9 Best Maternity T-skjorter med sprø design i India

Når du blir fortalt om graviditeten din og hvordan du skal ta vare på deg selv, må du endre garderoben din. Legg til noen komfortable, praktiske klær som T-skjorter laget av myk bomull. Disse kan blandes og matches med barnehage shorts, Bermuda. Du kan bruke dem til lounging, walking eller noe lett trening. I tillegg kan du bære den til kjøpesenteret eller handlebutikker, besøke uformelle sammenkomster.

Morsomme T-skjorter for gravide Moms:

Her er 9 komfortable og kule fødselspermisjonst-skjorter med morsomme sitater og bilder.

1. Peeking Baby Maternity T Shirt:

fødselspermisjon t shirts

Denne spesielle moderskapet langermet T-skjorte har babyen peeping ut gjennom glidelåsen. Hvis du legger merke til nøye, er det en annen som ser på morens barnestøt. Denne designen er veldig søt og T-skjorten er laget av myk bomull.

2. Baseball snørebånd moderskapskjorte:

Baseball Laces Maternity Shirt2

Denne T-skjorten med babyens bump ligner et baseball. Hvis du liker spillet, og du ønsker å ta opp barnet ditt, spesielt sønnen din, til å være en baseball spiller, så er denne t-skjorten det du vil ha på å muntre opp.

Se mer: Maternity Nightwear Set

3. Det er en Girl Hearts & Stars Moderskjorte:

Den's a Girl Hearts & Stars Maternity Shirt

Når du vet at du forventer en datter, er dette den beste T-skjorten for å informere vennene dine og slektninger. Bare bruk denne T-skjorten over et skjørt eller leggings eller maternity shorts. I mange land er jenter like velkommen som gutter, så leger informerer også kjønn av barnet. Foreldre er godt forberedt når barnet er født med rosa for jenter og blå for gutter.

4. Hender av Bump Pink Hand Prints Maternity Shirt:

hands off The Bump Pink Hand Prints Maternity Shirt4

Denne nyheten maternity T-skjorte kan brukes av kvinner forventer jente eller gutt. T-skjorten nevner bare hendene fra bumpen. Du er beskyttende for barnet ditt, så du vil ha denne T-skjorten. Denne varen er tilgjengelig i flere størrelser og er laget av mykt Tee-materiale.

Se mer: Graviditet Bære Maternity Klær

5. Morsom morsom svart T-skjorte:

Morsom Maternity Black T shirt5

Denne svarte fødselsdagen Halloween T-skjorte er interessant og sofistikert. Det er sammenhengende maling av en ribbe bur og rødt hjerte og på bunnen av ryggmargen er det babyens skjelett komplett med hode, fingre, føtter og tær. Også det er et forslag til babyens hjerte. Denne skjorten handler om hvordan et barn utvikler seg fra moren.

6. Baby Loading T-skjorte:

Baby Loading T- shirt

Denne interessante T-skjorten har utskriften som ligner fremdriften for å laste eller installere programvare i datamaskinen. Utskrift angir at babyen laster, ca 80% av arbeidet er ferdig, derfor vent på ferdigstillelse av arbeidet.

Se mer: Maternity Wear Leggings

7. Gravide Ikke Fett:

Gravid Not Fat

Kvinner generelt er veldig bevisste på deres figur og utseende. Derfor er denne T-skjorten ideell for deg å kunngjøre verden at du er gravid og ikke fet. Graviditet er tiden når du har en sunn babystopp.

8. Maternity Svart og hvit T-skjorte:

Maternity Black and White T shirt

Skriften sier at denne jenta kommer til å være en mamma bekrefter at T-skjorten ble laget bare for en kvinne som forventer. Disse månedene er de beste månedene for enhver kvinne fordi hun alltid er spesiell mens hun bærer barnet sitt.

Se mer: Maternity Clothes Shorts

9. Peek a Boo - Pink eller Blue:

Peek a Boo – Pink or Blue

Disse typer tøyler er ment for enhver kvinne som er gravid, og hun har ikke blitt fortalt om kjønn av barnet eller en kvinne som ikke vil avsløre barnets kjønn. Baby kan være enten en gutt eller en jente.

Månedene med å bære barnet ditt kan være lang og dra i ti måneder. Disse maternity t-skjorter er trykt godt for å oppmuntre deg. Selv folk som kommer over deg, venner og slektninger som ser deg i disse morsomme utskrifter, ville le.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Lagre

Leave A Comment

− 6 = 2