8 beste sjampoer for tørt og grovt hår i India | Stiler på livet

År med styling og eksponering til forskjellige farger over aldersfasene har ødelagt den naturlige fuktigheten for håret ditt. Så var det noen som ga opp oljer som en del av trendinnstillingen, og igjen var den naturlige fuktigheten for håret tapt. Det er et bestemt sett med få grunner som kan skyldes dine tørre hårproblemer.

sjampo for dry hair

Kemikaliet i fargene og overflødig varme fra stylister, mangel på essensielle oljer for at håret ditt skal mate på og også de skadelige barske strålene i solen blandes med forurensningene som flyter forbi. Uansett, ditt ødelagte hår kan nå forvandles til livs med noen få spesielle krav i sjampohuset ditt.

Sjampo for tørt hår:

I denne artikkelen vil vi brise gjennom noen sjampoprodukter formulert spesielt for å behandle ditt tørre, døde hår og bringe det tilbake til livet.

1. Tresemme Keratin Glatt sjampo for tørt hår:

Beste shampoo for dry hair 1

Den keratin som er glatt av Tresemme, smelter i en flaskeaktiv keratinpartikkel, kroppsbyggproduktet for håret ditt, som vil legge til det nødvendige proteinet til livløs mye og forvandle håret til skinn og sprette. Tresemme har alltid vært ansett som et salongprofessivt hårprodukt med denne flasken, spesielt i lavsulfatformel for å unngå sterk kjemisk på håret som tørker.

2. Kerastase Bain Riche Dermo-Calm Shampoo:

Beste shampoo for dry hair 2

Spesifique-serien i kerastase har Bain Riche-sjampoen for det tørre, hårete håret hvor sjampoen hydrerer hårsekkene og virker på det følsomme tørre håret og forynner det tilbake til livet. Kerastase Specifique-serien er både en lege og en skjønnhetspleie på tørkehåret ditt.

3. Schwarzkopf Bonacure Fuktspark Shampoo:

Beste shampoo for dry hair 3

Bonacure fuktsparket er utbrudd av aminosyrer og melkeproteiner i sjampoen som nærer det tørre, døde håret og gjenfinner sin naturlige tekstur. Denne sjampoen pakket i en profesjonell hvit flaske når dypt i de skadede lagene av strenger og fyller dem til å være silkeaktig og sterk.

4. L'Oreal Elvive ekstraordinær olje nærende sjampo:

Beste shampoo for dry hair 4

Her er den perfekte løsningen for en tørr og ekstremt tørr hårtype der L'Oreal har kommet opp med en fusjon av essensielle oljer som ville fylle det underernærte håret og mate det med de riktige næringsstoffene. Konkonterer en blanding av seks forskjellige essensielle oljer, vil dette produktet bekjempe hårtørking mens du forlater deg med en søt sti av blomsteraktig duft.

Se mer: Hvilken sjampo er best for krøllete hår

5. Dove Intense Reparer sjampo for tørt hår:

Beste shampoo for dry hair 5

Dove har alltid hatt behov for hårbehov uten noen klager, og her er enda et glimrende produkt av dem som sørger for ditt spesielle behov for å snu tørt skadet hår inn i et pulserende, lækkert hode fullt av låser. Infundert med keratin-aktivister, fanger Dove-sjampo inn i tørkhårets celler og nærer dem fra innsiden.

6. Dove Dryness Care Shampoo:

Beste shampoo for dry hair 6

Denne gangen gikk Dove rett til poenget med sjampo tittelen der denne sjampoen er spesielt formulert for å imøtekomme ditt tørre og livløse hår. Dette produktet leveres med Micro Moisture Serum som jevner ut tørrheten mens du danner en beskyttende lås over manen for å unngå ytterligere tørking.

Se mer: Beste sjampo for tørt hår i India

7. L'Oreal Total Repair 5 Gjenopprette sjampo:

Beste shampoo for dry hair 7

Arginine K-komplekset fokuserer på hårhelsen som det infiltrerer på mobilnivå og forynker de ødelagte partiklene slik at det kan vokse lenge og sterkt, og eliminerer de 5 synlige tegnene på aldring og erstatter det med 5 friske hårskilt.

8. Fekkai tekniker sjampo for grovt hår:

Beste shampoo for dry hair 8

Farge i håret tørker fort, og det er derfor Frederick Fekkais tekniker er en trippel fargebeskyttet sjampo med solbeskyttelse som ville fungere på det tørke døde håret og gjenopplive den naturlige tekstur og farge.

Se mer: Beste sjampo for skadet hår i India

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

3 + 2 =