7 enkle tips for å forhindre pimples på hodebunnen

Hvordan kan du behandle pimple tilstede på hodebunnen? Selv om hodebunnen er unntak enn akne på ryggen eller ansiktet, men det bygger opp på samme måte. I denne tilstanden finner de fleste mennesker seg vanskelig å kamme hår. I dag er det flere mennesker som står overfor dette hodepimpleet. Hud produserer naturlig et beskyttende lag av olje kjent som talg. Sebum bygger sin vei til hudens overflate gjennom porene, og overskudd av olje, døde hudceller ellers kan andre stoffer blokkere dem. Bakterier øker i den fascinerte talg, naturen en pre-pimple, ellers en mikrokomedon.

Sclap Pimples

Det er mange faktorer som er ansvarlige for hodebunns akne som for mye oljeutskillelse i hodebunnen, smuss og tilstoppede porer. Fortsatt å bruke duft på håret kan føre til hodepest. Hormoner er ansvarlige, som også mengden olje som huden din produserer. Folk av fet hud synes å være ekstra sannsynlig for akne av alle typer.

Metoder for å behandle hodepest:

Her er 7 beste metoder for å behandle hodepest som følger.

1. Bruk av Tea Tree Oil for Head Pimples:

Den kunstige sjampoen innebærer mange sterke kjemikalier som irriterer og tumbler hodet på hodet, men også leder området for bakterier og ytterligere pimple-forårsaker utsette. Dermed er te-treolje best for dette. Du må bare legge 1 dråpe 100% ren te-treolje inn i hver unse av sjampoen. Dets antiseptiske egenskaper ødelegger og forhindrer økningen av bakterier, sopp, pluss virus. Det er den beste metoden for å behandle kviser på hodebunnen.

Se mer: Hvordan bli kvitt Hormonal Akne

2. Bruk en anti-flass sjampo:

Dette er en vanlig behandling, spesielt for mildere hodebunns akne. Likevel, hvis du ikke har flass, kan det være et nyttig forsvarsmål å ta. Disse produktene inneholder stoffer (som ketokonazol) som kjemper mot sopp som kan være fraværende på huden din. Det er en god metode for å fjerne kviser i hodebunnen.

3. Unngå Oily Plus Heavy Hair Products:

Det er søt klart hvorfor - den ekstra oljen i hodebunnen, de ekstra sannsynlige kviser vil vises for hårprodukter som er merket "non comedogenic" - fornemmer at de ikke ville kilden noen blackheads pluss at de er vannbaserte. Dette inneholder hår-gel pluss hårspray. Disse tillater ikke at hodepusten puster og tilbyr et avlsmiljø for bakterier. Det er en best hodebunns pimples behandling.

4. Påfør Henna for hodepest:

flere anser at naturlig henna assisterer ved å forhindre skæl, fuktighetsgivende hodebunnen, og fortsatt jobbe som en antiseptisk. I sin tur kan også hodepestene bli tatt vare på. Imidlertid vet at konstant bruk kan resultere i en midlertidig rødaktig tint på håret ditt.

Se mer: Goose Pimples Årsak

Du kan finne naturlig henna en litt ryddig å bruke. For å unngå dette, bruk en henna skalp maske - dette er en bred pasta av henna som du lager ved å blande vann ca 1/4 kopp naturlig henna pulver venter på at du får en myk pasta. Senere dekker hodebunnen din med hennapastaen, sett på en lukkende dusjhett, løv i 30 minutter, og vask. Dette er den gode metoden for å behandle kviser i hodebunnen.

behandle pimples on head scalp

5. Påfør eddik mens du vasker håret ditt:

En spiseskje eddik blander opp til en tumbler av vann som ligner på den endelige skyllingen etterpå, en hårvask kan bli bedre i form av hodebunnen. Tilpasningsdyktig pH på huden din gjør det mindre attraktivt og mindre beboelig for bakteriene. Det revitaliserer også keratinlaget av håret. Dette er et ufarlig pluss lett oppnåelig naturlig løsning som du kan bruke trygt og for alltid. Dette er en best hodebunns pimples rette.

6. Bruk muskat å behandle hodebunnsbein:

Kombiner jordet muskatmos med melk og smør limet på hodebunnen. Avreise den i en time. Dekk opp hodet ditt med en dusjhett. Vask med mild sjampo pluss tilstand det. Dette er de beste kviser på hodebunnsbehandling.

Se mer: Hvordan bli kvitt svettekviser

7. Bruk det benzoylperoksid eller salisylsyre:

De eliminerer hindringer for eksempel smuss pluss olje. På den måten blir huden din ikke blokkert, og hodeskallet ditt vil derfor være kvisefritt. Det er en best metode for å kvitte seg med kviser i hodebunnen.

Bildekilde: 1.

Leave A Comment

55 − 51 =