9 Best & Cute Belly Button Tattoo Designs

Tatoveringer kan bli skåret på hvilken som helst del av kroppen; det avhenger av ditt ønske og ønske. Men det burde være inked på et slikt sted som gjør at en person virker mer sjarmerende og forlokkende.

Vanligvis får kvinner tatoverte designet på kroppsdeler når de får dem til å virke mer intense og tantaliske, det er mageknappen. Ettersom dette er et naturlig sted, vises tatoveringsdesign som kan virke veldig intens og mange design ser bare fabelaktig ut rundt bukområdet.

Enkel og stilig Belly Button Tattoo Designs:

La oss få en rask titt på topp 9 forskjellige typer navle tatoveringer.

1. Shining Belly Button Tattoo Designs:

Mage Button Tattoo

Som det sies at uten sol livet ikke kan eksistere, på samme måte utviklingen av et barn ta gjennom mor naval når han er i livmor. Rundt sjøsolen er tatoverte og de skyggefulle solstrålene gir et bemerkelsesverdig utseende til bæreren av denne tatoveringen.

2. Kule Belly Button Tattoo Designs:

Kul Belly Button Tattoo Designs

Den nedre magen området kan være et forlokkende sted å få tatoveringsdesign. Dette designet dekker nesten det nedre og mageområdet gir et fristende og forførende utseende til brukeren. Hjerteformen i midten sammen med fugler på motsatte sider gir et tydelig og oppsiktsvekkende utseende.

3. Amazing Belly Button Tattoo Designs:

Fantastisk Belly Button Tattoo Designs

En delfin tatovering symboliserer intelligens og vennlig natur av en person, så ved å tatovere i nærheten av flåten kan du vise dine kvaliteter på en stille og kul måte. Den svart inked dolphintatoen gir et tydelig utseende til brukeren. Dette er en fantastisk tatoveringsdesign og et kjølig uttrykk uten ord.

4. Fabulous Belly Button Tattoo Designs:

Fabelaktig Belly Button Tattoo Designs

Den halvmåne månen er designet med en skalleskalle figur inni, noe som gjør det til å virke spektakulært. For å legge til flere utrolige utseende, er små søte tre blåfargede stjerner avbildet i nærheten av flåten som gjør det til å virke mer oppsiktsvekkende. En vakker måte å uttrykke gjennom tatovering designer din kjærlighet mot stjernene og månen.

5. Elegant Belly Button Tattoo Designs:

Elegant Belly Button Tattoo Designs

I designen er søte blomsterblader designet rundt navleknappen og diamantformen med små prikker over den gir et strålende utseende til designet. Dette er en enkel og elegant tatovering på belly button for male folk.

6. Sparkling Belly Button Tattoo Designs:

musserende Belly Button Tattoo Designs

Her kommer en trendy og ekstremt nydelig utseende tatovering design. På flåten er den fabelaktige lille sommerfuglen utformet i vakre nyanser av grønne og sølvsprinkler som gir et mer forbedret utseende. Som sommerfugl har lik karakteristisk for kvinnene, en perfekt og kul design for hver kvinne.

7. Tegneserie Belly Button Tattoo Designs:

Tegnefilm Belly Button Tattoo Designs

Du kan få disse tegneserieutformingene tilpasset i henhold til favorittkarakteren din, og få noen sitater tattooert for å gjøre det mer unikt og klart. Dette kan være flott tatovering design for en person som elsker å lage funky og tatovering design.

8. Ancient Belly Button Tattoo Designs:

eldgammel Belly Button Tattoo Designs

Denne typen design virker veldig enkel, men med et snev av eleganse. Denne tribaldesignen virker unik, vridningen og de små kurvene virker forbløffende når de tatoveres på navlen.

9. Ornamental Belly Button Tattoo Designs:

Ornamental Belly Button Tattoo Designs

Disse tatoveringsdesignene ser veldig ekte ut som om bæreren har på seg ornamenter i nærheten av flåten. Halvsirkelen i svart blekk og de små blomstene med en søt sommerfugl gjør designen mer attraktiv. De beroligende farger gir et mer realistisk utseende til designet.

Belly tatoveringer er stor oppmerksomhetssøker, så du bør undersøke godt før du bestemmer deg for hvilket som helst design. Disse magen tatoveringer ser fantastiske, glamorøse, fristende og sexy på både menn og kvinner. Det er mange forskjellige typer buk tatovering design så fikse en som forbedrer din personlighet og gir deg fabelaktig utseende.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

28 + = 38