9 Attraktiv Blå Bluse Design Med Bilder | Stiler på livet

Er du interessert i noen blåbluse design? I denne artikkelen vil vi diskutere noen blusedesigner som sport en av de mest favoriserte farger av kvinner, blå. Det vil være lyseblå, marinblå, etc og mange andre nyanser av blåblå bluser med forskjellige design. Disse er åpenbart noen av de beste i denne kategorien, og de vil åpenbart imponere deg.

Utrolige Blå Bluse Designs Med Bilder:

Blå Bluse Designs er veldig attraktive og vakre også. Vi har fått under forskjellige blåblomstedesigner med bilder.

1. Den fullblåste blåblåsen:

Blå Blouse Designs

Hvis du er ute etter noe enkelt, men fasjonabelt samtidig, vil dette være den perfekte blåbluse for deg. Denne bluse vil være egnet for en blå saree og kan brukes i nesten alle anledninger.

2. The Blued Dekorativ Bluse Design:

Blå blouse designs2

Leter du etter noe unikt? Denne spesielle bluseutformingen viser et blomstermønster gjennom hele blusen, og det ser så utrolig ut fra den svarte. Dette er sannsynligvis en av de beste bluser for kvinner der ute som er forelsket i den indiske tradisjonelle klærutviklingen.

3. Elegant Blå Bluse Design:

Blå blouse designs3

Hvis du er i blåbluser, så er dette et veldig godt valg. Blusen kommer med små mønstre, som kun kan ses hvis riktig oppmerksomhet er betalt til designet. Den mørkblå fargen ser så komfortabel ut og passer på dette designet, og de små mønstrene som gjøres på den, gjør hele designen verdig.

4. Navy Blue Synthetic Blouse:

Blå blouse designs4

Hvis du trenger en blå syntetisk bluse, så vil dette være en av de fineste der ute. Den har et veldig kult mønster på baksiden, og beslutningen om å sette inn blonder på baksiden er en flott da det gjør at hele blusen ser vakrere ut fra ryggen. Du er sikkert imponert over dette designet. Så uten å kaste bort tid, gå for dette designet og sport det som en desi diva.

Se mer: Green Saree Blouse Designs

5. Den nyeste Blå Designer Bluse Design:

Blå blouse designs5

Design som disse ble aldri sett før. Det er noe nytt og forhåpentligvis vil alle kvinner der ute foretrekke seg iført denne spesielle designerbluse på et arrangement. Blusen har en like vakker design på baksiden, noe som betyr at blusen ser nesten like vakker ut fra ryggen også. Dette er en av de vakreste blåblomstene til enhver anledning.

6. Den Blanke Blå Design:

Blå blouse designs6

Ønsker å skinne i de beste indiske klærne til kvinner. Sport din favoritt blå saree med denne blå bluse. Den kommer med en iøynefallende design på forsiden, som er hovedattraksjonen til dette utseendet. Sammen med alt det, har blusen et vakkert materiale av klær også. Den blå blusen skiller deg fra mengden etniske kommoder og legger all oppmerksomhet på deg.

Se mer: Golden Blouse For Saree

7. Den sørlige indiske blåbluse:

Blå blouse designs7

Leter du etter det beste tradisjonelle stykke indiske klær. Her er det! Denne spesielle South Indian blåbluse er sannsynligvis den beste tingen du kan sport i år. Den kommer med en fantastisk design og er sikkert en av de flotteste blåbluser i dette tiåret. Den blå farge ser perfekt ut på denne blusen, og det ser ut som om blusen var ment å bli laget for bestemte spesielle familiefester.

8. Lyseblå Alluring Blouse:

Blå blouse designs8

Hvor bedårende er denne blåbluse? Det ser så vakkert ut på modellen, og det kan du også se på denne måten ved å bære denne bluse. Hvis du får hendene på dette elementet, må du sikkert lagre det for en spesiell anledning.

Se mer: Gul bluse for Saree

9. Den trykte mørkeblå blusen:

Blå blouse designs9

Disse trykte mørkeblå bluser har fanget markedet som noe. Denne delen er veldig spesiell og kan også brukes på en dato. Skjønnheten i dette elementet kan ikke ignoreres. Snarere burde brukeren være stolt av designet påtrykt denne delen av indiske kvinneklær.

Ovennevnte artikkel dekker rundt topp 9 blusedesigner som er blå i fargen. Dette vil hjelpe brukerne som er på jakt etter blå blusedesigner for en bestemt saree eller enhver anledning.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 21 = 28