8 beste hjemmelagde ansiktsbehandlinger for tørr hud Stiler på livet

Ansiktsbehandlinger er ansiktsmassasje som gjøres ved hjelp av kremer og rensende ansiktsvask. De hjelper huden å forynge. Ansiktsbehandlinger for tørr hud eller vanlige skinnede hunner blir gjort av nærings kremer og fuktighetskrem.

ansikts for dry skin

Ansiktsbehandling for tørr hud hjemme:

Her er våre 9 beste hjemmelagde ansiktsbehandlinger for tørr hud sammen med ansikts tips.

1. Klassisk ansiktsbehandling for tørr hud:

massasje face for oily

Klassiske ansiktsbehandlinger er de beste ansiktsmasker, de inkluderer rensing og toning. Masseringen er gjort manuelt, eller du kan selv gjøre det med elektronikk. Massasjemasken er som et beskyttelseslag over ansiktet, og det gjøres best i parlourene, da de kan gjøre det perfekt med den rette typen massasje og slag som ansiktet ditt trenger, for denne masken. Dette er god ansiktsbehandling for tørr hud.

Se mer: Hjemmelaget skjønnhetstips for tørr hud

2. Plant Stem Facial For Tørr hud:

Plantestammen ansiktsbehandling er en bestemt ansiktsbehandling som gjør huden ser ganske yngre ut. Plantecellene påføres huden eksternt og øker hudens cellulære nivå. Det bidrar til å aktivere prosessen med reparasjon av døde hudceller og noen ganger erstatte dem med nye. Damer elsker denne ansikten, spesielt fordi det hjelper dem til å se yngre ut og redusere tegn på aldring. Ansiktsbehandling må inkludere en krem, maske, serum og en gel for øyet.

3. Platina Facial For Tørr hud:

platina facial

Platina ansiktsbehandling bidrar til å forynge og stimulere huden. Cellnivået økes og vevene styrkes. Ansiktsglasset gir et ønsket fuktighetsnivå og virker som en kraftig antioksidant som opprettholder ungdommen til de vakre damene. Dette er den beste ansiktsbehandling for tørr hud.

4. Gem ansiktsbehandling for tørr hud:

8 beste hjemmelagde ansiktsbehandlinger for tørr hud Stiler på livet

Gemstone ansiktsbehandling er en veldig unik type terapi som er gjort av den naturlige energien av edelstener. Det bidrar til å få livet tilbake i orden ved å sortere ut psykiske, fysiske og åndelige ubalanser. Steinene fungerer i en form for avgiftning. Det hjelper huden å eksfoliere og forhindrer aldring. Hovedrediensene er aske fra smaragd, rubin eller safir. Det slapper av kropp og sinn og forbedrer hudtonen. Dette er et hjem ansikt for tørr hud.

Se mer: Hjemmelaget fuktighetskrem for tørr hud

5. Banan Facial For Tørr hud:

Facial mask 27

En blanding av moset banan, avokadoolje og honning gjør en god ansiktsmaske. Banan brukes på grunn av dets vitaminer, kalium, magnesium inneholder og dets anti aldrende egenskaper. På den ene siden gir banan næring til den tørkede huden, og på den annen side virker honning og avokadoolje som fuktighetskrem og hjelper huden å puste. Det er den naturlige ansiktsbehandling for tørr hud

6. Shea Butter og Vitamin E Ansiktsbehandling for tørr hud:

Facial mask 28

Shea smør og Vitaminer E ansiktsbehandling er den raskeste og den øyeblikkelig gjenopprettelige terapi for tørre sint teksturer. Du kan massere denne oppskriften når du føler deg litt stresset. Du vil se huden din så behagelig og beroligende etter vasken. Lukten er en annen grunn til at damer elsker denne enkle ansiktsbehandling. Det er en ansiktsbehandling hjemme for tørr hud.

7. Olivenolje og egg ansiktsbehandling for tørr hud:

oliven oil copy

Egg ansiktsbehandling sammen med olivenolje regnes som en av de beste ansiktsbehandlinger for tørr hud. En eggeplomme med egg og en teskje olivenolje er alt du trenger. Bland blandingen til den blir kremaktig. Ta deretter din vanlige rengjøringsmiddel og vask ansiktet ditt. Spred deretter eggmasken jevnt på ansiktet ditt og fortell det tørt i minst 20 minutter. Eggeplomme og olivenolje kombinert sammen gir næring til tørrhet og sløvhet i huden. Egg ansiktsbehandling gjør også kvinnene ser yngre ut på grunn av dens anti aldrende effekter. Det er en ansiktsbehandling for tørr hud hjemme.

Se mer: Multani Face Face Pack for tørr hud

8. Melkkrem og Kiwi Ansiktsbehandling for tørr hud:

kiwi Fruit face PAck

Mashed kiwi med melkkrem er en god ansiktsmaske for tørr hud. Det er lett å lage og kan brukes etter en lang trøtt dag for å forynge huden og få tilbake fuktigheten tapt. Kremmen av melk er fantastisk, og godheten til melk og dens vitamin inneholder add up gjør det enda mer perfekt. Kiwi på den annen side gir en myk følelse. Noen ganger ved å bare bruke melkrem på ansiktet og holde to kiwi skiver på øynene kan det også gi en beroligende effekt. Dette er hjemmelaget ansiktsbehandling for tørr hud.

Bilder Kilde: Shutter lager, 5.

Leave A Comment

+ 63 = 71