9 beste ansiktspakker for menns rettferdighet i India Stiler på livet

Det er en oppfatning at hudpleie er et feminint problem tema. Men det er ikke riktig. Menneskens hud er grov og det trenger ekstra forsiktighet. Det finnes mange hudpleieprodukter tilgjengelig i markedet. Men å velge det beste produktet som passer for din hudtype er en kjedelig prosess. Alle hudpleieprodukter vil ikke være egnet for alle fordi hver enkelt har forskjellige hudtonn. Så du må velge det beste for deg. Du kan også lage ansiktspakker hjemme. Hvis du har tid til å gjøre det hjemme, vil det være best for huden din ellers finnes hudpleieprodukter tilgjengelig i markedet som inneholder naturlige ingredienser. Du kan bruke dem.

Beste menns ansikter hjemme i India:

Her er noen effektive topp 9 ansiktspakker for menn som menn enkelt kan prøve,

1. Lotus White Glow Skin Whitening og Brightening Masque:

Lotus White Glow Skin Whitening and Brightening Masque

Denne ansiktsmasken for menn inneholder yoghurt og brombær ekstrakter. Yoghurt ekstrakt bidrar til å gjenopprette skadede celler i ekstrem værforhold og øker blodsirkulasjonen i ansiktet ditt. Blackberry ekstrakt gjør huden din ung og fjerner rynker. Den passer til alle hudtyper.

Metode / Hvordan bruke / Hvor ofte skal jeg gjøre dette?

Påfør Lotus Skin Whitening Face Pack for menn på hele ansiktet ditt, unntatt rundt øynene dine. La det stå i 30 minutter for å tørke og vaske det av med kaldt vann. Du kan bruke dette ansiktsblegemiddelet til hver dag som hudrensemiddel.

Forsiktighet

Før du prøver det på hele ansiktet, bruk det på et lite område for å sjekke om det passer for huden din.

fordeler

Denne ansiktsmasken unngår pore clogging og fukter huden din ved å eliminere død hud

2. sitron og honning hudbleking ansiktsmaske:

Sitron and Honey Skin Whitening Face Mask

Dette er en hjemmelaget ansiktsmaske for menns fet hud. Sitronsaft holder huden frisk olje fri og lyser huden. Honning har antibakteriell egenskap og det styrer den sure effekten av sitron. Honning bidrar til å redusere hudinfeksjoner.

Metode / Hvordan bruke / Hvor ofte skal jeg bruke dette?

Bland 1 teskje sitronsaft i en liten beholder med 1 skje økologisk honning. Påfør denne blandingen på ansikt og nakke. La det stå i 20 minutter og la det tørke og vaske det med vann. Du kan bruke dette daglig for å lyse ansiktet ditt.

Forsiktighet

Dette er en organisk ansiktsbehandling, så det er ingen bivirkninger

fordeler

Denne pakningen hjelper deg med å holde huden oljefri og lysere huden din. Den er egnet for all hudtype, spesielt for fet hud

3. VLCC Clear Tan Fruit Face Pack:

VLCC Clear Tan Fruit Face Pack

Dette er en ansiktsbehandling for menns ansikt. Hovedbestanddelene i denne pakken er mandelolje, agurkekstrakt, aloe vera, sandeltrepulver, gurkemeiepulver, mulberry ekstrakt etc. Dette reduserer soling av huden på grunn av eksponering for sol og avkjøler porene. Agurk ekstrakt hydrater huden din og mandel olje beroliger hudirritasjon og betennelse.

Metode / Hvordan bruke det / Hvor ofte skal jeg gjøre dette?

Vask ansiktet og bruk denne pakken på ansiktet ditt. Unngå direkte kontakt med øynene. Vask med lite varmt vann etter 15 minutter. Du kan bruke dette 2 ganger i uken. Du kan se den magiske.

Forsiktighet

Det er ingen bivirkninger for dette produktet og passer for alle hudtyper

fordeler

Denne pakningen hjelper deg å forynge huden din. Det hydrerer og holder huden klar og næret.

4. Papaya og Banan Whitening Face Pack:

papaya and Banana Whitening Face Pack

Dette er en ansiktsbehandling for menn hjemme. Papaya kontrollerer hudens melaninnivå og bidrar til å holde huden lysere. Banan bidrar til å hydrere huden din og bidrar til å redusere grovheten i menns hud.

Metode / Hvordan bruke / Hvor ofte skal jeg gjøre dette?

Ta et stykke banan og et stykke papaya. Puree dem og legg til en teskje honning med den. Påfør denne limen på ansiktet ditt. La det stå i 5 minutter og vask ansiktet med vann. Du kan gjøre dette 3 ganger i uken.

Forsiktighet

Denne hjemmelagde ansiktspakken vil ikke skade huden din

fordeler

Denne ansiktspakken bidrar til å hydrere huden din og gir huden en jevn tone. Bruk denne naturlige pakken og få en ren, jevn hud

5. Freemen Clay Mask med Havregryn og Avokado:

Freemen Clay Mask with Oatmeal and Avocado

Dette er en ansiktspakke for menns fet hud. Det åpner porene og fjerner urenheter og smuss fra huden din. Dermed blir huden ren og myk.

Metode / Hvordan bruke den / Hvor ofte skal jeg bruke den?

Rengjør ansiktet ditt og bruk denne ansiktspakken på ansiktet og nakken. La det stå i 15 minutter og la det tørke. Vask deretter ansiktet med vann. Du kan bruke denne ukentlig for tørr hud. Hvis huden din er fet, så bruk den 3 ganger i uka

Forsiktighet

Unngå kontakt med øynene og slutte å bruke hvis det forårsaker hudirritasjon.

fordeler

Dette er den beste ansiktspakken for menn å rense huden deres. Det bidrar også til å bleke huden din

6. Appelsinjuice og Multanimitti Face Pack:

oransje Juice and Multanimitti Face Pack

Dette er en av de beste ansiktspakker for menn. Multanmitti er hovedbestanddelen i denne pakken. Det bidrar til å fjerne overflødig olje og smuss fra huden. Det gjør huden olje fri og lyser ansiktet ditt

Metode / Hvordan bruke / Hvor ofte skal jeg bruke den?

Ta 1 skje full av Multanmitti og bland den med litt appelsinjuice. Du kan prøve sitronsaft eller sukkerrørjuice istedenfor appelsinjuice. Påfør denne limen på ansikt og nakke. La det stå i 15 minutter og la det tørke. Vask ansiktet med vann. Du kan prøve 3 ganger i uka

Forsiktighet

Det er en hjemmelaget pakke. Så det er ingen bivirkninger, og det er et trygt alternativ å bleke huden din og fjerne urenheter.

fordeler

Denne ansiktsmasken er en naturlig pakning for å lyse huden din og gjøre huden din oljefri. Det bidrar også til å redusere akne, kviser, hudormer og andre hudirritasjoner.

Se mer: Ansiktssett for fet hud

7. Fab India Haldi Chandan Pack:

fab India Haldi Chandan Pack

Denne blandingen er en utmerket og best ansiktsbehandling for menn hjemme. Den inneholder multanmitti, gurkemeie og sandeltrepulver. Multanmitti hjelper til med å få en oljefri hud. Sandeltrepulver øker glød i huden din og gurkemeie minimerer hudinfeksjoner

Metode / Hvordan bruke / Hvor ofte skal jeg bruke den?

Vask ansiktet og klapp det tørt. Påfør ansiktspakken på ansiktet og nakken. Unngå kontakt med øynene. La det stå i 20 minutter og vask ansiktet med vann. Du kan bruke dette 3 ganger i uken.

Forsiktighet

Noen ganger forårsaker det brennende følelse eller irritasjon. Ikke bruk den da. Det kan ikke være egnet for huden din

fordeler

Bruk denne flotte ansiktspakken for å forbedre skjønnheten din og få et plettfritt ansikt. Den passer til alle hudtyper

8. Oriflame Pure Nature Organic Burdock Presis Purifying Face Mask:

Oriflame Pure Nature Organic Burdock Exact Purifying Face Mas

Oriflame ren natur organisk er den beste ansiktsmasken for menn. Hovedbestanddelen i denne ansiktspakken er Budrock (en urt). Det er en blodrenser og fjerner alle urenheter fra huden din. Dette er egnet for menns ansiktspakke for fet hud og reduserer hudinfeksjoner. Denne masken gir deg en klar, sunn hud

Metode / Hvordan bruke / Hvor ofte skal jeg bruke dette?

Etter å ha renset ansiktet ditt og påfør dette limet på ansiktet og nakken. La det tørke. Vask ansiktet etter 15-20 minutter. Du kan se forskjellen. Bruk dette 2 ganger i uken

Forsiktighet

Ikke bruk hvis det oppstår brennende følelser. Også unngå kontakt med øynene dine

fordeler

Denne ansiktsmasken unngår porene og fjerner alle urenheter fra huden din. Så du får et rent, mykt og glatt ansikt.

Se mer: Beste ansiktspakker i India

9. Shills Bambus trekull olje kontroll Blackhead Remover Peel off Mask:

shills Bamboo Charcoal Oil Control Blackhead Remover Peel off Mask

Det er en utmerket ansiktspakke for glødende hud. Hovedbestanddelene i denne ansiktsmasken avskalner er bambuskull, havreekstrakt, vitamin E, vitamin A, grapefrukt, rosmarinekstrakt og mange flere. Det bidrar til å kontrollere fet hud og reduserer akne og ryggproblemer.

Metode / Hvordan bruke / Hvor ofte skal jeg bruke dette?

Etter å ha rengjort ansiktet, gjelder masken på ansiktet ditt, unngår øyne, øyenbryn og lepper. La det være der i 20 minutter. Skal deretter forsiktig av masken. Du kan gjøre dette ukentlig to ganger for å få et bedre resultat.

Forsiktighet

Unngå å bruke dette hvis du har en sensitiv hud. Prøv det på et lite område før du søker på hele ansiktet ditt

fordeler

Denne ansiktsmasken er best for personer som har fet hud, svarte hoder og andre hudproblemer. Dette øker gløden av huden din.

Dette er noen gode ansiktspakker for menn i markedet. Fra alle disse alternativene kan du velge den som passer til huden din. Et plettfritt klart ansikt er alles drøm. Drikk mye vann for å få en klar hud, bruk også ansiktsmasker for å redusere hudproblemer som akne, kviser, hudormer osv..

Se mer: Everyuth Face Pack

Leave A Comment

+ 87 = 90