9 Attraktiv Spade Tattoo Ideas, Designs and Meaning | Stiler på livet

Spade regnes som kongen av kortet når det gjelder kortdesign. Dette svarte fargede kortet har fått sin popularitet innen tatovering design. Spade tattoo design ligner hjertet form som er differensiert med en stamme sett under spade design. Tattoo med spade konsept kan gjøres i forskjellige typer som snakker skjønnhet gjennom forskjellige farger og design.

Cool Spade Tattoo Design Idéer og Betydning:

For å få en kort ide om typene og design denne artikkelen Top 9 Spade-tatoveringen vil definitivt hjelpe folk som er fascinert med å få en spade-design påtrykt på huden.

1. 3-D Black Aces Spade Tattoo Design:

3-D Black Aces Spade Tattoo Design
Dette 3D-bildet tattoo design som er svært etterspurt tattoo design som, når kombinert med Ace black spades tatovering design er definitivt en godbit gitt til deg selv ved å ha dem til armen som et ben tatovering design.

2. Black Spade Skull Tattoo Design:

Svart Spade Skull Tattoo Design

Hodeskalle tatovering design som alltid har vært galskap av unge, spesielt av guttene og unge menn. For folk som har sitt rock band liker å ha så skyggefull design. For å gi en forandring fra den vanlige skallen design, prøv å kombinere Skull design med Spade design.

3. Spade med Star Design Tattoo:

Spade with Star Design Tattoo

Denne unike design tatovering design passer best for både jenter og gutter som en arm eller håndleddet tattoo design. Spade disposisjonen er laget ved å bruke svart inn og i midten stjernedesign er fylt med svart i.

4. Rød og grønn spade tattoo design:

rød and Green Spade Tattoo Design

Denne kontrastfarget spade tattoo design er forskjellig fra den vanlige tatoveringsdesign. Spade-designen er blekket, som deretter er omgitt av en tilstøtende ring. Spadens senter er designet med grønne bladdesign som følges også rundt ringen.

5. Fire Spade Color Tattoo Design:

Brann Spade Color Tattoo Design

Brann tattoo design er en vanlig tatovering design som har vært populær blant alle aldersgrupper. For å gjøre det annerledes spade design rundt arm eller nakke til hvilken flammedesign er blekket. Flammen er blekket med rød farge.

6. Små Plain Spade Tattoo Design:

Liten Plain Spade Tattoo Design

For folk som liker å ha en liten tatovering rundt fingrene, så kan denne enkle lille spade tattoo designen bli foreslått. Denne tatoveringsdesignet camouflages som en ring rundt fingeren, noe som er en annen positiv faktor for jenter.

Se mer: Ess Tattoo Design for menn og kvinner

7. Invertert Spade Skull and Bone Tattoo Design:

Inverted Spade Skull and Bone Tattoo Design

Tattoo med spade design er vanligvis tegnet med et hjerte eller et blad mønster som er oppad spiss felles med en stamme under spade design. For å gi den en forandring, får denne spade-designen et annet perspektiv ved å tegne spade-designen på en omvendt måte.

8. Kunstnerisk King of Spade Tattoo Design:

kunstnerisk king of spade tattoo design

For folk som liker å tegne kunstnerisk og naturlig design, så er denne typen kunstnerisk design kombinert med en king spade design en tankekombinasjon. Spadedesignet er trukket rundt armen eller benet som deretter utheves med kongens ansikt.

Se mer: Konge Tatoveringer Design Ideer

9. Queen of Spades Tattoo Design:

Dronning of Spade Tattoo Design

Queen of Spade tattoo design er foreslått for gutter som vil dedikere deres tatovering design for sine kjære og nevne dem at hun er din dronning på en kunstnerisk måte. For å spare tid designere tegne en spade design med en krone på toppen av spiss spade design i stedet for å tegne et dronning ansikt.

Husk gutta å nå jentene dine hjerte på en romantisk og kunstnerisk måte enn det er gjennom tatoveringsdesign, med det for øye, velg en dronning av spade design tatovering eller en enkel spade tattoo design. Jenter som liker å gjøre en endring fra monotont blomst design tatovering, velg spade design tatovering og utstillingsvindu som en fashion statement.

Se mer: Best Card Tattoos

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

67 + = 77