9 Best Anti Tan Products | Stiler på livet

Beskyttelse av huden vår om sommeren skal ligge i bøtte listen. Uten skikkelig omsorg og sikkerhet blir huden mørkere og skadet. Dette kan ytterligere føre til alvorlige sykdommer. Soling er et av de store problemene i sommerene, særlig av kvinner. Du kan finne en rekke anti-tan produkter i markedet som vil hjelpe til med å gjenopprette hudens hud og gjenopprette den naturlige tonen. Alle er ikke ekte; heller fungerer noen ikke riktig. Derfor, før du kjøper en brunbrunkrem, bør du utdanne deg selv om innholdet, merkevaren, tilbakemeldingen etc. Nedenfor er de beste anti-tan-produktene som kan stole på blindt.

1. Neutrogena Fine Fairness Essence:

anti tan products

For det første er Neutrogenas anti-tan krem ​​det mest effektive produktet i dette skjønnhetsområdet. Produktet ser ut som en krem, men er egentlig ikke en. Ved å bruke bare en liten mengde Fine Fairness Essence, kan du lindre deg fra alle typer solbrente flekker. Det vil også jevne ut hudtonen som gir deg en naturlig glød.

2. VLCC Anti-Tan Facial Kit:

anti tan Products2

Dette produktet kjemper effektivt mot brunfarge ved hjelp av sitt verdifulle innhold. Pakken inneholder følgende underprodukter:-

  • Oatmeal Face Scrub
  • Melawhite Dental Gel
  • Melawhite Dental Pack
  • Melawhite Detan Powder
  • Pista Massage Cream

Alle ovennevnte geler og skrubber er laget basert på ayurvediske oppskrifter. Det regnes som en av de beste anti-tan ansiktspakker i markedet.

3. Lotus Herbals White Glow Skin Whitening & Brightening Gel Creme:

anti tan Products3

Kremet kommer med vitale hudbleking elementer som lyser huden fra innsiden. Huden hvis den er fylt med naturlige ekstrakter, som melk enzymer, drue, etc. Det beskytter huden mot UV-stråler og også fra ytterligere brunfarger.

4. Naturens Essence Lacto Tan Clear:

anti tan Products4

En av de mest kjente anti-tan produkter i asiatisk er Lacto Tan Clear. Det er svært effektivt å fjerne epidermisk solbrun ved hjelp av ingrediensene som honning, melkeproteiner, geraniumolje osv. Det bringer den naturlige rettferdigheten av huden tilbake. Sammen med det gjenoppretter lysets lysstyrke og sparer den fra UVB-stråler.

Se mer:  Multani Mitti Cream

5. Fab India Sitron og Mint Face Pack:

anti tan Products5

Pakken ser veldig attraktiv ut og er veldig gunstig for å fjerne tan. Det har vist seg at ved bruk av dette produktet blir huden jevn. Det er veldig brukervennlig som det tørker fort, og etterlater en behagelig mynt duft. Det er litt dyrere enn andre lignende produkter i markedet, men er helt verdt prisen.

6. Jovees Anti Tan Pack:

anti tan Products6

Dette er en naturlig anti-tan-pakke som kan brukes av kvinner av nesten alle hudtyper. Den inneholder nyttige ingredienser som fyldig jord, Olivem, Centifola, Gulrot, etc. Alle disse ingrediensene hjelper til med å fjerne brunfargen.

Se mer:  Tannfjerningskrem

7. Bare Urter Petal Myk Anti Tan Face Pack:

anti tan Products7

Den glatte anti-tan ansiktspakken fra Just Herbs er en av de beste. Den er fylt med fyldigere jord- og hudlette skjønnhetsruer. Bortsett fra å bekjempe huden mørkere, vil dette beskytte huden mot fremtidige effekter av solbrenthet.

8. Lotus Detan Face Pack:

anti tan Products8

Detan Face Pack fra Lotus Herbals er et naturlig tan fjerning produkt som utrydder mørke flekker effektivt. Det lyser opp huden og gjør det mykt og glødende. Det skal brukes regelmessig.

Se mer:  Anti Wrinkle Cream For Men

9. Sattvik Sun Ban Remedy For Tan Removal:

anti tan Products9

Dette produktet fjerner solbrunt innen noen få bruksområder. Det fungerer veldig bra på solbrente flekker og etterlater huden med en behagelig lukt. Denne økologiske krem ​​er veldig rimelig og kan lett utnyttes.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

61 − 52 =