verden. I tilfelle du planlegger en ferie til Bhutan, her er noen korte opplysninger om de vakre stedene i Bhutan turisme.

1. Paro:

Bhutan tourist places

Paro er en liten landsby som ligger i Bhutan. Det er en av de vakreste stedene du noensinne vil se. Det huser to museer og har flere historiske monumenter, relikvier og strukturer som reflekterer kulturen og tradisjonen i Bhutan. Den har bare en basar, en restaurant og et hotell. Men dette stedet er definitivt verdt å besøke på grunn av sin naturlige og naturskjønne skjønnhet.

2. Phajoding Temple:

Bhutan Tourist Places-Phajoding Temple

Som vi vet hvor rik og velstående kulturen i Bhutan er, kan vi sikkert ikke gå glipp av de beste templene dette landet har. Phajoding Temple er en av dem. Det ble bygget i det 15. århundre av en saint kalt Shacha Richen ligger i en høyde på ca 12, 138 fot. Templet er omgitt av blandede barrskoger som gir det et veldig tiltalende utseende.

Se mer: Turiststeder i Sri Lanka

3. Phuentsholing:

Bhutan Tourist Places-Phenutsholing

Phuentsholing er en by som ligger i nærheten av den indiske byen Jaigaon. Her finner du noen av de beste buddhistiske klostrene. Maleriene her er helt fantastiske, og i tilfelle du håper å lære og oppdage den butanesiske kulturen og bakgrunnen, er Phuentsholing det rette stedet å være i. Så pakk posene dine og bestill deg selv et fly til Bhutan. Dette er de beste Bhutan turiststeder å besøke.

4. Thimphu:

Bhutan Tourist Places-Thimphu

Thimphu er hovedstaden i Bhutan og et nydelig sted faktisk. Det er rent, grønt og rolig og er omgitt av høye fjell og daler. Dette bygde området huser ca 20.000 mennesker og er en av de beste Bhutan Tourist Places. Kommer her vil sikkert ikke angre.

Se mer: Indonesia turiststeder

5. Zangto Pelri Temple:

Bhutan Tourist Places-Zango Pelri Temple

Zangto Pelri tempelet er en skjønnhet. Ligger i sentrum av Phuentsholing, står dette tempelet som en betegnelse for den ydmyke residensen til den store Guru Rinpoche. Den har flotte malerier som gjenspeiler Buddhas liv og også noen strålende statuer som virkelig ser fantastiske og fantastiske ut.

6. Trashigang:

Bhutan Tourist Places-Tashigang

Trashigang er en stor by som ligger i en åpen dal i Bhutan. Været her er flott, og det er også folk og mat. Noen internasjonale prosjekter har også funnet sted her, og noen fremmede ansikter fra Vesten kan også ses her. Den har mange templer og relikvier og er en ekstremt gammel, men velholdt by.

Se mer: Kenya beste steder å besøke

7. Trongsa:

Bhutan Tourist Places-Tongsa

Trongsa er en svært befolket by som ligger i det vakre landet Bhutan. Landskap, kultur og atmosfære er så fantastiske at du blir fascinert av sin skjønnhet. Det er knutepunktet til nasjonen, og tilbyr deg noen av de beste matene i Bhutan. Å besøke dette stedet skal være mye moro som du vil oppleve de travle livene til de som bor her.

8. Punakha:

Bhutan Tourist Places-Punakha

Punakha er den mest fruktbare dalen i landet. Den har moderat klima, ris senger og flotte landskap. Dette stedet var også hjemmet til mange kjente bhutanske åndelige ledere. Det er 4430 meter over havet og er en Bhutan turist steder som du sikkert bør besøke.

9. Tashichho dzong:

Bhutan Tourist Places-Tashigang

Tashichho dzong har blitt anerkjent som kontor for mange konger, ministre og forskjellige organisasjoner. Det var også hjemsted for åndelige og religiøse ledere og er et flott sted å besøke i sommersesongen.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

6 + 2 =