9 Awesome Gray Kurta Designs for kvinner og menn | Stiler på livet

Kurtas er moderne utsikter som gjør at de fleste kvinner føler seg komfortabelt. De kanskje høgskolene eller homemakers, kurtas og kurtis ville være de perfekte antrekkene for hver enkelt av dem. Det også for noen som er veldig kresen om nyanser,

Beste Grey Kurta og Kurti Designs for kvinner og menn i India:

Her er de øverste 9 grå farge kurta og kurti design samlinger for kvinner og menn,

1. Art Silk Grå Color Men's Kurta:

Kunst Silk Grey Colour Men's Kurta

Oppdag hva som er nytt i denne gråfarget Menneskens Kurta. Det er den spesielle rette kuttet som er gitt rett fra skuldrene til kurtaendens ende. Og den har hele ermer med et behagelig og sjarmerende broderi i nakke og krage. Stoffet som brukes til denne gråfarget kurta er den rene kunst silken.

2. Bryllupsklær Pleasant Gray Men's Kurta:

Bryllup Wear Pleasant Grey Men's Kurta

Ta en titt på denne fantastiske grå kurtaen for menn som er utbredt som den perfekte slitasje for en ekteskapsmottakelse. Det er ikke noe spesielt arbeid her helt i kurta, men det har fortsatt et enestående og sensasjonelt utseende. Denne grå kurtaformen har blitt vevd med et brokade materiale som består av grått silke stoff. I tillegg har den svart fargepjama og dupatta som oppgraderer sitt utseende.

3. Dupion Silk Men's Gray Men's Kurta:

Dupion Silk Men's Grey Men's Kurta

Hold øynene på denne nye grå kurta-designen for menn som har et guddommelig utseende. Det har ikke en spesiell kreativitet mønster design, men den spesielle tingen om denne kurta er sitt eget stoff. Materialet som brukes til denne kurtaen er en tradisjonell dupion kunst silke og en tykk silke bomull svart farge snøre til halsen.

4. Party Wear Bomull Grå Kurta Pajama:

Parti Wear Cotton Grey Kurta Pajama

Her er den nye, trendy bomullsgrå farge kurtaen for menn som lett kan brukes til et kveldsmåltid. Den har hele ermer og har svarte striper på den for å markere blikket. Det finnes forskjellige størrelser i denne grå kurta-designen for menn, noe som gjør det behagelig for alle slags enkeltpersoner å velge dette antrekket som ønsket.

Se mer: Diwali Kurtas For Men

5. Langermet Grå Bomull Kurti:

Lang Sleeve Cotton Grey Women Kurti

Disse fullermene lukkede nakke bomullsgrå lange kurtis for kvinner ville være det mest fremtredende valget blant unge damer. Ermene og bunnen av kurta har hvite og grå striper, som gjør den til den beste delen av den. Stoffet som brukes til denne vakre og elegante kurta er rå silke.

6. Poly Cotton Light Grey Shade Ladies Kurti:

poly Cotton light Grey Shade Ladies Kurti

Ønsker du å velge en ren og grunnleggende design av en bomullskurett for kvinner? Deretter kan du ta en titt på dette antrekket, hvorpå du kan komme til beslutningen om å eie den. Denne enkle grå kurti er så enkel som den ser ut, samtidig er den beskjeden. Den er av poly bomull og har en lysere gråton.

7. Kvinner Straight Cut Grey Cotton Kurta:

kvinner's Straight Cut Grey Cotton Kurta

Gjør deg ser moderne og stilig ut med denne nye bomullsgrå kurta for kvinner. Det er ermeløs type og stoffet som brukes er rå bomull. Den har en trykt design over hele materialet som gjør at det ser mer unikt ut.

8. Front Slit Åpne Ladies Gray Color Kurtis:

Front Slit Open Ladies Grey Kurti

Utforsk denne moderne og chick grå farge kurti for damer som har tre fjerdedeler ermer. Den har striper mønster design i begge ermene og hele kroppen av kurti er vanlig. Den har en åpen åpen spalt som gjør at den ser elegant ut.

Se mer: Salwar Kurta designer for kvinner

9. Kvinner utsmykket Trendy Grey Kurti:

kvinner's Embellished Trendy Grey Kurti

Her er det vakreste mønsteret av damer kurti som lett kan mislykkes med en blå jean eller noen buksestil. Det har et enkelt broderiarbeid på ett hjørne og et blonder mønster er sydd i nakken. Denne grå kurti-designen ville være den mest likte blant de unge jentene.

For de som er galte av grå nyanser, kan de lett finne sitt beste valg fra bildelinkene i beskrivelsen ovenfor. De øverste 9 samlingene som er gitt her, som er av grå farge, ville være de mest bemerkelsesverdige og fremragende blant de andre nye moderne kurti-designene.

Se mer: Churidar Kurta design for damer

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

55 − 53 =