8 beste mamma og pappa tatoveringsdesigner | Stiler på livet

I dag blir kunst av tatoveringer svært populære. Du kan få forskjellige typer tatoveringsdesign gjort ganske enkelt. Mamma og pappa design er en av de flere typene design som en person kan gjøre på kroppen sin. Disse kan kombineres med ulike typer mønstre. Du kan gjøre blomster, skaller eller ulike typer kunstneriske verk med disse. Fargene som brukes, bør også velges tilsvarende for å gjøre disse ser fremtredende ut. Du bør imidlertid vite at for å få disse ferdighetene, bør du gå til en god kunstner som også kan skreddersy noe som passer til det du kan bære lett.

best mor-og-pappa-tatovering-design

Vakre mor og pappa Tatoveringsdesign:

Nedenfor er de 8 typer mor og pappa tatovering design som du kan prøve ut.

1. Hammer Og Rose Embedded Design:

Mamma and Dad Tattoo 3

Dette er en hammer og rosa innebygd design der ordene mor og far er skrevet. Du kan prøve tatoveringer som er slik. Disse er også veldig kule til sport. Dette er gjort på lengden av overkroppen, og du kan også strekke dette til forarmen. Du kan legge til flere farger til dette.

2. Tradisjonell Anker Design:

Mamma and Dad Tattoo 4

Dette er en tradisjonell ankerdesign. Du kan gjøre dette selv om du er en jente. Du kan lage flere rose design på sidene og også gjøre dette mer fargerikt med utvidede mønstre. Du kan gjøre skrivestilen tilsvarende. Disse er ganske kunstneriske og disse blir gjort av profesjonelle artister. Det er en av de beste mamma og pappa tattoo design for kvinner.

Se mer: Dad Tattoo Designs

3. Mamma og pappa design på ben:

Mamma and Dad Tattoo 5

Denne mamma og pappa design er ferdig på beina. Du kan gjøre disse stilene som er ganske kunstneriske og også ganske jentetype. Du kan legge til flere fargetoner og farger til dette. Du kan også gjøre blomstermønstre eller tau som det er gjort her.

4. Blomstermønstre Mor og far Tatoveringsdesign:

Mamma and Dad Tattoo 6

Denne tatoveringen er ferdig på beina. Du kan også gjøre noe sånt. Dette er ganske jentetype. Blomstermønstrene er ganske fargerike. Du kan gjøre anker mønstre som dette lett.

Se mer: Familie Tatoveringsdesign for menn

5. Rull som mønsterdesign:

Mamma and Dad Tattoo 7

Hvis du vil ha en fargerik rulle som et mønster, kan du gjøre noe du er komfortabel med på baksiden, og skriv deretter over rullen. Her kan du se rullingen er ferdig i gammel stil. 3d-stilen er også ganske fremtredende.

6. Trendy mamma og pappa Tatoveringsdesign:

Mamma and Dad Tattoo 8

Du kan prøve noe sånt. Denne mamma og pappa stilen har blitt gjort på floral og jente stil. Dette er også ganske kunstnerisk. Du bør be om noe skreddersydd laget slik at det er lettere for deg å sport. Du kan også utvide disse senere. Disse er ganske trendy for sport. Du kan også gjøre dette større eller mindre enn det er vist på bildet her. Dette er en av de populære tatoveringsdesignene for mor og pappa for jenter.

Se mer: Tattoo ideer

7. Floral dekorativ mamma og pappa Tatoveringsdesign:

Mamma and Dad Tattoo 9

Hvis du vil ha noe som er floral og en morsom og pappa dekorativ design, kan du prøve ut blyant skyggelagte stiler som dette. Disse er ganske populære og mange liker å gjøre disse og ikke de fargerike mønstrene.

8. Mor og far Tatoveringsdesign på håndleddet:

Mamma and Dad Tattoo 2

Dette er gjort på håndleddet, og du kan også få noe som dette gjort enkelt. Dette er veldig kreativt og har en rose preget over mønsteret. Annet enn det, er dette også ganske fargerikt. Så hvis du vil sport et design som har en fargerik effekt på det, så kan du velge å gjøre noe slikt. Fargene kan derfor gjøres i henhold til hva du er komfortabel på. Du kan også gjøre hjertet på en mer fasjonabel måte. Disse er også senere utvidbare og slik at du kan bruke dem lett. Dette er en av de beste mamma og pappa tattoo design for jenter.

Leave A Comment

3 + 6 =