9 Best Comfort Panty Shorts for Ladies i India | Stiler på livet

Strømpebukser er underkledd av kvinnene. Det skal bæres under klærne dine. Et problem som alle kvinner står overfor er panty linjer, spesielt hvis du har på seg bukser eller et tett skjørt.

Kort Panties

Løsningen på dette problemet er tunge eller korte truser. Thong er ubehagelig og kan ikke brukes i lang varighet. På den annen side er kort panty super komfortabel og lett å gå. Siden vi er for det, her er en liste over typer korte truser.

Boyshort truser for kvinner:

Her hevet vi under, noen panty shorts for kvinner av forskjellige stiler.

1. Nylon Short Panty:

truse shorts

Ved navn er denne typen korte truser laget av nylon. Det er den vanligste stilen. Nylon er mykt stoff; Derfor er det ideelt for somre. I tillegg kan du oppnå sømløs utseende. De er strekkbare, slik at du kan gjøre aktivitet i løpet av dagen.

2. Cotton Boyshort Panty:

Bomull Short Panty

Den korte bomullstrømpen er ideell kort panty. De er myke, komfortable og pustende. De kommer i alle typer, som mid-rise til low cut. De er ment å være glatte og myke. De er så gode at du faktisk kan leve i ett. Bomull korte truser er best om sommeren.

Se mer: Kvinner Panties Typer.

3. Satin Plus Size Panty Short:

Satin Short Panty

Hvis du vil legge til sexiness i undertøy uten å gå på kompromiss med din komfort, og så er satin kort panty for deg. De har vanligvis snøre og snitt. De er laget av sateng, men noen ganger tar vesker hoveddelen. Denne typen korte truser er ideell for nye bruder.

4. Lace Boyshort Panty:

Blonder Short Panty

Blonder kort truser er helt laget av blonder. De er elegante og sexy. De har lining i nærheten av grøntområdet. Det er en fancy slitasje; dermed det brukes til spesielle anledninger. Det er ideelt for første netter. De er tilgjengelige i forskjellige mønstre og mange farger.

5. Microfiber Panty Short:

Microfiber Short Panty

Mikrofiber er et stoff som er mykt og pustende. Det er ideelt under trening og hard fysisk aktivitet. De er veldig elastiske og har ingen søm. De er kan brukes alene, da det er veldig stilig.

Se mer: String truser i figurer.

6. Smoothing Panty Short:

utjevning Short Panty

Går ut for fest, men magebukken stjeler din glamorøse se bort. Smoothing short panty er ideelt valg for deg. Det fungerer som spanx, men det er mer komfortabelt og enkelt. Det er lett å bosette seg og komme seg ut. I motsetning til spanx, er de pustende og du kan bevege deg komfortabelt.

7. Crotch less Short Panty:

skritt less Short Panty

Crotch mindre kort trusse har ikke grøntområdet. Den holdes åpen eller har en blonder til den. Det er perfekt hvis du vil krydre ting i soverommet. De er ikke veldig komfortable. Også de har snørebånd og frills for å gi en liten oomph. De kommer i alle størrelser.

8. Sømløs Panty Short:

sømløs Short Panty

Sømløs kort trusse er kort trusse som ikke etterlater trusser. De er ideelle å bære i monterte bukser og skjørt. De er hovedsakelig laget av bomull. De kommer i nøytrale farger for å blande seg med antrekk.

Se mer: Herrer Truser Typer.

9. Kontroller kort truse:

Kontroll Short Panty

Kontroller kort panty er kort trusse slitt til å dekke opp bukende mage. De er en hit blant nye mødre, som nettopp har levert. De hjelper til med å forme seg og gi en jevn finish. Det ligner på utjevning av kort panty. Det er mer fokusert på mageområdet.

Korte truser ligner menns boksere eller guttkorts truser, bortsett fra at de er sexy og veldig stilige. Panty Shorts er hver jentes beste venn. De er glatte og myke og ikke veldig irriterende. De vil ikke ri opp Således forlater du ubekymret og komfortabelt. Velg godt fra de ovennevnte stilene for anledningen. Dette vil være det mest ideelle valget for daglig bruk. Korte truser er også kjent som panties gutt shorts.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 2