9 attraktive nakkestiler i chiffonbluser for kvinner

Uansett hvor tung en saree er, uansett materiale og design den bærer, blir det alltid forsømt uten riktig blusedesign. Blant dem har chiffonbluse design vært ganske trendy denne sesongen. Den oppsiktsvekkende nakkeutformingen den gir, ville konvertere noen saree til et designerstykke. Chiffon gir ikke bare et tynt utseende, men gir også en perfekt passform til de smale kvinnene.

Chiffon Bluse Designs for Ladies:

Her er få chiffon designet bluser du må ta med i garderoben din for en elegant utsikt.

1. Full-Sleeve Neck Design Bluse:

chiffon-bluse-design

En chiffongbluse i svart! Wow hva en fantastisk kombinasjon for en fest slitasje saree. Den chiffonbluse er gitt i hele ermet. Nakkearbeidet er laget med chiffon over brystet for et verdig utseende på huden. Kragen og ermene er gitt sølvdesign som gjør blomstermønstre.

2. Deep Neck Blouse Design:

Dyp Neck Blouse Design

Deep V er det beste mønsteret som skal utføres for blusechiffon for et enkelt og kjærlig utseende. Blusen er gitt silke materiale indre gir krøllete design dekket med chiffon. Bluse er gitt korte ermer og sølvgrense for å gjøre det mer bedårende på vanlig chiffong hvit saree.

3. rund hals sølv chiffon bluse:

Sølv Chiffon Blouse

En chiffong saree med en grense er godt kombinert med en dame chiffon bluse i lignende mønster. Sølvbluse i chiffon er også gitt maggam-design med tråd og halve lengde ermet for å gi antrekket ditt et perspektiv utseende.

4. Patch Work Bluse Design:

Lapp Work Blouse

Den nyeste bluseutformingen inneholder lapparbeidet i blomstermønster. En vanlig saree med lignende grense her er gitt en patchwork bluse design i chiffon. Den chiffonbluse er gitt i hele ermet og et dypt bueformet halsmønster på baksiden. Rygg og ermer er festet med flekker i blomsterkonstruksjoner for blomstring.

Se mer: Off Shoulder Blouse

5. Half Sleeve Boat Neck Bluse Design:

Båt Neck Blouse Design

Båthalsdesign med chiffon har vært attraktiv for silkesare. Kvinnenes chiffongbluse er kantlinjen til halsen i chiffon med maggam-design med perler og steiner. Den buede designen på chiffon gir blusen en enhetlig touch for fester, bryllup og mottak.

6. Blomster Kashmiri Work Blouse:

Kashmiri Work Blouse

Når chiffonbluse er gitt en Kashmiri-designet berøring, tar det sareeens skjønnhet til et neste nivå. En svart chiffongbluse er gitt blomstert arbeid i Kashmiri-stil med en dyp U-halsdesign fra forsiden og baksiden. Ermen er strikket med gullarbeid.

Se mer: Stretch Blouse For Saree

7. Pakkehalsdesign:

Pakke Neck Design

En dual chiffon bluse design er gitt to halser om gangen. Blusehalsen er gitt bred halsdesign med sekskantet mønster. Senere er den dekket med et pakket halsfrakk som ser på nakken og skulderdelen. Blusen er også gitt jardoshi arbeidsdesign med gylden tråd og steiner for å dekorere den til et perfekt bryllupsklær.

8. Designer High Neck Blouse Design:

Høy Neck Blouse Design

En høyhalsbluse design i chiffon er kombinert med brokade materiale for et flytende utseende. Blusen har en høyhalsdesign hvor chiffongematerialet er belagt med en gylden blonder, perler og flekker til halsen. De lange chiffonghylser inneholder også samme design for et glamorøst utseende i ekteskap.

9. Vestjakkebluse Design:

Vest Coat Blouse Design

Et ganske populært design blant kvinnens chiffonbluser er vestkjolen designet bluse. Blusen er gitt av gylden maggam arbeid i grener kurver. Med en passform i nakken, gir den et blunkende utseende til vanlig saree. Det er en ideell vei for fester.

Se mer: Designer korsettbluser

Chiffonblusene kom inn i eksistensen på 1950-tallet da de ble slitt på skjørt for et formelt utseende på kontorer av kvinner. Senere ble de beskåret til nydelige design for sareebluser. De eksperimenterer nå med forskjellige tradisjonelle arbeider for et etnisk utseende.

Leave A Comment

82 + = 87