9 Best 60th Wedding Anniversary Celebration Gift Ideas med bilder for 2018 | Stiler på livet

60-års jubileum for et par er den største milepælen de kan nå. Så diamanter er temaet for denne hendelsen. Få gaver som en diamantring eller anheng til din kone. For ektemannen kan du få fantastiske krus, kort, fotoramme osv.

Best 60th Wedding Anniversary Celebration Gaver og ideer med bilder:

La oss se de 9 beste gaver til 60-års jubileum som du kan gi til dine kjære for 2018.

1. jubileums par av krus:

jubileum Pair of Mugs

Dette er en nydelig 60 års jubileumsgave som du kan gi paret. Jubileumsparet med hvite fargerike krus har nummer 60 trykt med fet skrift. Du kan ha blomsterdekorasjoner gjort på kruset også. Få dette krus ved e-handelsbutikk, du får gode alternativer for å tilpasse.

2. 60 års jubileumskort:

60- Anniversary Card

Skriv inn kjærlighetsnotatene for din ektefelle på et nydelig, håndlaget papir. Disse notatene kan skrives ut eller håndskrevne også. Dekorer kortet med nydelig filigree-arbeid eller hjerter. 60-årsjubileumskortet er en fantastisk gave å gi. Få denne til din kjære.

3. Stamtre:

Familie Tree

Dette er en fantastisk gave som du kan gi din ektefelle på jubileum. Det viser hvordan familien din har vokst fra bare dere to. Rammen er den beste 60-års jubileumsgaven for å presentere din ektefelle. Du kan tilpasse dette med et bilde av alle dine familiemedlemmer; få denne gaven til å overraske din ektefelle.

4. Dobbelt fotoramme:

Dobbelt Photo Frame

En annen kul idé å gi på jubileumet er denne doble trefotorammen. Du må plassere et bryllupsbilde i ett og det andre vil ha ditt siste bilde sammen. Dette gjør en flott 60-års jubileumsgave til alle. Denne gave vil være et godt valg for å minne om dine gamle og nåværende bilder.

5. Photo Wall Clock:

Bilde Wall Clock

Prøv denne fantastiske 60 bryllupsdagen fotovegg som du kan gi som et minnesmerke. Vegguret skrives ut med ønskene til jubileumet. Du kan legge til det siste bildet av paret også. Barn kan gi denne gaven til sine besteforeldre på deres 60 års bryllupsdag.

6. Diamond Wedding Cake:

Diamant Wedding Cake

Gave noe søtt på diamant bryllupsdagen av paret. Denne fantastiske kaken med hvite dekorasjoner er dekadent. Diamantdekorasjoner på kaken ser også vakker ut. Dette gjør en flott 60 bryllupsdags gave ideer. Denne er enestående kake for foreldrenes 60-års jubileumsfest.

Se mer: Gratulerer med bryllupsdagen med bilder

7. Diamantring:

Diamant Ring

Gi din kone denne nydelige diamantringen for 60-årsjubileet. Denne diamantbeskyttede ringen har flere små diamanter i en gullbase. Ringen er den aller beste 60 års jubileumsgave du kan gi din kone. Hvis du virkelig vil gi ditt beste som en gave, så får du denne gaveen din til din kone.

8. Personlig lys:

9 Best 60th Wedding Anniversary Celebration Gift Ideas med bilder for 2018 | Stiler på livet

Prøv denne diamant bryllupsdagen gaven som er personlig. Lyset har små hjerter i midten og ønskene trykt på sidene. Du kan få dette som en 60-årsjubileum gaveideer.

Se mer: 30 års jubileumsgave ideer

9. jubileumsvase:

jubileum Vase

Denne kuleformede vase er en perfekt jubileumsgave til din ektefelle. Du kan få det personlig ved å grave vasen med ønsker til paret. Glassvazen ​​ser bra ut som den er og kan pakkes inn i en nydelig boks.

60-årsjubileet er en milepælhendelse som også kalles diamantjubileum. Diamanten representerer kjærlighetens tegn; det bidrar til å gi deg en spesiell behandling i kjærlighet. Så her kan du gi din ektefelle noe som også er laget av diamanter.

Se mer: 2 års jubileumsgaver til 2018

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 1