9 Berømte Indonesia Turiststeder å besøke | Stiler på livet

Hailet som "Wonderful Indonesia", taler tagen volumer for et land som har alt å by på fra en rik historisk arv til en variert kultur og naturlig skjønnhet som omsluttes av en feiende skjærgård på 17.508 øyer. Listen over turistattraksjoner i et land som skryter av slik overdådighet er uendelig, slik at vi har smalt det ned til noen av de beste turistattraksjonene i Indonesia for å besøke.

Indonesia Turiststeder:

1. Borobudur:

borobudur_indonesia-turist-stedene

Et 9-talls Mahayana buddhistiske tempel i Magelang, Central Java, Borobudur er den mest besøkte turistattraksjonen i Indonesia. Totalt 504 Buddha-statuer trengte tempelens indre og interiører sammen med 2.672 dekorative reliefpaneler. Monumentet som består av seks firkantede plattformer under og tre sirkulære plattformer på toppen er et helligdomssted dedikert til Lord Buddha og et viktig pilegrimssted.

2. Bogor botaniske hage:

bogor-botaniske-gardens_indonesia-turist-steder

Bogor ble etablert i 1817, og er en av de eldste botaniske hagene i byen som har samme navn, og et sentrum for botanisk forskning fra kolonitiden. Hagen har over 80 hektar, og hagen har over 15 000 arter av planter og dyr. Ulike varianter av fugler og til og med flaggermus kan bli funnet tatt tilflukt høyere opp i trærne.

Se mer: Steder å besøke i Bhutan

3. Komodo nasjonalpark:

komodo-nasjonal-park_indonesia-turist-stedene

Komodo nasjonalpark som strekker seg over tre større øyer Komodo, Padar og Rinca, og 26 mindre er det viktigste boligstedet for den største ødemarken på jorden, Komodo-dragen, hvorfra parken får navnet sitt. Komodo nasjonalpark ble grunnlagt i 1980 med det eneste målet å beskytte disse skapningene, hvoretter det utvidet sitt omfang til beskyttelse av andre marine arter. I 1991 ble det erklært som et verdensarvsted av Unesco og har turister flocking for å få et glimt av den berømte Komodo-dragen.

4. Mount Rinjani:

mount-rinjani_indonesia-turist-stedene

Besøkende til øya Lombok kan ikke holde seg borte fra å besøke Mount Rinjani, Indonesias nest høyeste aktive vulkan. Selv om dette vulkanske fjellet har hevdet en rekke liv, er trekk til fjellet fortsatt populært blant turister, der når de når toppen av vulkanen, kan trekkers komme seg inn i en 6 til 8,5 km caldera som har varme kilder og en delvis fylt krater innsjø anslått å være 200 meter dyp.

Se mer: Japan beste stedet å besøke

5. Surfing på Bali:

surfing-in-bali_indonesia-turist-steder

Med tusenvis av øyer som bare vinker surfere for å komme og ri bølgene, er det bare passende at Indonesia blir kjent som et surferparadis med Bali som epicenter for indonesisk surfing. Øya Bali har selv 33 surfeplasser med bølgene som tilbyr noe for alle, fra de mer avanserte fagfolkene til begynnelsen.

6. Raja Ampat Islands:

Raja-Ampat-islands_indonesia-turist-steder

Øyene Raja Ampat i Papua er lovet for sin skjønnhet med bratte, vulkaniske bergarter som strekker seg ut fra havet, men den virkelige skjønnheten ligger under vann der verdens største marine livs mangfold og rikeste korallrev økosystem kan bli funnet, som holder den største attraksjonen for dykkere.

Se mer: Kenya berømte steder

7. Lake Toba:

innsjøen toba_indonesia-turist-stedene

En av Sumatra største attraksjoner er Lake Toba, en vulkansk innsjø som er den største av sitt slag i verden. Lake Toba er resultatet av en massiv eksplosiv utbrudd som skjedde nesten 77.000 år siden. Den verdensberømte kratersjøen som strekker seg 100 km lang og opp til 1666 ft dyp betraktes som den tredje største turistmål i Indonesia.

8. Toraja:

toraja_indonesia-turist-steder

Primitive tradisjonelle kulturer i Indonesia holder alles fascinasjon, men ikke som Toraja, en urfolks etnisk gruppe funnet i Sør-Sulawesi-provinsen som bor i boliger som er formet som horn. Torajaene er best kjent for sine utførlige begravelsesrites som varer i flere dager med tusenvis i oppmøte. Under disse begravelsesseremoniene kan Torajaene sees som utfører kulturdanser for å sørge for ære og ære den avdøde.

9. Baiturrahman Grand Mosque:

Baiturrahman-grand-mosque_indonesia-turist-stedene

Baiturrahman Grand Mosque ligger i hjertet av Banda Aceh i Indonesia's Aceh-provinsen, og er et symbol på den acehanske religionen og kulturen. Koloniale og Mughal indiske påvirkninger kan følges i moskeens arkitektur som ble grunnlagt av den nederlandske koloniale administrasjonen i 1881. Mosken er holdt kjære av det acehnske folk og har blitt en populær turistattraksjon, spesielt etter at den overlevde den ødeleggende tsunamien i 2004.

Her ser du på noen vakre Indonesia turiststeder. Liker du? Vennligst del din mening.

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 1