9 Best Christmas Rangoli Designs med bilder

Julen er en anledning som feires av hele verden. Ingen tenker på hvilken religion de tilhører, de liker bare å bli involvert i julegaver, dekorasjoner, kaker, rosekaker osv. India er et kosmopolitisk land, ikke engang unnlater å bringe inn folklaturen i denne gunstig anledning.

Fabulous Christmas Rangoli Designs med bilder:

Følgende er de mest populære julen rangoli design med bilder for deg.

 1. Christmas Santa Rangoli Design:

jul rangoli

På bildet ovenfor ser vi at en hel hall på en skole har vært okkupert av rangoli av en juletrær. Træret har blitt gjort pent sammen med bladets jevne divisjoner, sammen med en liten snø på sidene for å få det til å bli mer ekte. Det er et stort portrett av julemannen trukket på treet og treet er merket med Merry X-Mas mot slutten.

2. Juletre Rangoli:

9 Best Christmas Rangoli Designs med bilder

Denne rangoli dekker ganske god del av området, og det ser ut til å ha blitt gjort med stor innsats. Det er fire juletrær trukket på fire retninger som har blitt lagt med pinner i hvitt og brunt. Disse pinnene fører da til klokkene som har blitt farget i to nyanser av gule og de er mellom holly-trærne som er funnet i juletiden. Trærne er dekorert med stjerner og bjeller hengende. Rangoliene inneholder små ting som er relatert til julen. Sokkene som henger, bjellene, lysene, kakene og aller viktigst krysset i midten, gjør rangoli-designen så vakker.

 Se mer: Uavhengighetsdag Rangoli Designs

3. Enkel jul Rangoli Design:

9 Best Christmas Rangoli Designs med bilder

Dette er en enkel design av juletrær laget på fortauet med farger av rangoli. Her er fire juletrær malt i fire retninger, og de er de mest fremtredende designene. Fargene som brukes i denne rangoli er gul og grønn med kombinasjon av rødt. Denne julen rangoli design har grønne trær og gule klokker.

4. Jul og juletre:

9 Best Christmas Rangoli Designs med bilder

Vi ser en jolly santa tegnet sammen med en stjerne, en kake, en gave og et juletre. Malerne hadde det perfekte konseptet med jul og de visste at alt som var knyttet til jul skulle legges til det. Skisse skissen har blitt gjort ved hjelp av en hvit rangoli eller et kritt og fargene har blitt satt tilsvarende på innsiden.

Se mer: Rangoli Designs på vann

5. Big Santa Rangoli Design:

9 Best Christmas Rangoli Designs med bilder

Dette bildet har blitt klikket på en person som pågikk med sin kunst for å lage en rangoli av julemannen. Som santa er påkledd kan vi finne ut at rangoli dekker ganske stort område og trenger mye arbeid for å bli gjort. Santa har hendene tommel opp, sannsynligvis vil en pose full av gaver bli gitt på ryggen snart.

6. Portrett av julemannen Kolam Rangoli:

9 Best Christmas Rangoli Designs med bilder

Dette er et annet portrett av julemannen gjort på fortauet med farger av rangoli. Utsikten er laget i hvitt og deretter fylt med farger av rød og hvit igjen. Santa kaster hånden sin opp som virker som om han er innbydende folk et eller annet sted, eller sannsynligvis peker ut på gaver han har for alle. Dette er en av de beste julens rangoli-designene med julemannen.

7. Kirkeklokke Rangoli til jul:

9 Best Christmas Rangoli Designs med bilder

Fire søte klokker er trukket på fire retninger, tilsatt stearinlys ved siden av dem. I midten er det fire diya 'pradeeps' laget, som vanlig rangolis har. Det er en liten julemarkoli, men har blitt gjort ganske pent og ser gledelig attraktivt ut.

Se mer: Sanskar Bharti Rangoli designer bilder

8. Ansiktet av julen ser julen Rangoli mønster:

9 Best Christmas Rangoli Designs med bilder

En kvinne farger ansiktet av Santa, som ser ut som hun er ganske spent og ønsker å ha en god jul. Designene har ikke blitt profesjonelt gjort, men følelsene som er vedlagt er mer verdifulle. Her i dette bildet Santa i rød farge og juletre i marineblå farge.

9. Julenes ønske Rangoli Kolam:

9 Best Christmas Rangoli Designs med bilder

Vi kan se at rangolis har blitt gjort på veien. Den har santa som sentrum for attraksjon og dekorert med forskjellige mønstre og farger i kolam rangoli stil. Rød og grønn og de viktigste fargene til jul som er til stede her og er også lagt til med blå og gul. Designene er ferdig opp i hvitt og "Ønsker du lykkelig jul" er skrevet, akkurat der rangoli er ferdig.

Leave A Comment

29 − 23 =