9 Beautiful Designer Saree Blouse Patterns | Stiler på LIfe

Når det gjelder designer sarees, spiller blusen og mønsteret en enorm rolle. Noen ganger prøver tradisjonell og moderne saree designer å få blusen til å se litt annerledes ut enn sareen. For eksempel vil en saree vise en enkelt farge og blusen vil være sportslig en kontrastfarge som vil forskjønne hele utseendet. Det er mer enn slike lignende utseende som diskuteres i beskrivelsene nedenfor sammen med bilder. Disse designer saree blusemønstre vil være egnet for nesten alle anledninger, og du vil kunne bære dem nesten hvor som helst.

indian-fashion-designer-saree-bluse-mønstre

Berømte Designer Saree Blouse Modeller:

Designer sarees er veldig vakre og enthralling også. Så hvis du er i designer indiske kvinner klær, så noen av de beste designer saree bluser mønstre med bilder er som følger.

1. Grønn Farge Designer Saree Bluse Mønster:

Designer saree blouse patterns (edited)1

I dette bildet nedenfor kan vi se den sørlige indiske melkehvite skjønnheten som sporter en fantastisk saree sammen med en designerbluse. Designerne jobbet virkelig hardt med å lage denne spesielle delen av tradisjonelle indiske klær. Sareen ser så utrolig ut på henne, og den vil se like vakker ut på alle som har nesten samme ansiktston. Saree vil være egnet for enhver form for familiebegivenhet eller det kan brukes på et bryllup også.

2. Tradisjonell indisk designer saree bluse design:

Designer saree blouse patterns (edited)2

Leter du etter noe annet? Vel, du kan sikkert møte dine styling forventninger. Dette designerbluse mønsteret for saree er så enkelt, men likevel så tiltrekkende. Det ser ut til å bli laget bare for denne sareen. Hvis du ikke har denne, men noe med en slik farge, så kan du lett trene denne bluse. Denne blusedesign har gjort overskrifter i de indiske stylingmagasinene i det siste, og av alle de riktige grunnene kan dette hevdes å være en av de beste bluseutformene for designer sarees.

3. Kragehals Designer Saree Bluse Mønster:

Designer saree blouse patterns (edited)3

Kvinner som Genelia rocker virkelig de røde sareene. Hun ser strålende ut i denne designer sareen, og hennes kropp er også beautified av blusen. Denne spesielle designerbluse ser så søt på henne. Det er et designer materiale og ser ut til å være fantastisk på henne. Hvis du har en kroppsbygning som ligner på denne Bollywood skjønnheten, så vil du kunne rocke denne tradisjonelle delen av designer indiske klær. Dette er noe annerledes og unikt, og du vil bli rost for å ha på seg dette på en fest eller på en familiebegivenhet.

4. Leopard Design Bluse Mønster for Designer Sarees:

Designer saree blouse patterns (edited)4

Dette er noe som saree-elskere ikke har sett før. Utformingen av denne bluse er så vakker at noen enkelt blir forelsket i dette. Denne spesielle designen sporter et fantastisk mønster sammen med de svarte stroppene som binder den til nakken og ryggen. Sareen ser helt egnet til denne bluse. Blusen er uten tvil en av de beste designerblusemønstrene for sarees.

Se mer: Designer Blouse Patterns Back Neck

5. Black Designers Bluse Design For Sarees:

Designer saree blouse patterns (edited)5

Hvis du går for designer sarees, vil du også trenge en designerbluse, og du vil sikkert ikke få noe mer komfortabelt og smidig som denne. Blusen er så enkel at den kan gjøres for alle som er slitt av noen. Rosa er den grunnleggende fargen på sareen, den svarte fargen på blusen passer perfekt. Hvis du er ute etter designer saree bluser mønstre, så er dette sannsynligvis en av de beste.

6. Den sterke Designer Bluse Mønster:

heavy-designer-bluse-design-for-jenter

Dette vil være egnet for alle typer bryllupshendelser. Saree er ravishing og blusen er helt fantastisk. Ved å se på allure av disse tingene kan en ting sagt sikkert at dette er den beste designerbluse for sarees som lehenga.

Se mer: Designer Bluse Halsdesign

7. Den hvite broderte designer saree bluse design:

Designer saree blouse patterns (edited)7

Hvis du har behov for en virkelig kul hvit designerbluse for en hvit designer saree, så vil dette være et veldig godt valg. Ta en titt på det. Det er en av de mest populære og krevde designer saree blusemønstre i moteverdenen.

8. Blomstermønsteret for blonder med åpent blonder:

Designer saree blouse patterns (edited)8

Trenger du en designerbluse? Dette er en veldig vakker en sportslig farge svart og noen kule design også. Gulltrykket gjør det enda vakrere. Dette er bare super designer saree blusemønster for kvinner med en fantastisk kroppsbygning.

Se mer: Designerbluser Bilder

9. Enkel Golden Black Blouse for Designer Sarees:

Designer saree blouse patterns (edited)9

Dette er trolig en av de mest imponerende blusedesignene som følger med den gyldne utskriften og den vakre blonder også. Disse designerbluser vil se fantastisk ut, når de blir ledsaget av riktig saree.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 18 = 19