7 beste hjemmelagde Banana Face Packs for alle hudtyper | Stiler på livet

Banan brukes i hudbehandlinger for de som lider av tørr eller overfølsom hud. Denne artikkelen viser noen ansiktspakker for å prøve hjemme.

Hjemmelaget Banana Face Packs:

Her er de 7 beste hjemmelagde bananfrontpakker for alle hudtyper.

1. Banana Face Pack Med Avokado:

banan face packs

For å gjøre denne ansiktspakken, trenger du ½ en moden banan og ½ en avokado. Bland banan i masse og gjør det samme for avokado. Bland begge godt sammen i en myk og fin lim. Påfør denne limen på det fuktige ansiktet og nakken. La denne limes inn i en halv time før du vasker den av med varmt vann. Denne ansiktspakken bidrar til å holde huden frisk og kan brukes regelmessig.

2. Enkel Banana Face Mask For Sensitive Skin:

7 beste hjemmelagde Banana Face Packs for alle hudtyper | Stiler på livet

Denne ansiktsmasken er ment for de med delikat hud. For å gjøre denne ansiktspakken, trenger du ½ en moden banan. Bland banan i masse. Påfør denne limen på det fuktige ansiktet og nakken. La denne limes inn i en halv time før du vasker den av med varmt vann. Denne ansiktspakken bidrar til å holde huden frisk og kan brukes regelmessig. Det er en perfekt bananmaske for alle hudtyper.

3. Banan Face Pack med honning:

7 beste hjemmelagde Banana Face Packs for alle hudtyper | Stiler på livet

Denne ansiktspakken bidrar til å rehydrere og re vitalisere huden. Det bidrar til å feste huden og redusere rynker. For å gjøre denne ansiktspakken, trenger du ½ en moden banan og 1 ss honning. Bland banan i masse og varme honningen. Bland begge godt sammen i en myk og fin lim. Påfør denne limen på det fuktige ansiktet og nakken. La denne limes inn i en halv time før du vasker den av med varmt vann. Denne ansiktspakken bidrar til å holde huden frisk og kan brukes regelmessig.

Se mer: Orange Peel For Face

4. Banana Face Pack med gurkemeie for akne-utsatt hud:

7 beste hjemmelagde Banana Face Packs for alle hudtyper | Stiler på livet

Denne ansiktspakken kan hjelpe deg med å håndtere akne og hyppige hudutbrudd. For å gjøre denne ansiktspakken, trenger du ½ en moden banan, 1 ss honning og 1 ss sitronsaft. Bland banan i masse og varme honningen. Bland begge godt sammen i en myk og fin lim og legg til sitronsaften. Påfør denne limen på det fuktige ansiktet og nakken. La denne limes inn i en halv time før du vasker den av med varmt vann. Denne ansiktspakken bidrar til å holde huden frisk og kan brukes regelmessig. Det er den gode banan-ansiktspakken for akne.

5. Banana Face Pack med havremel For tørr hud:

7 beste hjemmelagde Banana Face Packs for alle hudtyper | Stiler på livet

Denne ansiktsmasken er ment for de med tørr hud. For å gjøre denne ansiktspakken, trenger du ½ en moden banan, 1 ss sukker, ½ en krone havregryn (kokt) og 1 eggeplomme. Bland banan i masse og bland med havremel. Tilsett sukkeret til egget og lag en blanding. Bland begge godt sammen i en myk og fin lim. Påfør denne limen på det fuktige ansiktet og nakken. La denne limes inn i en halv time før du vasker den av med kaldt vann. Denne ansiktspakken bidrar til å holde huden frisk og kan brukes regelmessig. Det er den beste bananfrontpakken for tørr hud.

6. Banana Face Pack Med Curd For Olje Hud:

7 beste hjemmelagde Banana Face Packs for alle hudtyper | Stiler på livet

Denne ansiktsmasken er ment for de med fet hud. For å lage denne ansiktspakken trenger du ½ en moden banan, 1 ss honning og 1 ss ostemasse. Bland banan i masse og varme honningen. Legg til ostemassen for å lage en blanding. Bland dem godt sammen i en myk og fin lim. Påfør denne limen på det fuktige ansiktet og nakken. La denne limes inn i en halv time før du vasker den av med kaldt vann. Denne ansiktspakken bidrar til å holde huden frisk og kan brukes regelmessig. Dette er den beste banan-ansiktspakken for fet hud.

7. Banana Face Pack med egg for rynker:

7 beste hjemmelagde Banana Face Packs for alle hudtyper | Stiler på livet

Denne ansiktsmasken er ment å stoppe hudens aldring. For å gjøre denne ansiktspakken, trenger du ½ en moden banan, 1 ss honning og 1 eggeplomme. Bland banan i masse og bland med eggeplommen. Bland med honningen i en myk og fin pasta. Påfør denne limen på det fuktige ansiktet og nakken. La denne limes inn i en halv time før du vasker den av med varmt vann. Denne ansiktspakken bidrar til å holde huden frisk og kan brukes regelmessig. Dette er en av de beste hjemmelagde bananfrontpakker.

Se mer: Strawberry Face Mask & Kiwi Face Pack

Bilder Kilde: Shutter lager

Leave A Comment

13 − 11 =