9 Best Grade 1 karat diamantringer i forskjellige former

Diamanter er noe som hver kvinne blir gal på. Det representerer tegn på kjærlighet. Diamond er en slags fargeløs og skinnende stein som er spesielt brukt i Ladies smykker. Spesielt i engasjement lar en mann sine kvinner å ha diamantring. Det er umulig å finne kvinner som ikke har diamantring. Diamantringer er spesielt laget i 1 karat fordi det ikke er mye dyrt og gir også en delikat utseende.

1 carat diamond rings

1 karat diamantring for engasjement:

1 karat diamantringer har klasse og status. Nå-dagers par velger 1 ct diamantringer for deres engasjement som kommer i par. Selv mens han foreslår, ringer en fyr gaver diamant til jenta.

1. 1 Ct Diamond Solitaire Ring:

1 Carat Diamond Solitaire Ring

Dette kalles solitaire ring. Den leveres med en enkelt diamant. Selv en enkelt diamant glitrer som en stjerne. En dame kan bære denne ringen på daglig basis. Selv om jeg har en ring av samme design og iført det daglig. Det er enkelt i design, men likevel effektivt.

2. 1 karat diamant engasjement ring:

1 Carat Diamond Engagement Ring

Dette er så vakker diamantring designet for engasjement. Når en fyr vil sette denne ringen i dameens finger, blir hun så glad for å se dette designet. Denne diamantringen er laget i hvitt gull. Alle vil be en dame for å la dem se designen.

3. 1 karat trendy diamantringer:

1 Carat Trendy Diamond Ring

Det er en ny trend med å ha på seg ringer i fingeren. Noen damer bærer to sammen, noen 3 og noen 4. Det vil se unikt ut i kvinners finger. Du kan prøve denne typen slitasje i noen funksjoner. Selv størrelsen på hver ring er forskjellig fra hverandre.

4. Princess Cut 1 karat diamantring:

1 Carat Diamond Ring with Princess Cut

Dette vil bli veldig dyrt da det er så mange diamanter som er besatt i denne ringen. Midt diamant er stor medfølgende små diamanter på begge sider. Det ser fantastisk ut. Den har krystallklare diamanter med fantastisk design.

Se mer: 2 karat diamantring

5. 1 karat hjerte form diamantring:

1 Carat Heart Shape Diamond Ring

Dette er en spesiell 1 karat diamantring. Når en fyr bøyer seg på knærne og foreslår jenta, kan dette være den beste ringen. Den har hjerteformet diamant som er besatt i mellom. Det ser kongelig og stilig ut. Man vil sikkert gå tapt i skinnet av denne hjerteformede diamanten.

6. Designer 1 karat diamantring for engasjement:

1 Carat Diamond Designer Ring

Det er en spesiell skapelse av diamantring. Det er en designerring designet på en veldig delikat måte. I mellom en diamant er det veldig fin blomst festet på den ene siden. På den ene siden er det en rekke diamanter også. Det ser så dyrt ut også.

Se mer: 3 karat forlovelsesring

7. 1 karat diamant par ringer:

1 Carat Diamond Couple Ring

Dette er et sett med to midler parring med 1 karat diamant. På hver ring er halvparten av hjertet designet. Ved å holde denne ringen sammen, vil den fullføre et hjerte. Dette er perfekt for enten engasjement eller ekteskap. Det skildrer bindingen mellom de to menneskene.

Se mer: Diamantringer for par

8. 1 karat diamant løfte ring:

1 Carat Diamond Promise Ring

Dette er en diamantbelagt løftering gitt til din livspartner med et løfte om forpliktelse til hverandre. Det har veldig stilig og eksklusiv design med høy klasse diamant. Promise Ring betyr at du bare bruker hele livet med den personen.

Se mer: 5 karat diamantring

9. 1 karat menns diamantring:

1 Carat Men’s Diamond Ring

Dette er en menns ring med diamant. Den har fem diamanter i firkantet form. Denne ringen er begavet til brudgommen på hans bryllup. Menns ringen er enkel i design og bærer ikke mye delikatesse. Likevel er det dyrt og elegant. Designet er sofistikert.

1 karat diamant er liten i størrelse med rimelig pris. Det er rimelig og kan være den beste måten å gifting til dine nære slektninger også. Kvinner diamantring kommer i så mange varianter av design. Det krever arbeidet med fortreffelighet da kvinner alltid trenger nytt mønster i diamantring. Nesten hver dame vil bli gal etter diamant.

Bilder Kilde: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

9 + 1 =