8 bilder av Selena Gomez uten sminke | Stiler på livet

Selena Gomez er en skuespillerinne og en sanger fra Amerika. Hun gjorde sin første skuespiller debut i 'Barney & Friends' som Gianna. Hun har spilt cameoroller i noen få filmer og hadde også gjengivelser i serier av Disney Channel som "Hannah Montana" og "The Suit Life of Zack and Cody". Selena fikk sin berømmelse etter sin rolle i "Wizards of the Waverly Place" i Disney Channel. Denne serien fikk henne mange priser, nominasjoner og verdsettelser.

selena gomez without makeup

Glamorøse Selena Gomez uten sminkefotografier:

Denne artikkelen bringer usynlige og sjeldne bilder av selena gomez uten sminke som inspirerer alle kvinnene.

1. Selena Ingen Makeup Look In Red Top:

8 bilder av Selena Gomez uten sminke | Stiler på livet

Hun ser så pen ut på bildet, selv uten sminke. Hun har på seg en lang rød sweatshirt, som er kuttet i V-form foran, noe som gjør henne til å se litt trendy ut. Hendene er dekket opp til tre fjerdedeler på en kald vinterdag. Hun har også blåblå bukser i navy og har gyllene tilbehør på henne; en gylden armbånd på høyre håndledd og rund formet stort inntjening på ørene.

2. Selena på flyplassen uten noen sminke:

På The Airport SELENA GOMEZ

Vi ser at Selena Gomez uten sminke på ansiktet hennes i en flyplass på bildet ovenfor, da hun har en veskepose på høyre hånd og en håndveske på venstre side. Hun har latt håret åpne, og har på seg et par casual bukser og en svart topp som kan ses fordi jakken over det dekker armene, men er åpen fra midten.

Les også: Bilder av Miley Cyrus uten sminke

3. sjekke ut testere i butikk:

8 bilder av Selena Gomez uten sminke | Stiler på livet

Hun synes å være i en butikk, og teste ut noen sminke som hun sannsynligvis kunne kjøpe. Hun ser søt ut på grunn av hennes naturlige skjønnhet, men i dette bildet på grunn av håret hennes, ser hun seg veldig jevnt i sans sminke. Hennes hår har blitt skilt fra en side og bundet helt bak. Fronten ser litt rotete ut som gjør henne til å se naturlig ut. Hun har på seg en svart uformell topp og bærer en suttepose over kroppen hennes.

4. Selena Gomez Spectacles Se på Park:

8 bilder av Selena Gomez uten sminke | Stiler på livet

Vintre gjør vårt ansikt tørrere og dermed rettferdig til tider også. Dette bildet over er Selena Gomez på en vinterdag, iført en orange jakke og har en grå lyddemper rundt halsen hennes. Hun er opptatt med å sjekke telefonen gjennom sine store stilige briller. Hennes hår er pent bundet som en ponyhale, og hun har ingen sminke, bare ha liten leppestift.

5. I hennes tenåringer:

8 bilder av Selena Gomez uten sminke | Stiler på livet

På bildet over ser vi at Selena Gomez ser veldig smart ut med hvordan hun ser ut. Hun har himmelsblå farget formell skjorte tucked i marineblå skjørt som er trykt med rødt og grønt. Hennes hår er litt rotet opp foran og synes å være lett bundet på baksiden. Hun ser ganske elegant ut, selv uten sminke.

Les også: Emma Watson uten sminke

6. Selena Outdoors In Casuals:

8 bilder av Selena Gomez uten sminke | Stiler på livet

Vi kan se at Selena hadde lagt litt vekt når dette bildet ble klikket. Hun har en hvit hvit topp og et par grå leggings. Hun ser enkel og fin uten sminke. Hun har brune støvler og har sine briller på; et langt sølvtilbehøret rundt nakken hennes og har holdt håret åpent og brakt foran, skilt like på to sider og lagt ned skuldrene.

7. The Adorable Smile:

8 bilder av Selena Gomez uten sminke | Stiler på livet

Hun synes å være på veien, snakker med noen og smiler søtt. Hun har på seg en overkjørt skjørt og har holdt ermene løs og åpne. Hun avvender en manglende leggings eller bukser sammen med hennes sminkefri ansikt og bærer en stor svart veske til høyre og har telefon på venstre side. Hun har på seg et par brune kattøyne solbriller og hår kammet håret i to sider fra midten.

Les også: Hollywood stjerner uten sminke

8. Selena Gomez naturlig ansikt:

8 bilder av Selena Gomez uten sminke | Stiler på livet

Selena Gomez er naturlig vakker som perfekt avbildet i dette bildet over. Hun har bare hennes bølgende hår åpent, en hengende rundt halsen og er helt uten sminke.

Leave A Comment

− 1 = 2