9 Amazing Full Neck Blouse Designs Pictures | Stiler på livet

Hvem sier at man kan se attraktiv bare ved å ha på seg den sleeveløse av de lave kuttblusene? Man kan se tiltrengende også i hele nakkeblusene når den er parret med en like vakker saree. Halsblusene er søte og de er ganske edrue og kvinner liker dem. Disse blusene er i utgangspunktet sportet i en hvilken som helst sesong enn sommeren. Men i dag finnes det en rekke bluse materialer som brukes til å produsere blusene som gjør dem komfortable og slitesterke selv om sommersesongene. Slike lignende blusedesigner er som følger.

Beautiful Full Neck Blouse Designs med bilder:

Hele nakkebluser er også veldig attraktive og vakre, som ble bevist av mange kjendiser nylig. Følgende er noen av de beste fulle nakkebluse designene med bilder som du noen gang kommer til å komme gjennom.

1. Den svarte og gylne Full Neck Bluse Design:

Full Neck Blouse Designs

Bollywood skjønnhet madhuri dixit ser ut som en dronning i dette bildet. Den svarte fulle nakkebluse sammen med den sorte sarenen gjør den tidligere Frøken-indianen guddommelig. Sammen med den komfortable sorte skyggen, sporter denne blusen noen vakre dekorasjoner gjennom hele kroppen og på sareen også. Ser man på det elskede og blomstrende mønsteret, kan man si at denne bluse er den beste fulle nakkebluseutformingen som en kvinne kan be om.

2. Black Designer Full Neck Blouse Design:

Full neck blouse designs (edited)2

Her har vi enda en fantastisk utseende full nakkebluse design som sporter et veldig vakkert mønster i hele blusen. Den har et blomstermønster som gjør blusen litt gjennomsiktig. Materialet som brukes til å lage denne bluse ser veldig behagelig ut, og design og mønster gjort på dette stykke indiske klær gjør det til å passe for fester og bedriftens arrangementer. Dette kan tydeligvis sies å være en av de beste og bedårende fullbluse designene.

3. Den unike Full Neck og Full Sleeve Bluse Design:

Full neck blouse designs (edited)3

Hvis du er på jakt etter en fullbluse bluse design, vil dette være et godt valg. Den har et fantastisk mønster, og dette mønsteret er så unikt. Du har sikkert ikke sett noe slikt før. Bluse sporten ulike typer bluse design og kragen er som en kinesisk krage. Hvis du er villig til å sporte en veldig kul bluse som vil tiltrekke oppmerksomhet fra det øyeblikket du går inn i arrangementet, så vil dette være den perfekte følgesvenn for den grunnen. I tilfelle du trenger en full-bluse design som vil være forskjellig fra andre, så vil denne være perfekt.

4. The Golden Full Neck Blouse Design:

Full neck blouse designs (edited)4

Hvis du er på utkikk etter en annen, fullstendig nakkebluse design, så er det på tide å vise noe unikt. Denne spesielle designen kommer med flotte utseende vedlegg og den gyldenlignende fargen på denne bluse gjør kvinner ivrige etter å sporte denne fantastiske designen. Frontdelen og ermene er veldig godt beautified med mønstre gjort på den som skildrer hardt arbeid og kjærlighet. Denne blusen vil se vakrere ut med en passende saree, og denne er uten tvil en av de fineste og ideelle fulle nakkebluser som enhver kvinne kan tenke på å ha på seg.

Se mer: Veldig lav kuttbluse

5. Celebrity Look Full Neck Blouse:

Full neck blouse designs (edited)5

Halsbluseet kommer også med hele ermet design og denne kommer med en veldig kul design gjort i hele blusen. Brystdelen av blusen er spesielt fremhevet med små og delikate vedlegg, noe som gjør at hele designen ser attraktiv ut. Ermene i blusen er også veldig kjempebra, og hvis du er ute etter noe kul og forskjellig fra det vanlige, så vil dette være en av de vakreste bluser for deg. Hvem visste at fulle nakkebluser kan være så søte også?

6. Festive Full Neck Blouse Design:

Full neck blouse designs (edited)6

Er du ute etter den perfekte fulle nakkebluse design? Dette er en ganske god en som er spesielt beregnet for festlige arrangementer. Kvinner vil bli forelsket i dette bare ved å ta en titt på designen. Du kan bære denne typen nakkebluse for alle typer tradisjonelle og familiefunksjoner.

Se mer: Ermeløs Bluse Designs For Sarees

7. Broderi Full Neck Bluse Design:

Full neck blouse designs (edited)7

Denne spesielle designerhalsbluseet gjør overskrifter i etnisk moteblader nå og er sannsynligvis en av de beste og sjarmerende bluser en kvinne kan ha på seg.

8. Siste Full Neck Neck Design:

Full neck blouse designs (edited)8

Denne spesielle full-nakkebluse er en av de fineste bluser, som kommer med iøynefallende design gjort på forsiden. Hver jente vil se ut som dette.

Se mer: Kinesisk nakkebluse

9. Den Vanlige Grey Full Neck Neck Design:

Full neck blouse designs (edited)9

Hvis du er villig til å ha på seg en av de beste fulle nakkeblusene som er designet, så vil dette være en flott for deg. Dette er bare super for hver familiefunksjon og kan stjele alle utseende og hjerter.

Men i dag finnes det en rekke bluse materialer som brukes til å produsere blusene som gjør dem komfortable og slitesterke selv om sommersesongene. Slike lignende full-nakkebluse design, hva er dekket her for deg.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 1 =