9 Best & Hilarious Mickey og Minnie Mouse Tatoveringer

Tattoo elskere elsker design som er symbolske og har dypt hjerte berørende melding knyttet til designet avbildet av dem. Men det er en liten del av tatovering elskere som elsket å skisse tatovering design, som umiddelbart bringer et smil på et ansikt. Denne typen tatoveringsdesign viser selv at personen elsker lette, humoristiske bilder, og han selv har også disse hemmede egenskapene.

Blant disse designene er Mickey og Minnie Mouse tattoo design de som fascinerer folk og til og med ser nydelig når de er designet av menn og kvinner på kroppsdelene. Minnie er kjæresten til Hollywood-stjernen, Disney Mascot Mickey og deres bilder ser forskjellig fra andre tatoveringsdesign.

Beste og stilige Mickey og Minnie Mouse Tatoveringer:

La oss ta en liten reise og se på topp 9 forskjellige typer Mickey og Minnie tatoveringsdesign.

1. Puzzle Mickey og Minnie Mouse Tatoveringer Design:

Puslespill Mickey and Minnie Tattoo Design

Dette er en oppsiktsvekkende og fantastisk utseende tatovering bildet avbildet i magen området og portretterer at kjærligheten til disse to kjære tegneseriefigurer. Bildet er avbildet i puslespillet en del ett hver person, dette kan løses eller lett å forstå når de er forenet eller plassert side ved side.

2. Rainbow Mickey og Minnie Mouse Tatoveringer Design:

Regnbue Mickey and Minnie Tattoo Design

Hva kan være mer sensuell og beundringsverdig enn dette bildet skåret på hendene til tatoveringslederen? I bildet strålende regnbue er designet og i mellom den berømte Disney karakteren Mickey og Minnies hode er skissert i svart. Denne fantastiske fargekombinasjonen legges til for å legge til flere ser de hvite bølgende slagene på kantene av regnbuen og hodet ser fengslende ut og legger til et mer forbedret utseende til brukerens hånd.

3. Imaginative Mickey og Minnie Mouse Tatoveringer Design:

Fantasifull Mickey and Minnie Tattoo Design

Det er noen tatoveringselskere som elsker bilder som er eksklusive fra de vanlige og blir stylet på en slik måte at det ser realistisk og imponerende ut. Her er de to verdensomspennende kjente Mickey- og Minnie-ansiktene designet på et gresskar av to personer en på ankelen på annen side, for å formidle verden at de elsker hverandre som dem. De levende farger øker utseendet på bildet ved mange folder.

4. Infinity Mickey og Minnie Mouse Tatoveringer Design:

evighet Mickey and Minnie Tattoo Design

Når noen går inn i et forhold, ønsker de å holde seg sammen for uendelige år og fortsette å forsøke å pleie deres forhold. Den midlertidige tatoveringen på foten prøver også å skildre det samme hvor i sammen med uendighetssymbolene Minnie head er skåret, ser fantastisk ut og utlåner et minimalistisk utseende til brukerens føtter.

5. Sensasjonell Mickey og Minnie Mouse Tatoveringer Design:

Sensasjonelt Mickey and Minnie Tattoo Design

Dens blir alltid sagt at du igjen og igjen skal fortsette å uttrykke din kjærlighet i noen form, slik at den andre personen er klar over det. Hva kan være mer bedre og fantastiske enn å kysse din elskede, en beauteous måte å skildre din kjærlighet og følelser på. Her i bildet når Mickey og Minnie kysser hverandre, kommer en gnist ut og legger til mer utseende på designet.

6. Enkel Mickey og Minnie Mouse Tatoveringer Design:

Enkel Mickey and Minnie Tattoo Design

Noen tatoveringselskere setter pris på å designe et bilde som er lite i størrelse og ikke virker så jazzy og passer godt til deres persona. De er de som elsker enkel design som de tror på enkelhet og ikke vil ha mye fra skissen. Dette er en perfekt tatoveringsdesign for barn hvor i Mickey og Minnie head er bare skissert for å danne silhuetter. Den søte røde sløyfe og måten begge hodene deres krysses til, legger til mer sjarm til design og enkel måte å kommunisere at brukeren er en stor tid fan av disse kjente tegnene.

7. Black Ink Mickey og Minnie Mouse Tatoveringer Design:

Svart Ink Mickey and Minnie Tattoo Design

Mickey og Minnie er de berømte Disney-tegnene og verdsatt og elsket av folk i stor grad. Disse sizzling tegnene ga gnist og millioner av mennesker ble store fans av disse fiktive tegneseriefigurene og begynte å tatovere bildet på kroppsdelene. Dette bildet er et enkelt tatoveringsbilde av Mickey og Minnie head inked i svart, men gir et beundringsverdig utseende til damens føtter. Ved å tatovere dette bildet viser brukeren det som andre, hun er også medlem av Mickey og Minnie fan club og kommuniserer det samme ved å skildre tatoveringen på føttene.

8. Mischievous Mickey og Minnie Mouse Tatoveringer Design:

rampete Mickey and Minnie Tattoo Design

Som Mickey og Minnie fortsetter å gjøre litt aktivitet som lett bringer et smil på ansiktet og til slutt brister du i latter. Men før du gjør slike handlinger, er det noen skremmende eller uhyggelige utseende som kan ses i deres øyne, det samme er skissert i tatoveringen. Her begge karakterene er kledd i forskjellige antrekk og måten Mickey klipper på Minnie ser flott ut. Hendene gjemt i lommene reflekterer den kule holdningen, og begge haler sammen gjenspeiler deres sanne kjærlighet for hver.

9. Hilarious Mickey og Minnie Mouse Tatoveringer Design:

Hilarious Mickey and Minnie Tattoo Design

Det blir alltid sett at i par generelt gjør menn ut av kjærlighet sin elskede sittende i ryggen, slik at de er svært sterke og kan bære dem. Men her gjør Minnie noen treningsøkter, og på ryggen er Mickey sittende, ved å se på dette gir det øyeblikkelig et bredt smil på ansiktet ditt og igjen blir du forelsket i disse to oppsiktsvekkende karakterene. Utvalget av farger gir det mer forbedrede utseendet på bildet.

Mickey og Minnie bilder blir ofte skildret sammen og ser oppsiktsvekkende og fristende også. Disse tatoveringer kan inkes på hvilken som helst del av kroppen som ønskes av brukerens valg. Tatoveringsbildene finnes i mange stiler og motiver, og du kan velge den som appellerer deg mest, og det forbedrer din persona, og hjelper deg med å markere en stilerklæring, du kan se fasjonable foran de kjære.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 2 =