9 Beautiful Designer Lehenga Sarees med bilder | Stiler på livet

Modernisering har endret seg om alt og alt. Fra paddy felt til tømme lekeplasser, fra posttjenester til elektroniske mails verden har ikke stoppet å spinne en gang og sammen med verden, har mote smaken og følelsen blant menn og kvinner endret seg. På samme måte som kappene ble kortere og strammere, gikk sareene også gjennom en rekke forandringer. Den autentiske sari er en endelet plagg innpakket rundt kroppen på en strategisk måte for å danne et stykke klær. Nå med modernisering har det blitt sett at selv sareene har funnet varianter i dem.

Beste designer Lehenga Sarees:

1. Baby Rosa Broderi Lehenga Saree:

designer lehenga sarees

Basen eller kroppsfarge for denne lehenga sareen er i ferskenbubblegumrosa som er en sukkeraktig søt nyanse som fremhever det tunge broderiet langs hele lengden. Sareen er etset med det beste broderiet i stein og zari utsmykning, spesielt den vakre plassen av denne sareen. Mot slutten overgår bubblegumrosa til en myk beige.

2. Påfuglens nyanser:

designer lehenga sarees2

Farger gjør eller bryter en titt, og det er her at denne sareen bare kommer som en sterk uttalelse brikke fylt med naturlige påfugl fargetoner. Hvis saree er nasjonalt slitasje for India, er påfuglen sin naturlige fugl og derfor er her en vakker lehenga saree laget av blå chiffon og myk grønn med en tynn stripe zari på borderline.

3. Det ydmyke bryllupet:

designer lehenga sarees3

Hvis du vil være godt kledd, men ikke ønsker å gå hele veien for å gjøre en stor innsats, er dette utseendet for deg. Sareen er laget i myk fløyelhvit, men det er den vakre rosenrøden med rosa undertoner som virkelig stjeler showet. Denne lehenga sareen har en bred gylden borderline eller broderi som geler godt med det hvite og det røde.

4. The Pink Over Ran:

designer lehenga sarees4

Rosa er en av de nyeste farger som har sett en blomst denne sesongen. Nå med at folk beveger seg vekk fra den trygge sorte og eksperimenterer med farger, er rosa den nye lyse fargen for en festlig stemning, og her er en kjempebra lehenga saree som passer til formålet også. Sareen har en grense av blått med gylden zari-arbeid, mens den nederste enden har et snev av blomster.

5. The Awesome in Black:

designer lehenga sarees5

Svart er en farge for alle jentene, og jeg kan satse alle av oss har det ene klærstykket hver av fargene svart for å gå bra med enhver dress. Nå er det vanligvis lett skinnende farge som den gyldne og den frostede gullfargen passer veldig bra med mørk svart og her er den perfekte kombinasjonen skapt av disse to farger.

6. Den utsmykket utseende:

designer lehenga sarees6

Hvis du fortsatt er i en fiksjon over hvilke farger som kan flaunt denne bryllupsåret, kan ingenting slå denne fantastiske lehenga sareen i rosa og oliven. Den nedre enden av sareen er en vakker bubblegumrosa med dypere under nyanser som definerer blomster- og vintrekunstverket. Den øvre delen sporter en strålende oliven chiffon med tung detaljering.

Se mer:  Indisk skuespillerinne i Saree

7. Eleganse Personifisert:

designer lehenga sarees7

Det er disse bestemte klærne som unnslipper eleganse, og denne lehenga sareen er en av dem. Laget av det beste okseblod og gjørme rød farge, har denne sari en vakker chiffonghvit pallu og øvre halvdel.

Se mer:  Tamil skuespillerinne Hot In Saree

8. Beige Nådighet:

designer lehenga sarees8

Nakenfarger er også en stor hyped nyanse for denne sesongen, og derfor faller ikke bak på trenden, prøv denne naken, gull og svart kjempebra Lehenga Saree og la din egen trend snakke høyt

Se mer: Kanjivaram Saree Designs

9. Den sultne elskerinne i rødt:

designer lehenga sarees9

Den siste til listen var denne vakre og sultry farge, den røde med en vakker hvit underkjole og en myk rød chiffon. Dette er en lehenga saree med en detaljert blonder arbeid i rødt som bare gjør denne sari ser fantastisk ut.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

94 − 87 =