8 beste fuktighetskrem for kombinasjon hud | Stiler på livet

Hver hud har en annen mønstret tekstur, litt vred og tørr og litt glatt og fet. Hvis vi tar litt av begge og gjør disse endene møtes, blir vi igjen med en kombinasjonshud, noe som oljer opp om sommeren og tørker opp om vinteren. Ved nå, folkene som har å håndtere denne huden er allerede cussing under pusten deres, hver sesong, hvert høst. Oljede hudprodukter fungerer imidlertid ikke rett på huden, mens de tørre hudproduktene ikke er en passform. Dette er grunnen til at det er spesielle produkter rett og slett for kombinasjonskinnene som vil hjelpe deg med å lette på hudteksturen, og perfekt balansere næringsstoffene samtidig som huden din blir myk og næret. Det er derfor i denne listen i dag, skal vi snakke om noen av de beste fuktighetskremene som er nyttige for kombinasjonshud.

Populære fuktighetskremer for kombinasjon hud i India:

La oss se på topp 8 fuktighetskremene for kombinasjonshud.

1. Proactiv oljefri fuktighetskrem med Spf15:

fuktighetskremer for combination skin

Denne oljefrie fuktighetskremet fra Proactive holder huden din smidig slik at de naturlige oljene i huden din ikke legger vekten ned i T-sonen mens kinnene ikke tørker ut siden denne fuktighetskremet fungerer på mobilnivå for å nærme hudceller og fôring dem de essensielle næringsstoffene som ville låse fuktighet i huden din samtidig som huden din er frisk og vakker. SPF-beskyttelsen kommer som en ekstra bonus.

2. Avene Rebalancing Beroligende Emulsjon:

fuktighetskrem for combination skin 2

Avene er laget med den patenterte pre-tocopherylen, og er avbalanserende beroligende emulsjon laget av den spesielle termiske kildevannets essens som forynker kjedelig og død hud mens du danner en beskyttende skjede over huden din. Lys på huden og lett å påføre, denne krem ​​geler seg inn i huden og er perfekt for både normale og kombinert hudtyper.

3. Trehytte Shea Ekstra rik fuktighetsgivende lotion:

fuktighetskrem for combination skin 3

Shea-ekstraktet fuktighetsgivende lotioner kommer i en segregering hver inneholdende en konglomerasjon av forskjellige naturlige essenser, alle støttet av essensielt Shea smør ekstrakt som holder huden din hydrert til det beste mens du faktisk gir næring til huden din på den beste organiske måten.

4. Cetaphil fuktighetskrem:

fuktighetskrem for combination skin 4

En spesiell behandling for sensitiv hud, Cetaphils fuktighetsgivende krem ​​er en hudvennlig lege for kombinasjonshuden hvor huden din vil være følsom overfor skadelige kjemikalier. Årsaken til at organiske essensielle stoffer tar sitt beste inntrykk i å gjenopplive overdreven tørrhet mens de låser seg i hudpartiklene for å forhindre fuktighetstab ved overflødig oljeproduksjon.

Se mer: Best Fuktighetskrem For Sensitive Skin

5. Clinique dramatisk forskjellig fuktighetsgivende lotion:

fuktighetskrem for combination skin 5

Hver dag, dramatisk annerledes fuktighetskrem, er en 3-trinns omsorgstaker av huden din ved Clinique pakket i en skinnende gullflaske. Denne fuktighetskrem hydrer huden din med optimal fuktighet, slik at du kan slå deg ned i din tørre hud mens silkestrukturert essens i denne lotionen vil forhindre at huden din blir grov mens du suger over overflødige oljespillere fra underoljelommene, og dermed en perfekt balanser for kombinasjonshud.

6. Murad Balancing Moisturizer:

fuktighetskrem for combination skin 6

Antioksidanter beriker huden din og forbedrer hudens hud og ser på det mens oljestyringseffekten låses opp oljelommene på huden din og forhindrer overflødig sebumproduksjon. Imidlertid sukker denne lotionen ikke opp de naturlige oljene i ansiktet ditt for mye tørking av huden din i prosessen. Denne krem ​​leveres også med UV-strålebeskyttelse for å holde huden helt beskyttet.

Se mer:  Fuktighetskrem For Acne Prone Skin India

7. Olay Complete Fukt Lotion UV Defence:

fuktighetskrem for combination skin 7

En fullstendig fuktighetskrem kombinerer hver dag vitamin E og C, hvor vitamin C er en ekstraordinær kilde til antioksidantrensninger og striper huden din av mørk melanin og smuss mens du hydrerer og fukter ansiktet ditt. Det suveren vitamin E hjelper deg ganske enkelt med å håndtere ph-nivået på huden din slik at kombinasjonshuden ikke kommer innenfor dine daglige problemer.

8. Biore Balancing Moisturizer:

fuktighetskrem for combination skin 8

Enkel på huden og et slank kombinasjons hudprodukt, Biore arbeider for å gi huden din den perfekte satengfølelsen uten fett fra de naturlige oljene for å fukte huden litt for mye. Samtidig blir tørr og flakket død hud utenfor T-sonen tatt vare på ved å fylle opp cellene som fyller opp med optimal fuktighet.

Se mer: Beste fuktighetskrem for tørr hud

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

− 2 = 4