9 Best Feather Nail Art Designs | Stiler på livet

Fjær design er en populær negle art trend i disse dager. Det ser veldig fint ut når det gjøres på negler. Hvis du tenker på hvordan du skal lage de flotte fargespikene uten å ha problemer med å gå gjennom all håndfri maling hardt arbeid, så vil vi fortelle deg løsningen. Fjærdesign kan opprettes på neglene på to måter. For det første kan du enten gjøre frihåndsmaling eller stempling eller til og med vanndekaler av fjærdesign på neglene dine. Den andre enkle måten er å bruke ekte fjær på neglene, kutte ut i figurer av neglene etter å ha lagt dem på naglene. Disse spesifikke fuglfjærene i forskjellige farger og design er lett tilgjengelig i nail art butikker. Du kan få tak i noen få pakker med nagelkunstfjær og ta en tur med den.

Her er våre topp 9 fjær nail art design for å inspirere alle jentene dine der ute.

1. Real Feather Nail Art Design:

fjær nail art

Denne typen fjærdesign kan skapt lett på neglene ved hjelp av ekte fjær i forskjellige farger. Denne designen ser veldig kul, ikke sant? Bruk fjær på neglene etter grunnlag og grunnmaling. Du må bruke gjennomsiktig polert på neglene før du legger på fjærene på neglene. Dette vil hjelpe fjærpinnen til neglene. Klipp fjæren i form av neglene, og påfør et annet lag gjennomsiktig polert. Der går du, det er gjort!

2. Fargekombinert fjær Nail Art Design:

Farge combined feather nail art design

Noen ganger er det et godt valg å bruke forskjellige farvede poleringer på neglene for et glamorøst utseende. Bruk noen fjær til neglelakk i forskjellige farger eller bruk dem på forskjellige måter, for eksempel. diagonalt, horisontalt, etc. Du vil se ut som den ovenfor.

Se mer: Airbrush Nail Paint

3. Rosa og Hvit Nail Art ved hjelp av fjær:

Rosa and white nail art using feathers

Du kan få forskjellige fargete fjær til nagel kunst fra butikkene. Prøv noe som det som er over i rosa med en hvit base maling. Ser veldig flott ut, gjør det ikke?

4. svart og hvit fjær nagel kunst:

Svart and white feather nail art

Liker å holde det enkelt og stilig? Prøv en enkel prikket fjær i svart og hvitt på en hvit base maling. Dette kan se bra ut på korte negler også.

5. Gul og svart prikket nagel nagel kunst:

Gul and black dotted feather nail art

Prøv en fantastisk fargekombinasjon av skiferbaseljakke og prikkede svarte og gule fjær på neglene. Ser fantastisk ut og enkel å gjøre også.

Se mer: Mosaic Nail Designs

6. Gratis håndmalte påfuglfjær Nail Art:

Gratis hand painted peacock feather nail art

Hvis du liker frihåndsmaleri-måten for nagelkunsten, så prøv å lage dette søte mønsteret av påfuglfjær på neglene. Det vil se veldig bra ut.

7. Frihånds Abstrakt Nail Art Fjær Design:

9 Best Feather Nail Art Designs | Stiler på livet

Denne typen abstrakt fjærdesign kan opprettes ved hjelp av nagelkunstbørster og malinger av forskjellige farger. Det er et kontinuerlig mønster gjort i horisontal formasjon. Prøv å gi dette et skudd. Det er veldig forskjellig fra noen andre fjer negler kunst som du kanskje har kommet over så langt.

8. Svart Lett å gjøre Feather Nail Art:

9 Best Feather Nail Art Designs | Stiler på livet

Dette er en lett å gjøre frihånds svartfjærspikart sett på halv og halv turkis basemaling. Prøv denne ut.

Se mer: Shamrock Nail Art

9. Påfuglfjærstempling Nail Art:

påfugl feather stamping nail art

Prøv en stempling negleliste som den ovennevnte med stempelverktøy og spesialpolering. Hvis du er god med stempling, så må fjærnegelkunst som den ovenfor være veldig lett for deg.

Liker du denne artikkelen? Hvilken vil du prøve??

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 1