9 Best Party Wear Tunika Topper Design i India | Stiler på livet

Tunika topper er topper som mister, lange og pleier å dekke deg i hoftegionen. De slutter normalt over kneet. De kalles også som "mini kjoler". En festkjoler er glamorøs og smigrende. Dette er det beste alternativet som kan gjøre kvinner uformelle, morsomme, trygge og komfortable. Det er sant; tunika kan være veldig vanskelig hvis du ikke bruker den i henhold til form og størrelse.

Moderne Party Wear Tunics for Women i India:

Her er noen få typer festdrakt tunika for å hjelpe deg med å forstå det bedre.

1. T-Shirt Party Wear Tunika:

parti wear tunics

T-skjorte tunika er i utgangspunktet lange cardigans som når til mid-låret. Passformen er løs og behagelig. Du kan bære et belte rundt midjen. Normalt ankel lengde Jeggings går med det, men en kort sequins skjørt med kiler vil sikkert få deg til å se utrolig glamorøse.

2. Trapeze Party Wear Tunika:

Trapeze Party Wear Tunic

Trapeze tunika er en trapezformet tunika, som strekker seg mot ben og midje. De er ekstremt elegante når de er parret i smale, passende bukser. De er veldig smigrende til de som ønsker å slanke seg. Du kan legge til søppel av smykker i hånd og nakke for å gi et lite funky utseende.

3. Kjole Fest Slitasje Tunika:

Kjole Party Wear Tunic

Kjole tunika er en mini kjole slitt som en tunika topp. Normalt er de laced, studded eller begge for fester. De er veldig smigrende i midjen og legger øye på torso. Så hvis din eple former, dette er ikke tunika stil. En godt utstyrt jean går bra med den.

4. Beltepartiet bærer tunika:

De Belt Party Wear Tunic

Remmen Tunika er tunika kjole med rundt midjen. Den er perfekt for pæreformet kropp og legger lengde til petite ramme. Pluss beltet tar bort oppmerksomheten fra livet og hofter. Mange jenter bærer den med leggings. For et glamorøst diva-utseende, lag det med røffe øyne og sjarmarmbånd.

Se mer: Chiffon Tunika Kjole

5. Designer Roman Party Wear Tunika:

Roman Party Wear Tunic

Ved sin navn er romersk tunika topp romansk imperium stil tunika. Det er tapt montert gjennom ut og har belte festet i midjen. Det er super stilig og fasjonabel. Den er perfekt for epleformet kropp. Du kan lagre den med et kryss over posen eller clutchen.

6. Gresk Party Wear Tunika:

gresk Party Wear Tunic

En gresk tunika fest toppen er gresk stil tunika. Det er lagdelt fra bryst til skulder. Det er noen ganger av skulder. Det smigrer busty kropp. De fleste av dem kommer i pastell nyanser. Du kan lagre den med leggings og kne lengde støvler.

Se mer: Linen Tunika Topper

7. Knot Up Party Wear Tunika:

Knute Up Party Wear Tunic

Knut up tunika er det beste alternativet for all kroppsform. Hvis du har bukende mage, er dette den mest smigrende tunikken. Den dekker dine feil og forbedrer kurvene dine, og gir oppmerksomhet på rette steder. Et enkelt langt kjede vil legge til nok glamour til festen din.

8. Kaftan Party Wear Tunika:

Kaftan Party Wear Tunic

En kaftan tunika er løs tunika topp som ikke har en egen ermet. De er lagt tilbake stiler og veldig tilfeldig. Du kan bruke med skinny jeans og støvler. De fleste av dem er laget av mykt materiale for å gi ekstra komfort.

Se mer: Bomull Tunika Topper For Kvinner

9. Sequins Party Wear Tunics for Ladies:

paljetter Party Wear Tunic

En sequins tunika topp er laget av paljetter materiale. De er gjort glamorøse. Vanligvis er de av skulder for å legge til litt sexiness. Du kan bære en kort skjørt eller shorts med høye støvler eller kiler.

Party Tunika topper er hver jentes favoritt. De er glamorøse og stilige. De gjør at du ser fabelaktig ut uten å gjøre deg kompromiss på din komfort. Gå videre og nyt denne unike stilen med letthet.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

47 + = 56