8 beste kroppstoner | Stiler på livet

Mens vi har raving om hårprodukter og ansiktsbehandlinger, har vi helt glemt det langvarige behovet for å ta hensyn til kroppen vår. Mens det er flere botemidler for ansiktsblegning og hårglatting, er ofte folk uvitende om kroppsprodukter som kan hjelpe deg med å oppnå dine endelige mål. Emnet for i dag er body toning og de forskjellige tonene som er tilgjengelige, eksklusivt for kroppen din.

Før vi fortsetter, la oss vite litt om tonere. Tonere regnes ofte som beautifying produkter som vil hjelpe deg med å tone opp kroppsflabben din, samtidig som du sperrer musklene dine samtidig som du kan sporte en vakker kropp uten å måtte bekymre deg for overflødig fett. Bortsett fra toning, ville en enkel toner også delta i beautifying kroppen din. La oss ta en titt på alle kroppens tonere og deres fordeler.

1. Body Shop-Tea Tree Skin Clearing Toner:

kropp toners

Utformet av en sammensmelting av naturlige organiske og kjemiske komplekser, bruker tehudens hudfjernings kroppstoner fra The Body Shop te-treolje som en antioksidant og kropps tydeligere, og stripper huden din fra resterende smuss samlet gjennom dagen, og etterlater en forfrisket følelse mens det toner og firmaer opp musklene dine. Ledsaget av sitronte, maisstivelse og tamanuolje, er dette en perfekt blanding for en sunn hud.

2. Dermadoctor brasiliansk bomullshell:

Kropp Toners 2

En perfekt redning for stranddagen, den brasilianske bomullshallet fra Dermadoctor fokuserer vanligvis på å gi en komplett solpleierutine for kroppen din fullpakket med SPF30. Ikke bare skjuler denne toneren ufullkommenheter som utslett og kroppsflater, men det hjelper deg også med å tone musklene dine. Beriket med brasilianske botanicals, dette er lett og gir en matt overflate til huden din.

3. Body Shop-Aloe Calming Toner:

Kropp Toners 3

Infused med essensen av Aloe Vera, presenterer The Body Shop den aloe-beroligende toneren pakket i en profesjonell myntegrønn flaske, fjerner sminkesmerter og smuss urenheter fra kroppen din slik at du kan føle deg fri og frisk. Denne ingen duft toner kommer med sans alkohol formler som ikke vil irritere sensitiv eller skadet hud, men heller fylle opp og revitalisere de døde hudcellene.

4. Lierac Body-Slim Oljetoner:

Kropp Toners 4

Annet enn å delta i kroppskurvekontur, kommer denne fantastiske toningoljen fra Lierac med en koffeinfri form som passer til alle hudtyper. Det toner og reduserer vannholding i visse kroppsdeler for å fastne det mens nærvær av essensielle oljer, fuktighet og foryngelse av huden på mobilnivån for langvarig effekt.

5. Body Shop Vitamin E Hydrating Toner:

Kropp Toners 5

Hovedbestanddelen til en strålende, fuktig tonet hud er Vitamin E, en av klassikerne for huden, og gjør spesielt underverk for de oljede skinnede skjønnhetene. Blandingen av hvetekim olje er en velsignelse for dette produktet, da det tvinger ut smuss urenheter fra ansiktet ditt mens du sørger for at huden din er tonet og myk samtidig.

6. Bio Oil Body Toner:

Kropp Toners 6

Fra graviditet strekkmerker til kutt og utslett, fra tan patches å miste hudfett, Bio olje er et velsignet produkt som dypt renser huden din fra innsiden, detoxifying det å gjøre det mer behagelig og glatt i utseende. Fuktighetsgivende og hydrating huden din sammen med hudstramming er faktisk en god ide.

Se mer:  Beste toner for fet hud i India

7. Himalaya Forfriskende og klarende Toner:

Kropp Toners 7

Egnet for alle hudtyper, blander Himalaya's Forfriskende og klargjørende hudtoner i alle de naturlige ingrediensene som suger opp overflødig olje fra kroppen din og reduserer den uattraktive glansen mens du kontrollerer sebumproduksjonens porer. Denne toneren spesialiserer seg på å rense smusspartikler og oljelommer også.

Se mer:  Beste hudtoner

8. Perricone Md Cold Plasma Body:

Kropp Toners 8

En anti-aging toner i sitt beste er Cold Plasma Body et koffeinholdig kroppsprodukt som gjenoppliver huden din fra den unaturlige skaden fra forurensning og støvpartikler, etterfyller og re-energiserer den for å få den perfekte satinfølelsen mens toning og oppstramming Løse muskler for å gi deg et ungdommelig utseende.

Se mer: Toner for tørr hud

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

59 − = 53