9 Best Collection of Diamond Engagement Rings i India

Kjærlighet er den mest overveldende følelsen. Kjærlighet kommer med bånd og diamanter. Denne båndet mellom to personer er størknet med bryllup. Et bryllup er merket med en ring i den tredje fingeren på venstre hånd. Det kalles forlovelsesring.

Å gi noen en ring og godta det er et tegn på å være forlovet med ham eller henne. Det markerer at du er tatt og du tilhører en og en eneste person. Det er den mest verdsatte besittelsen til enhver person.

Fashion Diamond Rings for Engagement:

Diamantforlovelsesring er favorittvalget for å foreslå noen. Velge en forlovelsesring kan være en oppgave. Riktig kutt, innstilling og størrelse på diamanten må velg godt.

1. Diamond Engagement Ring Bands:

Diamant Engagement Ring Bands

Bandring er den nyeste trenden. Den har samme tykkelse og bredde i skaftet gjennom. Diamanten er studded i. Den er enkel og kan brukes til daglig bruk. Siden den har minimal design, er sjansene for å bli sittende fast i hår eller kjole mindre. Det ser veldig smart og veldig elegant ut.

2. Platinum Engagement Diamond Ring:

platina Diamond Engagement Ring

Mange ganger ser gull ut skinnende og klebrig. Derfor unngår menn å bære den. Platina er gullet i ringer. Det kalles også som hvitt gull. Det er det dyreste metallet. Det er også sjeldeneste elementet. Det er kjent for sitt lange liv. Derfor er forlovelsesringer laget av platina for å markere for alltid bindingen.

3. Par Diamond Engagement Rings:

Par Diamond Engagement Ring

For det meste velger paret sin ring sammen. De er parret og har nesten samme design. Parring er gjort klokt. Noen ganger er de skåret med initialer eller datoer. Forever platina diamant engasjement par ringer er den mest liknende typen.

4. Designer Diamond Engagement Ring:

Designer Diamond Engagement Ring

Siden ekteskap er en gang i livet, liker mange mennesker å ha sine forlovelsesringer som spesielle. De vil ha det til å være eksklusivt og en av en slags. Designer diamant forlovelsesring kan være litt dyrt. Disse ringene har tilpasset passform og innstillinger av diamant.

Se mer: Best Designer Engagement Rings

5. Tiffany Diamond Engagement Ring:

Tiffany Diamond Engagement Ring

Å ha Tiffany diamant forlovelsesring er hver jente drøm. Det er den mest premium merkevare av diamant forlovelsesring. Ringenes skarphet og allsidighet er de beste funksjonene i ringen. Det er lite kostbart, men det er helt verdt det. Selv Audrey Hepburn vil være enig.

6. Vintage Diamond Engagement Ring:

Årgang Diamond Engagement Ring

Menn gir spesiell, familieeid ring til ektefellen, og gis bare når det er veldig sikkert. Nå er dagens tradisjonelle design mer foretrukket. De er mer utsøkte og detaljerte. Skaftet er mer innviklet. Det har arbeid på det.

Se mer: Antikke Forlovelsesringer

7. Halo Diamond Engagement Ring:

Halo Diamond Engagement Ring

Englens hode har en flytende sirkulær ring, den kalles halo. Dette konseptet brukes i ringer. Den store diamanten er omgitt av små diamanter rundt. Den passer godt til småfinger. Det ser bra ut til vanlig bruk.

8. Tre Stone Diamond Engagement Ring:

Tre stone Diamond Engagement Ring

Tre stein diamant forlovelsesringer har tre diamanter rundt skulderen. Senterdiamanten er litt større enn sidene. Dette er perfekt for de som ikke vil singel diamant forlovelsesring.

Se mer: Vintage Engagement Rings

9. Solitaire Diamond Engagement Ring:

Solitaire Diamond Engagement Ring

Hver jentes hjerte vil smelte ved å se fantastiske og fantastiske solitaire diamant forlovelsesring. Det er enkelt diamantring. Det er elsket av alle. Det er det sikreste valget å foreslå. Det er et elegant alternativ.

Diamantforlovelsesring er viktigste delen av livet. Det er som å bære en del av din ektefelle. De er spesielle og forblir sammen med deg for alltid. Når du ser tilbake etter 20 år, vil din diamantring fortsatt glitre som din kjærlighet.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

55 + = 62