8 beste sunne lav kalori lunsj oppskrifter | Stiler på livet

Verden i dag er rasende med å være sunn. Klippekonkurransen som regulerer verden tyder klart på at boon av å være sunn sammenlignes med ingenting annet større. I spissen for å holde planen i tide, savner vi ofte de riktige næringsstoffene som bygger kroppen vår. Frokosten er ofte savnet og middagen var sterkt krydret. I dagens artikkel skal vi snakke om hvordan lav kalori kan gi deg munnvannende retter, du trenger bare å vite den riktige typen oppskrifter.

Amazing Sunn Lav Calorie Lunsj Oppskrifter:

1. Kikkerter Falafel Sandwich:

lav calories lunch recipes

For å få denne oppskriften startet, legg til litt maisstivelse, egg og kikerter i en bolle og la patties ut av det. Du kan til og med legge til timian og persille i blandingen og en gang har gjort det i kjøleskap. På et pita brød spredt tahini saus og kuttet opp noen svarte oliven, baby corns, tomater og terninger og la en salsa ut av det. Stek pattiene til en gyldenbrun nå og platen opp.

2. Reker Caesar Salat:

sunn low calorie lunch recipes 2

Forbered din Caesar salat med kålbladene blandet med selleri, spinat, svarte oliven og vårløk toppet med litt olivenolje. Du kan til og med legge til timian og persille på den. Nå for reker, koke og skala det. Mal litt sitronsaft og hvit soya på den før du plater den opp.

3. Smoky Beef Chili:

sunn low calorie lunch recipes 3

Kok noen lima bønner i en bolle mens du braiser biffens ribber i bar-b-q-saus. Når du har gjort kaste biffen i en panne med smør og lag den til en gylden brun nyanse. Tørk bønnene og lag en salsa med løk og tomat og korn og til slutt legg til biff ribber, chili pasta og tomatpuré og sauté det.

4. Grillet kylling og ost sandwich:

sunn low calorie lunch recipes 4

Det grunnleggende kravet til dette er kokte kyllingutslett som er revet i halv, toast og en helhet av ost. For å få gruben startet tallerken opp løk og tomatringer før du glir i kyllingbitene strøet med spidskommen, chili flak og oregano. Nå rist osten og dryss den på toppen før du tetter i gruben og griller den til perfeksjon.

5. Brun brødssalat:

sunn low calorie lunch recipes 5

For å starte med denne salaten, vil du trenge et kjøttstykke å følge med, det være seg en bacon eller en kyllingskive. Tørk stykkene og smør dem i urter før du slenger dem i pannen. I en panne sirer du litt rødvin og legger salatblader med noen løkløk og paprika og blander deretter i kylling og brødbiter.

6. Rødvin Seared Lam Rib:

sunn low calorie lunch recipes 6

I en panne kast i litt hvit soya og rødvin og smør den før du legger til i noen erter og løkter. Før dette bør du braise lammebratene og grille dem slik at du nå kan legge den til blandingen og lage en perfekt lunsj. Du kan til og med legge til potetmos som en sidefarge eller noen bakte brokkoli på siden.

Se mer:  Sunn Brown Rice Oppskrifter

7. Kylling Sweet Corn Noodle Soup:

sunn low calorie lunch recipes 7

Bland olivenolje i en panne med vann og sett nudlene inn mens du koker kyllingbitene i en separat panne. Når du er ferdig, begynn å lage suppen ved å legge til parmesan, søt mais, løk til en kopp vann og tilsett en klype mais mel til den. Når du er ferdig, ta alle ingrediensene sammen og sett krydder etter smak før du serverer varmt.

Se mer:  Low Calorie Breakfast Indian Oppskrifter

8. Mango Og Svart Beansalat:

sunn low calorie lunch recipes 8

For en lett lunsj, hvorfor ikke velge den svarte bønnen og mangosalat laget av de fineste mangoene som ville gjøre smaksløkene dine gå galt. Dykk mangoene i små biter mens du koke din svarte bønne. Forbered en salsa på siden ved å legge eddik og kalk til terninger opp tomater, løk og mais. Nå drenne bønnene og legg alt i som en salat.

Se mer: Lav kalorioppskrifter til middag

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8.

Leave A Comment

82 − = 73