8 beste fuktighetskrem for menn | Stiler på livet

Menneskens hud er tøft som de sier. Det ytre laget til huden er ikke bare stædig, men alltid beskyttende mot de mykere hudlagene. Sterkt vær og naturlige forhold kan imidlertid lett over lag, selv de tøffeste på skinnene, en av de viktigste årsakene til at vintertørken påvirker huden din og de sultne somrene spruter dine eksponerte kroppsdeler med en merkbar brunfarge.

På denne tiden er den eneste sykdommen, i tillegg til SPF, en sunn fuktighetskrem for huden, selv for mennene som kan reversere skaden og holde konstant beskyttelse på lås slik at hudproblemer aldri kan stå i din vei.

Populære fuktighetskremer for menn i India:

La oss se på de 8 beste fuktighetsmidlene for menn.

1. Kaya Whitening Fuktighetskrem Med SPF15 For Menn:

fuktighetskremer for men

Kaya bleking hud fuktighetskrem kommer med SPF15 som gir bitter beskyttelse mot de harde UV A og B stråler mens du danner en beskyttende skjede over huden din for å redusere og forhindre soling. Tilstedeværelsen av aktiv partikkelfusjon fornyer celler fra fuktighetsgivende og lyser huden med vanlig bruk.

2. Jack Black Double Duty Face Fuktighetskrem:

fuktighets~~POS=TRUNC for men 2

Dette dobbeltbeskyttede fuktighetskrem kommer med en essensiell blanding av vitaminer og antioksidanter som letter og lyser den tøffe karmen mens du nærer huden med de nødvendige proteinaktivene. Synlig reduksjon av tan linjer, dette produktet vil hydrere og fukte huden din for en perfekt glød og langvarig hydrering.

3. L'Oreal Men Hydra Energetisk X-Treme Turbo Booster Fuktighetskrem:

fuktighets~~POS=TRUNC for men 3

Basisproduktbestanddelen til denne ultra-ansiktsbooster er den antioksidantberikte vitamin C som beskytter ansiktet mot sterke forurensende inngrep og støvpartikler. Ingen fett formler vil holde ansiktet ditt lyst og lys hele dagen lang mens turbo booster øker umiddelbart energien i huden din gjør det smidig.

4. Dove Men Care Revitalize Face Lotion:

fuktighets~~POS=TRUNC for men 4

Absorberer overflødig olje og låser porene for å forhindre oljeproduksjon. Dette ikke-oljeholdige fuktighetskremet gir huden din følelse forfrisket med en liten smak av duft, mens fuktighetskremet nærmer huden din og integrerer næringsstoffene i hudlaget for å holde huden myk, frisk og fuktig.

5. Nivea For Men Avansert 10x Oljekontroll Fuktighetskrem:

fuktighets~~POS=TRUNC for men 5

Menneskens hud er en hvilken som helst dag mer tøff og sta, og derfor er det nødvendig med spesiell omsorg for å reversere skadene samtidig som det gir fremtidig beskyttelse. Den 10x oljefri kontroll fuktighetskrem suger i all olje mens du fjerner bakteriene og smusspartiklene, slik at du ikke trenger å bekymre deg for fettete, akne utsatt hud. Låsing i hydrering du kan nå sport strålende hud uten å måtte.

Se mer:  Beste oljefri fuktighetskrem

6. Bulldog Natural Skin Care Original Fuktighetskrem:

fuktighets~~POS=TRUNC for men 6

Den naturlige hudpleie opprinnelige fuktighetskrem kommer i en stor fusjon av essensielle organiske stoffer som alger, grønn te og vitamin E som danner en kraftfull fuktighetsgivende lotion som vil infiltrere de tøffe lagene og absorbere overflødig olje og smuss samtidig som huden gir en sunn forfriskning føler seg med en ikke fettete etterpåvirkning.

Se mer:  Beste fuktighetskrem for kroppen

7. Anthony Wake Up Call:

fuktighets~~POS=TRUNC for men 7

En enkel løsning på en søvnig morgenhud, våk opp om morgenen og nyt ansiktet ditt med Anthony's Wake Up call fuktighetskrem som umiddelbart stimulerer huden din og hydrerer den på det indre mobilnivået slik at du kan gå ut med et trygt, lyst ansikt.

8. Dammer menn Energikost Gel-fuktighetskrem:

fuktighets~~POS=TRUNC for men 8

Gelen basen til denne fuktighetskrem er en perfekt match for både oljeaktig og tørr hud hvor huden suger opp overflødige oljerester mens du låser i fuktigheten, slik at du blir igjen med en ikke fettete, frisk hudton. Næring av huden din fra innsiden, Dammens energiladningspartikler vil øke opp hudcellene dine og lyse og lette den kjedelige limphuden.

Se mer: Vannbasert fuktighetskrem for ansikt

Bildekilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

76 − 73 =