9 Best Gave Ideas Of 11th Wedding Anniversary | Stiler på livet

Når du har fullført milepælen på 10 år, er det 11. bryllupsdag det du ser frem til. Du kan gi din ektefelle gjenstander laget av stål eller du kan gi dem mote smykker.

Beste gaveideer av 11. bryllupsdag:

La oss finne her med vist 11 bryllupsdags gaveideer for ham og henne.

1. Personlig Stålgaffel:

personlig Steel Fork

Her er en kul 11nde bryllupsdag gave som du kan gi din ektefelle. Denne gaffelen er gravert med ord for jubileum og kan holdes som et minnesmerke. Du kan også grave navnene på paret også på gaffelen. Faktisk vil denne gaffelen minne din kjære om hvordan du begge tilbringer dine gode øyeblikk siden 11 år; denne gaven vil være fint valg alltid.

2. Krok og linje:

Hook and Line

Denne søte 11 års jubileums krok og linje gave er perfekt for mannen din. Graveringen som er gjort på kroken er helt riktig. Legg quirky notater på stålstykket, og dette kan alltid hilses. Dette er en annen fengende gave til mannen din, overraske ham med denne typen lille annerledes gave.

3. Stålhjerte:

Stål Heart

Et stort lek på ord, denne stålhjerteformede plaketten er en unik 11 års bryllupsdagsgave. Ordene "du er stål mitt hjerte" er en fin måte å formidle din kjærlighet til din ektefelle. Plakkens stålutseende kan bli skinnende eller mattet. Denne er uttrykk for dine ord gjennom gaveide.

4. Lommebokinnlegg:

Lommebok Inserts

Få denne tilpassede lommebokinnlegget laget bare for din 11 års jubileumsgave. Veskeninnsatsen er et kortformet stålstykke som er gravert med kjærlige ord. Du kan tilpasse ordene etter eget valg og få graveringen gjort. Dette er perfekt gave til mannen din på din 11. bryllupsdag på kvelden.

5. rustfritt stål smykker:

rustfritt Steel Jewelry

Dette er en flott gave å gi din kone på 11 års jubileum. Smykker i rustfritt stål er skinnende og imponerende. Du kan få henne en klokke, kjede eller et armbånd. Velg smykker stykker som vil bli elsket av henne og kan brukes på spesielle anledninger. Stålfritt materiale gir riktig mykhet se til gave.

6. Hemmelig Melding Manchetknapper:

Hemmelig Message Cufflinks

En unik gave er den hemmelige meldingen mansjettknapper. Disse små stålskjønnhetene er laget på en slik måte at du kan legge inn et lite notat i hver av mansjettknappene. Dette er bare flott for den 11. bryllupsdagen for mannen din.

Se mer: 10. Bryllupsdagsgave ideer

7. stålkompass:

Stål Compass

Dette lommekompasset i stål er en iøynefallende gave til ham. Du kan få disse lommekompassene til å bli gravert som en 11 års jubileumsgave til ham. Kompasset er slank og kompakt nok til å bli holdt i en frakklomme.

8. Stål ost bord sett:

Stål Cheese Board Set

Prøv å presentere denne fantastiske ostebrettssettet som består av ostekniver og gafler. De 11 års jubileumsgaver for ham og henne kan være elementer som er viktige og nyttige, samt stilige. Hvis du elsker å feste og prøve nye og eksotiske ting, så er dette OST-bordet det du trenger å gave.

Se mer: 9 års jubileumsgaver til ham og henne

9. Mote Smykker:

Mote Jewelry

Mote smykker er det moderne temaet for 11 års jubileum gave ideer. Dette kule vridd armbåndet er perfekt som en mote smykker element for å gi din kone. Armbåndets ledninger er vakkert sammenflettet sammen for å danne et fantastisk stykke.

11. bryllupsdagen gaver er sterke som stål og kan være skinnende og kult. Varene spenner fra smykker til knickknacks. Uansett hvilken gave du vil velge som bidrar til å gjøre et godt forhold mellom par.

Se mer: 8 års jubileumsgaver

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

57 − = 47