9 bemerkelsesverdige skum håndverk ideer for voksne og barn | Stiler på livet

Skum er det fantastiske valget av materiale for å skape ulike typer håndverk for både voksne og barn. Det er bredt spekter av valg av farger og teksturer for å velge skumark. Skum håndverk er ideelt og veldig praktisk å håndtere.

Best Foam Arts and Crafts Ideer for voksne og barn:

Her er noen av Top 9 Foam papirhåndverkene,

1. Blyant Topper Skum Håndverk:

Blyant Topper Foam Crafts

Barn liker virkelig å skrive når pennene deres er toppet med de morsomme bildene eller håndverket. Fremover, her er skumkunsten og -håndverket brukt til å gjøre toppene til barnas blyanter. Det kan være bildene av dyr, blomster eller noen morsomme tegneseriefigurer.

2. Butterfly Mask Skum Håndverk:

Sommerfugl Mask Foam Crafts

En annen slags lekre barnas samling er øyemaskene. Skum er det typiske materialet som brukes til å lage slike håndverk. Her er sommerfuglkonseptet brukt til å lage skumarket håndverk ideer for barn bursdagsfest øye masker.

3. Fargerike nøkkelkjede skum håndverk:

Fargerik Key Chain Foam Crafts

Nøkkelkjeder kan også fremstilles ved hjelp av disse fargerike skumplater og skumfirkanter. Designene kan være ufattelig og enestående for å nå en tanke. Alle slags konstruksjoner og kutt kan gjøres i slike ark, og derfor får vi disse fantastiske skummaterialene til papirhåndverk.

4. Påskekurver Skum Håndverk:

påske Baskets Foam Crafts

Skum er ikke bare ment for barnprosjekter. Voksne og tenåringer kan også gjøre bruk av det lett for sine egne formål, for eksempel gavebutikker eller som et hjemsted. Her er det perfekte eksemplet gitt for skum håndverk ideer for voksne, som påske kurven.

5. Bumble Bee Black Foam Crafts:

Bumble Bee Black Foam Crafts

Det er uten tvil også de dristige svarte fargeskumarkene tilgjengelige. Den brukes til å lage en Humle med hjelp av svart skum, som vist på bildet. Denne håndverket kan brukes som et ideelt veggmaleri.

6. Glittery Stearinlysholder Skum Håndverk:

glitrende Candle Holder Foam Crafts

Som sagt tidligere er skumarkene også tilgjengelige i forskjellige teksturer og selvutførelser. Disse Glitter skumarkene håndverk av ønskede farger kan gjøres brukt til alle slags håndverk. Bildet her er en av lysestakerne med et glitrende skumlag som base.

Se mer: Flower Craft Ideas for voksne og barn

7. Skrivesaker Holder Skum Håndverk:

Saker Holder Foam Crafts

Ja, vi kan også designe den veldig nyttige tingen som kalles brevpapirholder ved hjelp av disse skumformene. Designet valgt her er virkelig slående og fantastisk. Men det kan fortsatt være noen grad av valg. Det er helt avhengig av individene å velge egne håndverk ideer.

8. Blomsterbukett Skum Håndverk:

Blomst Bouquet Foam Crafts

Å lage sine egne blomsterskum håndverk og gi det til sine kjære er den vakreste tingen som alle barna nyter. Det finnes varianter av farger for å velge skumpapirhåndverk. Disse lette blomster bukett skum håndverk er veldig søt og tiltalende, når de er ferdige. Denne en spesielt myk og du kan gi dette til din kjære.

Se mer: Fish Craft Arts For Kids

9. Husholdningshengere Skum håndverk:

Husstand Hanger Foam Crafts

Her er en av de hyggeligste og mest fordelaktige skumplater til alle oss. Det tjener som den ideelle tingen for bruken av alle familiemedlemmer. Dermed er det ved hjelp av disse skumarkene mulig å håndtere noen form for håndverk. Du kan bruke dem til å henge i nærheten av bassenget eller på soverommet ditt også.

Skumplater er svært lette og gunstige for å håndtere og lage de rette designene. Derfor, for et prosjektbasert håndverk ville de fleste av dem definitivt gå for skumplater som er tilgjengelige i forskjellige farger og forskjellige teksturer.

Se mer: Følte håndverk for voksne og barn

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

38 + = 47