7 Viktige meditasjonstips og fordeler | Stiler på livet

I utgangspunktet er meditasjon som et hjelpemiddel som hjelper deg å frigjøre stress, forbedre helsen din, redusere smerte og bekymringer, og få god søvn. Det gjør at du føler deg fredelig og du er lykkeligere en person du var før. Når du går dypere, får du vite mer om den ukjente siden du måtte gjøre med deg selv. Det åpner dørene for bevissthet om å kjenne vår egen sjel, og det er det som forvandler oss. Vi begynner å bli en person mer våken, mer medfølende, mer rolig og mer fornuftig. Her er noen tips lagt ned for å meditere riktig og å oppdage en ny deg.

meditasjon tips

Noen av de beste tipsene for meditasjon som man muligens kan få er gitt i denne artikkelen. Disse meditasjonstipsene og triksene og generelt foreslått av eksperter, og de er de beste rådene man kan søke før meditasjon. For riktig meditasjonskonsentrasjon og puste er nødvendig.

Beste meditasjonstips for nybegynnere:

Denne artikkelen vil forklare om enkle meditasjonstips som sier hvordan du skal sitte, hvordan å puste og hvor mye tid meditere som andre ting sammen med fordeler.

1. Stilling:

Meditasjon Tips and Benefits - Position

Stillingen eller stillingen er viktig i meditasjon. Når du sitter på gulvet med beina krysset, eller på stolen, husk at ryggraden skal være oppreist. Hvis ikke følger dette, vil du ikke være i stand til å konsentrere seg som sinn og kropp og sammenkoblet, og dermed må du balansere kroppen din for å balansere tankene dine. Hold hodet rett som det berører himmelen. Hvis du ikke er sikker på meditasjonsposisjonene, kan det være forsvarlig å ta noen ekspert tips. En av de beste måtene å få den rette stillingen for meditasjon er praksis. Mange mennesker (spesielt tenåringer) står overfor ganske mange problemer med benjusteringen.

Se mer: Daglig meditasjon

2. Øyne:

øyne - Meditation Tips and Benefits

Prøv å meditere ved å holde øynene åpne. Det vil holde deg mer fokusert enn å lukke øynene som får deg til å bli drevet bort. Men hvis du lukker øynene dine og finner ut at det passer deg bedre, bør du gjøre med det. Riktig meditasjon kan bidra til å fjerne mange psykiske forstyrrelser og la en fokusere mye bedre enn de kunne gjøre før. Å lukke øynene (ikke for stramt) gjør at man kan gå seg vill i tankene sine og tømme sinnet gjør at man kan fokusere eller konsentrere seg bedre.

3. Konsentrere:

Konsentrasjon er den viktigste delen av meditasjon. På våre vanlige tider innser vi ikke at når vi gjør en bestemt ting, går vi ofte bort på grunn av noen tanker. Dette problemet er best hjulpet med meditasjon som når du begynner å meditere du begynner konsentrasjon. Når du lærer å fokusere og konsentrere, vil du innse at du er i stand til å konsentrere seg om de andre daglige arbeidene du gjør også. En av de viktigste faktorene for riktig meditasjon er konsentrasjon.

Konsentrere - Meditation Tips and Benefits

Uten riktig konsentrasjon vil du ikke lykkes på noe, det være seg arbeid, studier etc. Personer som er vellykkede i livet, og de er der de vil eller vil være, har tatt hjelp av meditasjon på et eller annet tidspunkt i livet . Hvis du har noen konsentrasjonsproblemer, er det alltid noen konsentrasjons- og stressavlastningskurser tilgjengelig til din tjeneste.

Se mer: Meditasjonsteknikker for konsentrasjon

4. Puste:

Vær alltid oppmerksom på innånding og utånding under meditasjon. Hvis du prøver å konsentrere deg om det, vil du likevel ikke drive bort i dine egne tanker. Det er ingen puste raskere eller langsommere bare opprettholde din naturlige hastighet og hold deg rolig. Hvis du har problemer med å løse pusten din, må du begynne å telle den. Teller fra en til fire og deretter tilbake til en. Plutselig hvis du henger av tanker, velg deretter et tilfeldig tall og snakk det ut, dette vil få deg tilbake til fokus og igjen starte fra en. Konsentrasjon på pust er en av de beste meditasjonstipsene som gjør deg mer perfekt.

Puste - Meditation Tips and Benefits

Det er noen eksperter i denne saken, som legger for mye stress på pusten. Ifølge dem er pusten det viktigste i meditasjon ved å konsentrere seg. I henhold til deres forkynnelse vil riktig puste faktisk hjelpe en til å konsentrere seg mye bedre. Dette er noe som meditasjonsutøvere vil finne interessante. Riktig pust og effektiv meditasjon vil gjøre kroppen din og sinnet sunt og bygge opp tilkoblingen.

5. Sentiment:

følelser - Meditation Tips and Benefits

Sentiment hindrer meditasjon fordi noen følelser begynner å bygge opp historier i tankene dine. Du begynner å tenke på fortiden eller har bekymringer i fremtiden, og følelser som sinne, skam og spenninger påvirker mer enn resten. Den beste måten å kvitte seg med disse følelsene er å forholde seg til deler av kroppen din, for eksempel du er i sinne, og det er som et tett bånd av frykt rundt magen din, du er tøyd og det gir deg en kvelende følelse i magen din, slik vil du kunne refokusere på meditasjonen din. Hvis du er villig til å bruke deg selv i meditasjon, så vil det første skrittet være å glemme resten av verden og få deg til å føle deg nummen. Det vil føles som om du starter på nytt selv. Det er ekstremt nyttig og anbefales av meditasjonslærer også. Dette kan sies å være et av de beste tipsene for meditasjon.

6. Varighet:

Varighet - Meditation Tips and Benefits

Begynn å meditere med 10 minutter i utgangspunktet, og trekk deretter tiden lenger når du føler at det ikke er nok. Med de følgende ukene når du går dypere inn i meditasjon vil du selv ønske å forlenge 10 minutter til 25 minutter, og dette vil holde slippe av alle dine spenninger og stress. Det vil være tid, da gjennom enorm praksis vil du nå et stadium, når tiden ikke vil være en faktor som du vil bli tapt i din meditasjon, og du vil føle at ditt sinn og sjel har forlatt kroppen din og er fri fra de forstyrrende omgivelsene og er i fred. Ikke bekymre deg! Du vil ikke stå overfor noen form for mentale problemer. Dette betyr at meditasjonen er ekstremt effektiv, og du gjør det rette. Hver og en av oss bør forsøke å nå det stadiet gjennom meditasjon, da det er det ultimate målet med meditasjon, som setter oss i fred for å erobre de kommende hindrene.

Se mer: Yoga Meditasjon Musikk

7. Miljø:

Du bør være bortgjemt på et sted hvor du ikke hører støy unntatt pusten mens du mediterer. Du kan skape alter for din meditasjon. Alter hvor du kan bruke gjenstander som lys for å konsentrere seg om. Du kan også få steiner eller blomster til å observere og å holde seg rolig. Meditere tidlig morgen er et åpent område som hager er best. Hvis du vil gjøre medisinen effektiv, er riktig miljø et av de viktigste kravene. Som vist i dette bildet kan meditering i en ganske og fredelig hage sies å være ekstremt nyttig. Hvis du er villig til å være viet til meditasjonsprogrammet ditt, vil det være nyttig å ha et slikt miljø, og dermed bør du lete etter slike steder i ditt lokale område.

Miljø - Meditation Tips and Benefits

Noen ganger, hvis du er i en hage eller et felt med god mengde trær, og du kan meditere, men støy fra par som har piknik eller barn som leker, forstyrrer deg, vil hodetelefonene komme til nytte (eller øretelefoner). Plugg inn dem og senk volumet litt etter din høreevne. Prøv litt avslappende musikk som bare vil være instrumental. Dette er en teknikk som brukes av folk som er interessert i meditasjon, men samtidig bor i en overfylt by. Med hjelp av denne spesielle teknikken kan du fortsatt rocke meditationsprogrammet ditt uten å bli forstyrret av noen. Dette er en av de enkleste meditasjonstipsene som lar deg meditere riktig.

I denne artikkelen er fakta om effektiv meditasjon blitt diskutert som trolig er noen av de beste som er der ute. Hvis du vil meditere med hell, bør du vurdere disse punktene før.

Bilder Kilde: Shutter lager, 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7.

Leave A Comment

92 − 88 =