9 Best Nail Art Designs av fargelagt glass | Stiler på livet

En veldig populær form for neglelakk er lakkert nagel kunst. Dette er lett å gjøre og gjenskape. Du trenger ikke virkelig tegneferdigheter for denne, men du må ha faste hender. For de fleste glassmalerte neglekunst trenger du en svart striper som et must. Du vil også kreve å ha mange farger av neglelakk til å gå med glasset med neglelakk. Du må ikke bruke vanlige neglelakk. Noen ganger kan du kombinere neglelakk med glitterpolering eller holde mellomrom for å fylle dem med gjennomsiktig polert og løs glitter av forskjellige farger.

Stained Glass Nail Arts:

Denne form for nagel kunst ser veldig fin og søt ut. En lakkert nagelkunst kan gå med hvilken som helst farge på klær på grunn av de store valgene av farger som du kan innlemme i disse typer negler kunstdesign.

I dag legger vi fremover 9 av våre topphåndte plukket glass med neglelakk, slik at du selv kan prøve.

1. Glittered Stained Glass Nail Art med Metal Sequins:

farget glass nail art

En vakker negleliste som den ovenfor kan skapt med glitter striper og noen få neglelakk etter eget valg. Legg til noen bling eller metall-paljetter til din ene spiker for en ekstra jazzed opp look. For to andre negler kan du bruke løse røde glitter blandet med gyldne glitter på et gjennomsiktig underlag eller en glitterpolsk som OPI.

2. Fri hånd Lett å gjøre Stained Glass Nail Art:

Gratis hand easy to do stained glass nail art

For det ovennevnte designet må du begynne med frihånds-avgrensningstegning med striper eller nagel kunstpensel. Opprett mellomrom som du vil fylle opp med farger. Nå fyll inn mellomromene med en tannpirks bakside med fargene. Neste omdefinere avgrensninger, denne gangen gjør det veldig nøye og pent. Bruk et gjennomsiktig topplakk for å bevare designet slik opprettet. Avslutt med en gjennomsiktig topplakk. Prøv det!

Se mer: Skull Nail Art Designs

3. Stained Glass Church Window Nail Designs:

9 Best Nail Art Designs av fargelagt glass | Stiler på livet

Bruk frihånds tegning ferdigheter for å lage den ovennevnte design. Tegn opp noen kryss mønstre og bruk en glitter sølv polish for noen negler. Bruk dette sølvet med andre farger og svart striper for farget glass effekt. Prøv denne.

4. Abstrakt Stained Glass Nail Art:

Abstrakt stained glass

Dette kan lett opprettes selv om du ikke har gode hender på å male. Prøv denne neglelisten med striper i svart og noen utvalgte farger som ovenfor. Håper du kan enkelt utføre dette. Dette kan gå med noen av dine tradisjonelle eller vestlige klær og ser veldig bra ut.

5. Glitter polsk og farget glass effekt:

Glitter polish and stained glass effect

Hvis du har en fin samling av glitterpolerer som inneholdt små paljetter, noen som inneholder små glitterstrenger, så kan du enkelt lage dette designet. Avgrens mellomromene du vil fargelegge med noen båndstykker og fyll inn mellomromene med valg av glitterfarger. Du kan gjøre det med forskjellige farget glatte glitter eller løse glitter også.

Se mer: Easy Water Marble Nail Art

6. Vanndekal Stained Glass Effekt:

Vann decal stained glass effect

Vi elsker denne. Elsker du det også? Det er fantastisk å se og vil ikke ta mye tid å gjøre. Men den vanskelige delen her er å få tak i et floral farget vanndekal som dette. Dessverre kan du ikke finne disse typer neglelakk vanndekaler i India, men hvis du kan få det så er det ingenting som det!

7. Vintage Glass Stained Nail Art:

9 Best Nail Art Designs av fargelagt glass | Stiler på livet

Du kan prøve ut denne neglekunstdesignen, men du må være forsiktig når du fyller i fargene slik at man ikke blir blandet med en annen. Vær forsiktig og gjør det med stabile hender. Re definerer avgrensningene med en markør.

8. Stamped Stained Glass Nail Art:

stemplet stained-glass nail art

Stamping er en teknikk som du kan stemple ut design fra mugg kalt bildeplater. Hvis du kan ta tak i en stempling billedplate som har farget glassdesign, kan du gjøre denne nagelkunst ganske enkelt. For basen kan du gjøre svampteknikk og deretter stemple glasset til neglene. Prøv det!

Se mer: Studs For Nail Art

9. Folie Stained Glass Nail Art:

Folie stained glass nail art

Få hendene på noen nail art folier og prøv denne designen ut. Dekk neglene med folier og tegne avgrensninger etterpå med en svart striper. Av dere kan du bruke små stykker folier og bruke dem på en svart base. Begge vil fungere! Ser fantastisk ut, ikke det?

Liker du denne artikkelen? Gi oss tilbakemelding!

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9

Leave A Comment

89 − 80 =