9 Beste 9 bryllupsdagsgave ideer med bilder | Stiler på livet

I henhold til den tradisjonelle listen over gjenstander for jubileer feires det 9 års jubileum ved å presentere keramikkartikler eller pilgrimsartikler. Den moderne trenden er å gi gaver til gaver.

Beste 9 bryllupsdagen gaveideer for ham og henne med bilder:

La oss finne her med nevnte 9 bryllupsdagen bilder som vil gi de klare kutt ideene til å velge gaver til ham og henne.

1. jubileumsplate:

jubileum Plate

Denne nydelige håndmalte tilpassede tallerken er den beste gaven til å gi din ektefelle på det 9. bryllupsdagen. Keramikkelementet er perfekt som den tradisjonelle gaven. Denne gaven ser morsom ut, men den har en mer mening fordi den viser at kjærlighetshistorien din også er ung. Du kan tilpasse gaven og legge navnene til paret til det også.

2. Willow Rings:

Willow Rings

Disse enkle, men elegante pilgarnsringene er en annen fantastisk 9 års jubileumsgave. Du kan få ringene enkle eller enkle, eller du kan grave navnene på den. Enkel dekorasjon på ringene ser også veldig elegant ut. Dette er enkleste måten å uttrykke dine ord med mening når du presenterer din kjære den gangen, får du virkelig gode kommentarer til dette valget.

3. Personlig krus:

personlig Mugs

Her er en flott 9 års jubileumsgave som du kan gi din ektefelle. Den tilpassede krus har utskrift av det 9 års jubileum på den. Fargene på kruset kan være flerfarget eller en enkelt nyanse av din ektefelles favorittfarge. Denne krus er virkelig perfekt valg fordi når du passerer bryllupet ditt, så kan du lage en samling av hvert år krus gave.

4. Sjokolade til jubileum:

sjokolade for Anniversary

En kul og søt ting til den 9. bryllupsdagen for henne er sjokolade. Uten sjokolade kan du ikke feire din bryllupsdag. Prøv fantastiske smaker og fyllinger i mørk sjokolade eller melkk sjokolade. Sjokoladeene kan dekoreres med ordene "happy 9th years" too.

5. Keramisk Ornament:

keramisk Ornament

Siden keramikk er temaet for 9 års jubileumsgaver for ham, er dette nydelige keramiske ornamentet akkurat. Gjør dette selv og stempl det med romantiske ord eller bare parets navn. Dette kan være i hvitt eller malt noen nyanse du liker. Du kan gjøre stilig utseende på dette ornamentet som du selv velger.

6. Keramiske målekrukker:

keramisk Measuring Jars

Disse er søte keramiske målekrukker som du kan gi som 9 års jubileumsgave til din kone. En kone som elsker å lage mat og underholde, vil sikkert elske dette nyttige og sentimentale stykket. Krukken er dekorert med en moderne touch. Hun vil sikkert gi deg god anmeldelse på dette valget av gave; få denne gaven til din kone.

Se mer: 8. Bryllupsdagen Gaver Bilder

7. Pottery Dispenser:

Keramikk Dispenser

Dette er de fantastiske 9-årsjubileumsgaven ideene for ham og hans bar. Denne kule dekorerte dispenseren laget i leire er malt i hvitt. Dispenseren kan holde alkohol eller øl og kan oppbevares i baren.

8. Vase med blomster:

Vase with Flowers

Gjør 9-årsjubileumsgaver til henne minneverdig ved å presentere denne keramikkvase som er tilpasset. Skriv ut på bildet av bryllupsdagen din. Du kan også legge i en bukett med blomster for å forsegle avtalen. Blomstene sammen med vasen er virkelig en vakker gave for å gi din kone.

Se mer: 7 års jubileumsgaver til ham og henne

9. Personlig penn:

personlig Pen

Gi denne nydelige pennen som er personlig tilpasset din ektefelle som elsker å skrive. Pennekassen kan pakkes inn i bånd. Du kan legge til i et lite notat på utsiden som viser din kjærlighet til din ektefelle.

9. bryllupsdagen gaver er dyrebare og kan tilpasses og tilpasses tilsvarende. Prøv disse alternativene for gaveartikler til jubileumet ditt.

Se mer: 6 års jubileumsgave ideer

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 4