8 Best Hairdo Hairstyles | Stiler på livet

Frisyrer i disse dager har endret seg til nyere nivåer nå. Det samme gamle kjedelige håret vil ikke plage deg lenger siden de nye trendkatalogene nå har mer enn en vakker frisyre som er enkle å velge og gir en variasjon til utseendet ditt.

frisyre hairstyles Main

De travle morgenene kan aldri være nok til å skjemme deg bort med en god titt, men med dette raske trikset opp i ermet ditt nå kan du velge variasjon sammen med tidshåndtering. Gitt her er en liste over alle de forskjellige frisørene du kan velge å krydre utseendet ditt.

1. Den løpede ponyen:

frisyre hairstyles1

For å få denne utseendet alt du trenger er en skikkelig teasing børste eller en tenn kam og noen hår bånd. I tilfelle av lag, har noen bobby pins også praktisk. Begynn med å snitte håret inn i tre deler hver bundet i hestehale. Pass på at du trykker på ponniene riktig med et slips. Bruk nå den første pony til å lage en løkke og fortsett den helt til slutten.

2. The Two Flettet Band:

frisyre hairstyles2

Begynn med å kamre håret ned for å glatte det. Utruselig hår på dette tidspunktet ville ikke utføre resultatene riktig. Ta nå en hårlås fra midten av avskjedet og begynn å flette det normalt. Gå helt ned og start en annen fletning på forsiden. Når alle flettene er ferdige, pakk det rundt og fest det med pins.

Se mer: chignon hår bun

3. Top Do:

frisyre hairstyles3

Dette er et perfekt hår til somrene når den fresende manen virkelig kan være et tøft spill å opprettholde i den brennende sommervarmen. Derfor bruk denne toppen bun-metoden, men i stedet for å samle og rulle håret ditt i hverdagen din rotete bun, bruk denne gangen separate pinner for å segregere biter av hår og rulle dem opp for å danne bunken.

4. Den keltiske knuten:

frisyre hairstyles4

Det tar bare noen få opplæringsprogrammer og noen få ideer til å danne dette fantastiske keltiske knutemønsteret på baksiden av hodet ditt. Komb grundig gjennom håret, og hold den nedre delen fri og lett. Med den øvre halvdelen sporer du mønstrene og knytter en keltisk knute.

Se mer: frisyrer til brudepike

5. Den flettet bunken:

frisyre hairstyles5

Den flettede bunen starter med en hestehale på baksiden, men sørg for at frontbendene holdes løs, i det minste på den ene siden. Nå begynner å flette håret ditt med hjelp fra hestehale. En du begynner å plukke opp hår fra ponnene, snart vil du innse at fletningen ender i en bolle. Nå rull bollebrønnen og pin den ned.

6. Det omvendte utseende:

frisyre hairstyles6

Hver gang noen dager kan gjøre en fransk flett, starter vi fra kronen av hodet eller fra forsiden og går helt ned. Men denne gangen har bordene vendt, bokstavelig talt. Vri hodet på hovedet og begynn å flette fransk stil fra nakken til halsen. Halvveis forlat du flettet og fortsett så alene.

Se mer: hårklipp for fint hår

7. The Criss Cross Look:

frisyre hairstyles7

Her er håret stilig utformet ved å bruke pinner. Hele attraksjonen av håret begynner med biter av låser skilt og festet. Glatt håret ned og ta en lås fra venstre og pin den til høyre. Gjør det samme med den andre siden og fortsett til ønsket effekt.

8. Den franske twist:

frisyre hairstyles8

Den franske vridningen er en ny måte å hilse på sommeren, den stilige stilen. Begynn med å samle håret på bunnen hvis du vil ha en liten bolle. Spray håret godt for å legge til volum og rul det manuelt med hånden. Pin endene for å fullføre utseendet.

Bilder kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

89 − 85 =