9 Best Layered Hairstyles For Long Hair | Stiler på livet

Det er sant at når du har langt hår, kan du fritt eksperimentere med nyere stiler og nyere hår dos mye mer fritt. Blant de forskjellige stilene er det en frisyre kalt lagdelt utseende som ser svært godt ut i lange hår.

lagvis Hairstyles for Long hair Main

Hårklippet eller hårstilen heter lag hvor hele håret er skilt i forskjellige, nøyaktig to eller tre lag i hele hårets lengde. Dette hjelper til med å øke volumet av håret og samtidig arbeide for å etablere en trendy frisyre.

1. De klassiske lagene: lagvis hairstyles for long hair 1

Etter hårklippet når håret ditt har endelig gitt deg det grønne signalet, så ser håret ut akkurat slik. Det beste av utseendet kan fremheves av disse myke, men elegante lagene. Med en vakker side eller middelseparti, bruk hårspray for å kamme håret ditt, men hold det lett.

2. Ta av kanten:

lagdelte hairstyles for long hair2

For å velge en ny trend, prøv dette nye, eddete lagene med skarpe ender. Grunnen til at jeg favoriserer dette utseendet så mye, er på grunn av de skarpe kanter som skildrer frisyren. Fronten starter i et mykt smalt utseende som ender opp i kantete lag. Dette gir personen en rocker slags utseende.

Se mer: Frisyrer for tynt og langt hår

3. Velg for større ponyer:

lagdelte hairstyles for long hair3

Hvis du har lag, men vil ha en stor ponni for kontorspresentasjonen, velger du alltid denne flotte illusjonen som gjør håret ditt til å se lenge og bevare ditt lagdelte utseende akkurat perfekt. Segment håret ditt i to og bruk den øvre delen for å få noen rettssaker. Fest en pony på den nedre delen og bind deretter en i den øvre to to, men denne gangen litt løs.

4. The Low Bun:

lagdelte hairstyles for long hair4

Den som sa lagret hår gjør ikke gode boller har aldri vært gjennom denne trickery. For den perfekte håret bun, del håret fra de to sidene og klipp dem til side. Ta nå den midterste enden og fest den i en ponni. Ta enden av ponyen, knytt den og pin den opp. Nå flett de to sidene og kast dem opp for bunken.

Se mer: Enkle frisyrer for langt hår til skolen

5. Stumt utseende:

lagdelte hairstyles for long hair5

Dette har blitt kalt det stumme utseendet på grunn av dets myke smekk som faller raskt over pannen. Dette kan være en perfekt vinter frisyre. Det er forskjell mellom denne fronten, at den er litt feid i en sidebevegelse med store lag på baksiden. Innlemme dette i en pony eller en bolle selv.

6. stil din flette

lagdelte hairstyles for long hair6

Vi har alle vært der der lagene i håret ditt har kommet inn mellom din fantastiske fletning, som bråter opp både lagene og flettet. Prøv derfor for dette fantastiske trikset hvor du kan velge en rotete fletning. Du trenger ikke å følge hver norm og styre for en fletning, så når det er ulydige lag, ruller du bare rundt.

Se mer: Lang frisyrer for fint hår

7. Half-ups:

lagdelte hairstyles for long hair7

Den halve halvdelen er den perfekte frisyren til et lagdelt hår, siden de fleste lagene på toppen nå kan festes fast i en halv pony mens resten av lengre hår holder seg fri under. Dette kan eksperimenteres med mange variasjoner.

8. The Simple Puff:

lagdelte hairstyles for long hair8

For et daglig utseende trenger du ikke å gå gjennom så mye bare for å la lagene dine settes inn. For dette utseendet, prøv denne enkle frontblokken. Seksér en frontlås fra toppen av hodet og ret den. Bruk nå pinner for å sikre frontpuffen.

Se mer: Siste Puff frisyrer

9. Looping Pony:

lagdelte hairstyles for long hair9

Siden de dovne lagene ikke tillater deg å ha en rett ponny, kan du prøve dette vakre utseendet hvor du knytter en lav ponny og slår den så.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 47 = 51