9 Amazing 40th Wedding Anniversary Gift Ideas | Stiler på livet

40 års samvittighet og fortsatt å gå mange flere år, dette er det som gjør 40-års jubileum til en spesiell dag for alle par. Gaven til det 40. bryllupsdagen skal være spesiell og gaven skal gjøre dine kjære avgifter spesielle også. Gjør det 40-års jubileum en minneverdig med briljansen av rubinsteinen eller lysstyrken i den røde fargen.

40 års bryllupsdag - gaveideer:

Her er de få topp 9 bryllupsdagen gaver som sikkert vil sette pris på din partner,

1. Personlig Ruby Heart Plate:

personlig Ruby Heart Plate

Denne personlige beinplaten er malt med nydelige rubinfarvede hjerter for å feire parrets 40 års bryllupsdag. Du kan legge til i romantiske linjer eller holde det enkelt ved trykte ønsker. Parets navn blir også markert her. Presenter denne gaveen med en haug med blomster; det gir fint utseende for gaven din.

2. Swarovski krystall gave:

Swarovski Crystal Gift

Her er en fantastisk 40-års jubileums krystallgave med Swarovski krystaller. De små dangling hjerter ser veldig spesiell ut. De lyse røde rubin krystaller er perfekte for rund innstilling. Røde farget krystaller gjør skinn og glitrende som lys, denne er en kul gave til din kjære.

3. Ruby Rødt glass:

Rubin Red Glass

Få denne fantastiske rubin glasset eller tumbler til din ektefelle som en 40 års jubileumsgave. Det røde glasset skrives ut med ønskene til jubileumet. Du kan bruke glasset til å holde knikkknacks eller bruke det til å drikke. Du kan kjøpe dette glasset ved å handle online, og du vil få flere samlinger i form og størrelse også.

4. Keramiske krus:

keramisk Mugs

Disse keramiske krusene med røde hjerter er de fantastiske 40-årsjubileumsgave ideene for å gi din ektefelle. Dette kommer i en eske som er dekorert og egnet til jubileum. Den hvite krus med de røde hjerter ser slående og vakkert ut. Dette er en fin miljøvennlig gave til din kjære på denne 40 års bryllupsdag.

5. Luksus Champagne:

Luksus Champagne

Få en luksus champagneflaske til din mann eller kone dette jubileet og få det personlig ved å merke det. Denne rubinrøde etiketten fungerer best for 40 bryllupsdag gave ideer. Champagnen skal være luksuriøs og rik som det er for en viktig anledning. Feire kvelden din med bryllupsdagen med denne høyest merkede champagnen.

6. Ruby Ring:

Rubin Ring

Gjør din kone fornøyd med denne flotte, fantastiske rubinringen med diamanter. Den store rubin-edelstenen i midten av ringen gjør en fantastisk utsagn. De små diamanter som omslutter rubinen kompletteres perfekt av den. La henne gi mer oppmerksomhet på denne spesielle dagen, hvilke bedre 40-årsjubileumsgave ideer kan du komme opp med?

Se mer: 35 års jubileumsgaver

7. feiringspapirvekt:

Feiring Paper Weight

Denne feiringen papirvekt er en flott gave til mannen din. Den graverte glasspapirvekten er rund i form og ser fantastisk ut på bordet. Du kan gi dette som en 40 års jubileumsgave ved å gravere det med året i hvitt. Liten gaveide ide gir mer vedlegg også.

8. jubileumskake:

jubileum Cake

Her er en søt feiringskake som du kan gi på 40 års jubileum. Denne fantastiske kaken har enkel dekorasjon på den. Den røde og hvite kombinasjonen fungerer vakkert og den røde fondantrosen skiller seg ut. Dette kan være en av de beste 40 bryllupsdagen ideer.

Se mer: 4 års jubileumsgave ideer

9. håndlaget hjerte ornament:

håndlaget Heart Ornament

Alt håndlaget er alltid verdsatt. Dette nydelige håndlaget hjertepynt med røde roser på kanten er perfekt som en 40 års jubileumsgave. Du kan legge til i alle linjer i sentrum sammen med navn på paret. Bruk et bånd til å henge ornamentet.

Hvert år av bryllupsdagen har en spesiell betydning og feires på meningsfulle måter. Hvert bryllupsdagen har gaver basert på et bestemt tema, og på denne måten er de 40. bryllupsdagen gaver basert på rubiner. Disse nydelige rødfarget edelstener kan være begavet som smykker eller kunstverk. Den røde fargen kan også brukes som tema og mange ting av gave kan tenkes på.

Se mer: 30 Bryllupsdagen

Leave A Comment

82 − 80 =