9 beste barn shampoos | Stiler på livet

Du vil gjøre alt som er perfekt for barnet ditt, den beste ernæringen, den beste tetra-pakket melk, det beste av de saftige brikkene i spisestedet, det beste av klærne og det beste av lekene. Så hvorfor ikke, bruk det beste av sjampoen for hårpleie, slik at de kan vokse opp med en mane som er sterk som bindingen du deler. Ofte er et barns skalp i forhold til oss mykt og følsomt, noe som gjør det enkelt for skadelige kjemikalier å ødelegge selve røttene.

Det vil ikke være en overraskelse hvis barna dine vokser opp med dårlige hårdager hver eneste dag. Det er derfor gitt nedenfor er en liste over alle de beste hårpleie shampoo-produktene spesielt utformet for barna du kan velge for å få ham eller henne en lysere fremtid for hårvekst og styrke.

1. Johnsons babychampo:

beste kids shampoos 12

En sjampo som er delikat ikke bare på øynene, men også i hodebunnen. Johnsons babysjampo er et av de vanligste pålitelige produktene når det gjelder barn hvor den milde skumformelen vil rense barnets hodebunn og hår helt, mens ingen paraben og ekstern kjemisk rutine vil sikre at han holder seg trygg og borte fra harde kjemikalier. Den friske duft sjampoen vil ikke forårsake tåre eller øyeirritasjon ved kontakt med øynene som gjør det til en favoritt for alle.

2. Suave kids Wacky Melon 3-i-1 sjampo:

beste kids shampoos 2

Klinisk testet med de beste resultatene, rengjør wacky vannmelon 3 i 1 sjampo, betingelser og mykner håret for å gi barna dine en skinnende glød og satengfølelse. Dette kommer også med en tåreformel som ikke vil skade øynene mens den milde sjampoen blander seg med hårfibrene og styrker dem.

3. L'Oreal barn 2-i-1 Svømme- og sportshampoo:

beste kids shampoos 3

Denne sjampoen er formulert spesielt for de travle barna som rushing fra svømmelaget til baseballlaget. Etter en perfekt feldag med sport og moro, ta med hjem denne sjampoen som er mild på hodebunnen og hard på smuss og urenheter som kaker hele dagen. Rengjøring og skylling av barnets hår Dette klorformelen gir deg følelsen frisk og oppdatert.

4. Suave kids Strawberry Smoothers 2-i-1 sjampo:

beste kids shampoos 4

Suave er 2 i 1 med en skur av jordbær essens, både en sjampo og en balsam som renser og striper hodebunnen for å beholde smusspartikler mens bærekstraktet er en antioksidant, sikrer at håret blir rent og beskyttet. Balsammen gelled godt i det gir barnahårene en naturlig glans.

5. Himalaya Herbal Gentle Baby Shampoo:

beste kids shampoos 5

Urte shampoo av Himalaya er en sammensmelting av de naturlige ekstraktene, hovedsakelig hibiscus og kikerter som blander det naturlige proteinet i håret, gjør det mykt og håndterbart, og den antibakterielle formelen sørger for at barna dine skalp er frisk og fri.

Se mer:  Dry Hair Shampoo Bruk

6. Organisk Barn Shampoo-Lavendel Burst:

organiske-barn-shampoo-lavendel-utbrudd

Den viktigste ingrediensen i denne skummende sjampoen er lavendel- og te-treekstrakter som samarbeider for å gi håret en myk, blomstret lukt, mens du ekstraherer smuss og urenheter fra håret. Tilstedeværelsen av aloe beroliger og glatter håret.

7. Hvit Regn Kids 3-i-1 Kirsebær Eksplosjons Sjampo:

beste kids shampoos 7

3-i-1-teknologien gir kroppsvask sammen med sjampo og balsam for å gi deg en en-gangs opplevelse for et godt bad. Fjerner overflødig olje og smuss fra håret, kirsebær eksplosjon sjampo forlater håret håndterlig og myk med et lite snev av kirsebær duft.

Se mer:  Hvordan lage sjampo hjemme

8. Cantu Care for Kids Tårefri nærende sjampo:

beste kids shampoos 8

En god sjampo for de uhåndterlige krøllene, Sheasmør, honning og kokosnøttolje smelter sammen for å gi barnet ditt et helt knirkende rent hode.

9. Disney Charmer Conditioning Shampoo:

beste kids shampoos 9

Forhindre splittede ender og grovhet, vil denne balsam og sjampo samarbeide i en quirky tube gi barnets hår en levende sprett og myk glans.

Se mer: Hårvolumerende sjampo

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

2 + 8 =