9 Beautiful Forest Camping Grounds With Pictures | Stiler på livet

Skog camping er en spennende opplevelse, uansett om du er sammen med familien eller venturing ut alene. Det er noe om å sitte rundt en leirbrann i naturen, og sove under stjernene som gir deg sulten etter eventyr. Det finnes flere skogsparkeringsplasser over hele USA. Alle nasjonalparker har områder skilt for ivrige bobiler og naturelskere. Her er en liste over ni fantastiske skogsparkeringsplasser som du kan benytte deg av.

Forest Camping Grounds With Pictures:

Wallowa Whitman National Forest, Idaho og Oregon:

skog camping

Denne skogen har en rekke forskjellige campingplasser. Moss Springs Campingplassen ligger rundt skogen Rt. 6200 og har et stort antall fôrboder. Spool cart-campingplassen er et skogkledd område med et stort antall ville roser. Birdtrack Springs Campingplassen har et rolig basseng og ligger i nærheten av Lostine Guard stasjon.

Uwharrie National Forest, North Carolina:

Berømt Forest Camping Grounds-Uwharrie National Forest, North Carolina

Den beste campingplassen her er arrowhead campingplassen. Det er åpent hele året og har plass til plass til både telt og RV. Campingplassen har moderne toaletter og dusjfasiliteter. Det er ganske billig vurderer den fantastiske opplevelsen som den tilbyr. Den består av en enkelt spor og to løkker. Den største av de to løkkene er for RVs og teltene, mens mindre er en skogkledd region som kun kan huse telt.

Se mer: Sykkeltips for kvinner

Uncompaghre National Forest, Colorado:

Høst's Harvest

Campingplassene som er tilstede her er Sunshine Camping, Divide Fork Campingplassen, Silver Jack Camping og Beaver Lake Campingplassen. Alle disse campingplassene er tungt skogkledde med trær som asp, gran og en underhistorie av vildblomster og andre høye trær. Utsiktene i hvert område er spektakulære, og de grunnleggende fasilitetene som tilbys er opp til merket.

Tuskegee National Forest, Alabama:

Berømt Forest Camping Grounds-Tuskegee National Forest, Alabama

Denne skogen har ingen utpekte campingplasser, men det finnes flere campingplasser. Det gir deg en ekte smak av det ville. Dyrelivet og rekreasjon i denne regionen styres av skogstjenestene. Den Bartram stien som er til stede her er en National Recreational Trail. Det er to dammer til stede her som lar campere å fiske.

Se mer: Himalaya Fakta for barn

Trinity National Forest, California:

Berømt Forest Camping Grounds-Trinity National Forest, California

Regionen idretter mange campingplasser, hvorav de Camping Deeerlick Springs tilbyr deg flere passende campingplasser. Bakken strekker seg mellom to bekker og sport flere overhengende Douglas gran-trær. Den har en fantastisk utsikt over fjellene rundt den.

Tongass National Forest, Alaska:

Berømt Forest Camping Grounds-Tongass National Forest, Alaska

Denne skogen dekker en stor del av landet og har dermed en rekke gunstige steder for camping og er godt utviklet for det formålet. Den siste sjansen til leirplassen har Ward Lake-stien og mange creek-sidevisninger. Campingplassen er en stor løkke med gammel vekst hemlock, alder og sitka gran tre rundt den.

Se mer: Sleepaway Camps For Teenagers

Tombigee National Forest, Mississippi:

Berømt Forest Camping Grounds-Tombigee National Forest, Mississippi

Davis Lake Campingplassen har her pittoresk utsikt over hardtre og furutrær som sprer seg over Davis Lake. Wildlife her gjør ditt opphold mer fornøyelig også.

Tonto National Forest, Arizona:

Berømt Forest Camping Grounds-Tonto National Forest, Arizona

Windy Hill Campingplassen har mange steder verdt å besøke i og rundt den. Det tjener som en utmerket campingplass og plasserer både RV og telt. Det har til og med lekeplasser for barn.

Hvite fjell i Maine og New Hampshire:

Berømt Forest Camping Grounds-White Mountains in Maine and New Hampshire

Det finnes flere campingplasser i skogene i denne regionen. Alle disse nettstedene tilbyr smakfull utsikt og en tung dose av naturen. Et slikt leirbunns navn er bassenget. Det ligger i nærheten av byen Gorham. Campingplassen ligger øst for St. Rt. 113. Jorden er en tåreformet løkke som omgir hardvedtrær og bassenget dammen. Campingplassen er åpen hele de fleste årstider, men er ikke åpen hele året.

Bilder kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

97 − 94 =