9 berømte parker i Burdwan med bilder | Stiler på livet

Bydelen Burdwan i delstaten Vest-Bengal er beriket med kulturelle, natur- og rekreasjonsressurser. Dens mange parker og hager gir behagelig utsikt over sine naturlige omgivelser og gjør for flotte turistattraksjoner som noen spesielle steder med naturskjønne interesser.

Utrolige parker i Burdwan med bilder:

Her er en liste over beste parker i Burdwan.

1. Golapbag:

parker in burdwan

En botanisk og zoologisk hage etablert i 1884 av kong Bijay Chand Mahtab, Golapbag er heralded som Garden of Rose. Hagen er oversvømt med 128 forskjellige trær som ble oppført av den berømte botanikeren Dalton Hooker. Hagen bortsett fra å være en favoritt turist haunt tilbyr også opp sin komplekse for klasser som er tatt av University of Burdwan.

2. Troika Park:

parker-in-Burdwan-Anand-park

Nå kjent som Anand Park, er Troika Park en av de mest kjente fornøyelsesparkene i distriktet Burdwan. Det ble opprettet med sikte på å gi en sunn utendørs opplevelse for familier, samt øke turismen i disse delene. Parken tilbyr en morsom pakke som er komplett med spennende turer, båtliv og vannsportsfasiliteter og hurtigmat-spisesteder, alt sammen midt i rolige landskapsarbeid.

Se mer: Ernakulam nasjonalpark

3. Lawmeier Park:

parker-in-Burdwan-lawmeyer-park

Mer populært kjent som Nehru Park, Lawmeier Park i Burdwan-distriktet Asansol skylder sin opprettelse til den berømte tyske ingeniøren FWA Lawmeier i 1963. Besøkende til parken kan se rundt 5.000 varianter av planter, hvorav mange er sjeldne arter som vokser i skogsområder . Parken har også et grønt hus som huser en rekke innendørs planter. Det er mye mer man kan gjøre på Lawmeier Park, da parken tilbyr andre former for underholdning som en musikalsk dansefontene, en mini-zoo, en hjortpark og badebasseng, og hvis du blir sulten under besøket, kan du også ta en rask bite på parkens hurtigmatssenter.

4. Deer Park:

parker-in-Burdwan-hjort-park

Deer Park i Burdwan er et skogreservat som er kjent for antall hjort som ligger i parken. Andre attraksjoner er tigre og en rekke fargerike fugler som legger til sjarmen til stedet. Enden på reserveskogen er også hvilestedet til King Bijay Chand Mahtab som grunnla Garden of Rose eller Golapbag. Et pensjonat i distriktene gir besøkende en komfortabel overnatting på forhånd.

Se mer: Parker i Jamshedpur

5. Deul Park:

parker-in-Burdwan-Deul-park

Deul Park ligger på bredden av elven Ajoy, en annen kjent turistattraksjon. Parken er kjent for sitt Deul-tempel, en verdsatt eiendel av den legendariske Gopraj Ishwar Ghosh. Det århundre gamle tempelet tårner majestetisk over tett skogkledde område, hvor besøkende kan ta en spasertur langs elva og beundre panoramautsikten over landskapet. Parkens feriestedgress er et annet flott sted for besøkende til å vekk sin tid. Dette er den beste parken i Burdwan.

6. Eco Park:

parker-in-Burdwan-krishna-Sayer-park

Eco Park ligger i Krishna Sayer, Burdwan er en av de mest populære parkene med den beste naturskjønne utsikten. I midten av parken ligger en stor innsjø som er omgitt av trær, som er en sjarm i seg selv og det beste stedet hvor man kan ta den spektakulære utsikten med den kule brisen fra innsjøen, som dukker opp. Parken som er åpen fra morgen til kveld medfører en inngangsbillett og er et forfriskende sted å være for både voksne og barn.

Se mer: Nasjonalparker Bangalore

7. Kalpataru Park:

parker-in-Burdwan-Kalpataru-park

Kalpataru Park ligger i Alamganj, Burdwan er en stor og populær lekeplass som tilbyr all slags utendørsunderholdning. Et svømmebasseng, den største i Burdwan er en av de overbevisende funksjonene i parken sammen med et treningsstudio og en domstol for barn fylt med alle slags morsomme ritt. Parken er et vidunderland for barn og unge som kan til og med delta i cricket trening som er gitt her.

8. Science Park:

parker-in-Burdwan-science-park

Innen Burdwan Science Center kan du finne en park kalt Science Park som har mange interessante severdigheter knyttet til vitenskap. Parkens åpne plass gir et rent pust av frisk luft og tiltrekker seg mange besøkende som kommer til å besøke museet.

9. Bijoy Bahar:

parker-in-Burdwan-Bijoy-Bahar

Bijoy Bahar ligger på den nordvestlige siden av Ramana Bagan i Burdwan, og gir et fredelig og rolig fristed. Inne i denne fornøyelseshagen er et lite tempel som fortsatt vedlikeholdes av Mahtab-trollet i Burdwan. Den rolige atmosfæren gir en velkommen pause fra de overfylte bygatene.

Leave A Comment

18 − = 14